Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה מה המצב?

ככה יש לי קאמרי 2008 פרימיום , כידוע עד לשנה שעברה רק לפרימיום היה קסנון , כיום יש לכולם.

שמתי לב שהקסנון של הקאמרים 2011 מאוד כחול וחזק, לעומת שלי שהוא גם מקורי מחברה עם מתזים והכל אבל יותר לבן.

רציתי לדעת, האם כדי לעשות אותו יותר כחול אני פשוט מחליף נורה בתוך העדשה הקיימת כבר ? נגיד ומצאתי מקום לקנות את נורה שהK שלה די גבוה.

2)מה בערך העלות של נורה חזקה כמו של אאודי/רנג' רובר/מרצדס וכו'.

בתודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

אם אני לא טועה בשביל להשתמש באותם מגברים אתה צריך מנורה עם עוצמה דומה , כרגע יש לך 6K אתה יכול לעבור גג ל 8 .

אבל לפי מה שזכור לי כל הקסנונים המקורים בארץ הם 6 שזה גוון לבן כחלחל.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
אם אני לא טועה בשביל להשתמש באותם מגברים אתה צריך מנורה עם עוצמה דומה , כרגע יש לך 6K אתה יכול לעבור גג ל 8 .

אבל לפי מה שזכור לי כל הקסנונים המקורים בארץ הם 6 שזה גוון לבן כחלחל.

א' כל, אבישי תודה רבה על התגובה המהירה.

ב' כל, מה העלות של החלפת נורה? וזה פשוט מאוד? נורה נטו? אין צורך בעוד דברים?

תודה!

פורסם

אני לא מכיר את המחירים אבל אני ממליץ רק על נורות מחברות ידועות (הלה פיליפס וכדומה)

[h=1][/h]

פורסם
אני לא מכיר את המחירים אבל אני ממליץ רק על נורות מחברות ידועות (הלה פיליפס וכדומה)

הבנתי... אוקיי אני אחפש...

אבל השאלה שלי אם חוץ מאת הנורה עצמה.. אני צריך לקנות או להרכיב עוד חלק ?

תודה רבה.

פורסם

8K לא צריך החלפה של מגבר מעל זה יהיה צורך וזה לא מומלץ בכלל (זה פשוט מכוער).

[h=1][/h]

פורסם
8K לא צריך החלפה של מגבר מעל זה יהיה צורך וזה לא מומלץ בכלל (זה פשוט מכוער).

תודה רבה חבר,

יש איזה אתר שניתן לראות בו את עוצמות הקלווין?

למשל אם אני רוצה לדעת מה העוצמה של רנג' רובר.

פורסם

מעל 6K הגוון הופך להיות לא חוקי. גם פורש משתמשים בגוון 4300K רק שאצלם יש נורות עם הספק גבוה יותר.

בכל אופן שתדע שככל שאתה עולה בטמפ' (קלווין) ככה עוצמת האלומה יורדת. הכי טוב זה להשאר ב4300K.

אני ממליץ לך לעלות ל5000K ולא יותר.

פורסם
מעל 6K הגוון הופך להיות לא חוקי. גם פורש משתמשים בגוון 4300K רק שאצלם יש נורות עם הספק גבוה יותר.

בכל אופן שתדע שככל שאתה עולה בטמפ' (קלווין) ככה עוצמת האלומה יורדת. הכי טוב זה להשאר ב4300K.

אני ממליץ לך לעלות ל5000K ולא יותר.

כשאתה אומר עוצמת האלומה יורדת למה אתה בדיוק מתכוון?

• תוכן חדש...