Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Spider On Weels

Amezo
שימו לב! השרשור הזה בן 4807 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם ושנה טובה

רציתי לבשר לכם שהסתיימה בניית רכב השטח

Spider On Weels

רכב בבניה עצמית מליאה

שילדה (למרות שאין ), בולמים, והרבה דברים שלא אזכיר אותם כי יש מחשבה לרשום אותם כפטנטים

הקדמה :

בקיצור הרכב מתאים את עצמו לכל תנאי השטח, עבירות 100%, אחיזה 100%, מנוע 5700 עם סופרצ'רג'

הגוף נבנה בהתחלה מרכב אביר של מכבי האש ואחר כך נכנסו עליו הרבה שיפורים.

בבניית הרכב השתתפו :

נג'ים זאהר , חבר בפורום

עאדל זאהר

בסאם זאהר

הם אנשי המכונאות ומביני העניין

(ואני אזמין את נג'ים שיתן הסבר יותר טוב על הפרוייקט)

ואני סאלם זאהר, ערכתי את הסרטון והעלאתי אותו לאינטרנט.

מקווה שתהנו בצפיה ותתנו המלצות

(כעת יש רכב אחר בבנייה עם מנוע סירה 7400 עם מגדש על, והוא אמור להיות רכב הדגל של המוסך)

http://www.youtube.com/watch?v=HhYIIGhYLmQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

נראה ממש ממש נחמד,

איך הוא בנסיעה על הכביש ,האם הוא יציב או שהגמישות שלו מפריעה בנסיעה בקו ישר ?

את האמת הוא לא נוסע הרבה על הכביש

אבל מה שכן, יש אפשרות ברכב לנעול את השילדה ואז יחזור כרכב רגיל.

תודה על התגובה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סחטיין, כל הכבוד! ביצוע חביב וגם מנוע חזק :twisted:

את האמת הוא לא נוסע הרבה על הכביש

אבל מה שכן, יש אפשרות ברכב לנעול את השילדה ואז יחזור כרכב רגיל.

אהבתי, רעיון נחמד!

ZC6 | JB43 | 932

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואו, כל הכבוד!

ד"א יש קשר משפחתי לענאן זאהר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע עם לצחוק או לבכות :lol: זה מצב המכונאים בארץ והצילום אומר הכל ,תתקשרו ללנד רובר הוא עכשיו בבעלות ערבית אולי יקחו אותכם בתור מוהנדסים פורצי דרך .

בנית מתרשימים או אילתרתם לאורך כל הדרך ? בטח מצאתם כמה פטנטים שמהנדסים בארה"ב לא מצאו ,תרשמו אותם כל פטנט 50 אלף דולר :lol: ,מצחיק ועצוב בבת אחת .

מצטער ,על ההתנגשות וזה לא בגלל שאתם ערבים .

לא מבין על מה כל הכבוד, על מה ? על גרוטאה שתתפרק אחרי 50 ק"מ או על פטנטים פורצי דרך ? אולי תקבלו פרס נובל נשאר רק למצוא מישהו שימליץ עליכם :twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאד לא אמין להגיד:

וזה לא בגלל שאתם ערבים

כשאתה אומר את זה:

תתקשרו ללנד רובר הוא עכשיו בבעלות ערבית

יש דרך להעביר ביקורת ואם היא לגיטימית, היא תתקבל גם בלי גזענות. חבל.

ZC6 | JB43 | 932

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע עם לצחוק או לבכות :lol: זה מצב המכונאים בארץ והצילום אומר הכל ,תתקשרו ללנד רובר הוא עכשיו בבעלות ערבית אולי יקחו אותכם בתור מוהנדסים פורצי דרך .

בנית מתרשימים או אילתרתם לאורך כל הדרך ? בטח מצאתם כמה פטנטים שמהנדסים בארה"ב לא מצאו ,תרשמו אותם כל פטנט 50 אלף דולר :lol: ,מצחיק ועצוב בבת אחת .

לא מבין על מה כל הכבוד, על מה ? על גרוטאה שתתפרק אחרי 50 ק"מ או על פטנטים פורצי דרך ? אולי תקבלו פרס נובל נשאר רק למצוא מישהו שימליץ עליכם :twisted:

אנשים כמוך צריך להעיף מהפורום הזה לצמיתות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

איפה ראית גרוטאה מתפרקת? בסרטון רואים שזה עולה על גבעות רציניות בלי בעיה. לא ראיתי שום דבר מתפרק שם.

לידיעתך זה לא פשוט בכלל לבנות כזה דבר, אני בספק אם אתה מסוגל לעשות את זה מאפס, להנדס, לבנות ושזה יעבוד יפה וחזק כמו בסרטון.

כמו שזה נראה לי, רק בגלל שהרכב לא מעוצב יפה והאנשים שיצרו אותו הם ערבים נתת את הביקורת המגעילה הזאת.

אני אהבתי, יוזמה יפה והביצוע מוצלח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קונספט מעניין וביצוע מרשים מאוד.

שאלה בקשר למתלים - נראה שהסרן הקדמי יושב בלי מתלים (או עם מתלים עם מהלך קצר יחסית), והגמישות של הסרן הקדמי נובעת ממפרק בין הקבינה לבין הסרן האחורי. זה לא גורם לרכב להיות מועד לשיפועי צד בצורה קיצונית יותר מהתצורה הרגילה של סרן קדמי חי? נראה שכל הקבינה רוכנת לצדדים על מנת לאפשר לשני הגלגלים הקדמיים להיות במגע עם הקרקע, לעומת המצב ברכבים רגילים שהקבינה נשארת ישרה יחסית ורק הסרן משנה את הזווית.

בכל מקרה, כל הכבוד, ונשמח לשמוע קצת פרטים טכניים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה עתה זכית בתואר התגובה המטופשת והמיותרת של השבוע.

תזכיר לפורום כמה רכבים כאלה אתה בנית ?...

לפותח השרשור,

למרות שרכבים מסוג זה אינם חדשים למי שמכיר את תחום השטח עדיין מגיע לכם כל הכבוד על בניית כלי לא שגרתי שעושה רושם שנוסע לא רע בכלל!

בהחלט לא הייתי מתנגד לסיבוב על כזה רכב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא עושה מה שאני לא יודע לעשות !! מבלי לוודא שאני 100% ,אתה כנראה לא מבין את ההבדל בין לבנות מניסיון לבין לחרטט .

איפה ראיתם תגובה גזענית ? :shock:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

איפה ראית חירטוט? :shock:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4807 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...