Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 107 ונהג חדש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

שמי דניס. בן 24

אני נהג חדש, חדש בפורום וחדש אולם הרכב.

קיבלתי פלסטיק לפני 10 ימים מאז טסט לא נהגתי.

אחרי זמן רב של חיפוש הזמנתי את פיג'ו 107 ידני, אוניה מגיע בסוף אוקטובר.

אבל רכב החלום שלי הוא פיקנטו, שאם מזמינים עכשיו, תגיע רק באוד 8-10 חודשים. אז לצערי הלכתי על פיג'ו.

אם תוספות של קוברה קוד - 900 שקל, וחישן רוורס ב-1100 שקל כולל צג, ושנה נוספת של אחריות (לא רשום אל מה בדיוק) 500 שקל

אחרי קריאה של תגובות על הרכב אזה בבריטניה, יש לי מין תחושה שאולי עשיתי טעות.

אנשים רושמים שכבר ב-25 אלף קילומטר מתקלקל להם הקלצ' תיקון של כ-5 אלף שקל וזה לא תופס באחריות של יצרן. ולאנשים אלו יש ניסיון של נהיגה 20 שנה ומלה ידנית (כך הם רושמים)

שאלה שלי האים רכב טוב בשביל נהג חדש לגמרי. ויש למישהו תקלות שלא מכסות על ידי יצרן??

וכשה אני יכבל רכב ממפעל מה עלי לבדוק?

תודה וחג שמח!

פורסם

שלום דניס וברוכים הבאים,

כאשר תקבל את ה-107 מהסוכונות ממולץ לבדוק אותו טרם החתימה על מסמכי המסירה.

חשוב לבדוק את מצבו החיצוני של הרכב - צבע, צמיגים זהים בכל ארבעת הגלגלים וטריים, אם ישנם פגמים או שריטות על הרכב, והבדלי צבע בין מקומות בפח שלא נראים לך.

בפנים הרכב מומלץ לבדוק את תקינות מערכת הסטריאו, שריטות או כתמים על המושבים או על הגג והקבינה, את תקינות התוספות שהותקנו בארץ (קודן וחיישני רוורס), מערכת התאורה, חלונות חשמל, ואביזרי הבטיחות (גלגל ספייר אם יש, ג'ק, ערכה לתיקון פנצ'רים, משולש אזהרה וכ').

אני בטוח שישנם דברים ששכחתי וחבריי לאתר יוסיפו, מזל טוב על הרכישה.

הפניקס.

הבוז לך.

פורסם

רכבי מיני מעולים לנהג וחדש ללא משפחה,קל לחניה,תחזוקה זולה,בזה ה107 מציינת,קלאץ שעולה 5? אולי זה ברובוטי,אצלך ידני,כך שהסר דאגה,דווקא מאנשים שיש להם פיגו בנתיים היא מגלה אמינות טובה,מנוע טיוטה,וסך הכול פשוט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כשבדקתי את האופציה לקנות פיג'ו 107, קראתי בין היתר גם על בעיית הקלאץ' המדוברת.

אין לך מה לחשוש שכן מדובר על רכבים שיוצרו עד 2008 - זה נפתר מזמן.

שים לב שלפי ADAC, טויוטה אייגו (אותו דבר כמו סיטרואן C1 ופיג'ו 107) היא הרכב הכי אמין בקטגוריית המיני.

ושם הם מציינים שאין כרגע שום מחלת ילדות \ ריקול ידוע.

לשיקולך.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תתחדש, גם אני נהג חדש יחסית ועוד מעט אחגוג שנה עם הC1 שלי, האחות התאומה של ה107.

הרכב מצוין לטעמי. אני מרוצה מאוד מהקניה.

נוח לחניה, לא אוכל הרבה דלק, עד עכשיו לא עשה שום בעיות ואני מקווה שגם בעתיד לא יצוצו דברים.

הרכב נמצא הרבה שנים על כבישי אירופה, הוא וותיק יחסית לפיקנטו, לך תדע מה יקרה לפיקנטו בעוד כמה שנים.

סה"כ הוא קיבל ציוני אמינות טובים מאוד בכל העולם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...