Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ברכישת רכב ראשון :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

עוד פחות מחודש נגמר לי המלווה ואני כבר מחפש בנרות רכב חודש.

התמקדתי בעיקר על הונדה סיוויק 97-99 ומצאתי סיוויק 97 SR 1.6 יד ראשונה עם 130 אלף קילומטר שהמצב החיצוני שלה על הפנים כלומר אני חייב לצבוע אותה שזה עוד 5 למחיר.

יש לי אפשרות גם לחכות ולקנות ממכר לנסר 1.6 שנת 2000 עם 110K יד ראשונה שמורה מאוד.

עכשיו השאלה אולי שווה לי להעלות את התקציב לסביבות ה25 אלף או שלא כדאי לרכב ראשון כזה סכום אלא לצבור נסיון קודם?

בקיצור עכשיו יש לי קרב בין לנסר 00 לבין סיויק 97,הסיויק יפה יותר אוכלת פחות אך שנת 97, הלנסר שנת 2000 תיצא לי זולה יותר אך היא פחות לצעירים וזוללת יותר.

על הסיויק נהגתי היא טסה עכשיו השאלה האם גם לנסר חזקה כמו הסיויק או שהלנסר לא ספורטיבית בשיט כמו הכריזמה שנהגתי בה שבדקתי והיא כבדה רצח כשאני לוחץ יש דיליי עד שהאוטו מקבל תנופה...

תודה מראש :)

פורסם

אתה צריך רכב משפחתי? או שאתה יכול ליסוע גם במיני או סופר מיני?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אם אתה רוצה כח אז הסיוויק יותר חזקה מהלנסר,נשמע טוב יד1 ו130K,בכמה הוא מוכר אותה? כמובן קח אותה לבדיקה לראות שאין תאונות.לגבי מצב חיצוני זה צבע שרוף?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא חייב רכב משפחתי פשוט הרכבים הקטנים האחרים שראיתי הם פולו ואיביזה... והבנתי שהם יקרים להחזקה...

ולבחור השני,הצבע גמור יש מלאאא שריטות ורוב הצבע התקלף ויש גם כנף אחת ודלת שהוחלפו והצבע לא תואם כל כך...

פורסם

אם תרד לקטגורית הסופר מיני תוכל לקנות רכבים בכמה שנים יותר חדישים,אך יותר חלשים מהסיוויק,אם הכריזמה הרגישה חלשה לא חושב שתספק ברכב קטן.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עד כמה שאני אוהב את הסיויק ויש לי ניסיון איתה, רכב מאוד מוצלח, אני חייב לציין שההזדמנות שיש לך לרכוש לנסר עם ק"מ כ"כ נמוך, יד ראשונה, וממכר, היא הרבה יותר חכמה.

פורסם
עד כמה שאני אוהב את הסיויק ויש לי ניסיון איתה, רכב מאוד מוצלח, אני חייב לציין שההזדמנות שיש לך לרכוש לנסר עם ק"מ כ"כ נמוך, יד ראשונה, וממכר, היא הרבה יותר חכמה.

אשמח אם תפרט יותר :)

פורסם

גם לסיוויק ק"מ לא גדול לאותה שנה,צבע אין מה לעשות,הרבה מכונית גם הרבה הרבה יותר חדשות יש עליהם שצבע שרוף,אבל הוחלפה דלת,וכנף,לא פשוט למצוא רכב בן 14 ללא שום תאונות,אך צריך לבדוק אם אין שילדה.

אם הלנסר תספק אותך מבחינת כוח לך עליה,אבל תעשה בדיקה ליתר ביטחון.

פורסם

בעקרון הייתה לי סיויק לפרק זמן של שלושה חודשים, לתקופת המלווה, אני לא יכול לפרט לך על הדגם הספציפי שמצאת משום שהסיויק שהייתה ברשותי הייתה עם מנוע B16A2 ולכן ההתנהגות שלה שונה (יותר כוח..) ואני בכללי לא נהג מאוד מנוסה אבל יצא לי לעשות איתה קצת שטויות, מכרתי בגלל שההורים שלי בקושי נוגעים באוטו שלהם ואין צורך להחזיק שני מכוניות, את הסיויק יש לציין קיבלתי במתנה, היא הייתה שנת 98 עם כ-150 אק"מ ויש לציין שבמשך שלושה וחצי חודשים איתה לא הייתה לי שום בעיה, הנסיעה שלי הייתה לרוב רגועה, אבל כמו כל ילד בן 17 עשיתי איתה קצת שטויות כשנגמר המלווה, ועדין לא היו שום בעיות, הרכב היה יד 03 ברישיון כשהוא הגיע אלי.

סה"כ - יקר לתחזוקה אם אתה רוצה להשקיע בו (יחסית ללנסר לדוגמא) אבל נותן תמורה כיפית, אני לא מבין גדול אבל לרכב ראשון אני הייתי הולך על איזה סופר מיני קטנה, שיהיה חסכוני, וקטן מידות בשביל ללמוד להכנס יפה לחניות ולתמרן במקומות צרים בקלות.

פורסם

על הלנסר אין לי מה לבדוק אני סומך על הבן אדם הזה בעיניים עצומות הוא לא יעשה פאשלה השאלה מה עדיף לנסר 00 או סיויק 97

כי אם הוא גם ישחרר לי את הסיויק ב14K אז 5K צבע טוטאלי מינימום,ועוד 1.5K טיפולי חובה יצא בסביבות ה21

ובלנסר מכנית לא יהיה הרבה מה לסדר רק אצלה קצת לצבוע צבע שדהה וזהו...יצא 17-18K

פורסם

אם אלו האופציות שיש לך,ואתה סומך על הבן אדם,שלא היו תאונות ולא הוחלפו דברים,אז לך על הלנסר.

פורסם

לדעתי האישית הסיויק אוטו יותר טוב, אני לא נסעתי על הלנסר הספציפית אבל על דור לפני ואחרי כן, אין ספק שההונדה מתפקדת יותר טוב, אפשר לקחת פניות במהירות גבוהה יותר, אמינות גבוה יותר, צריכת דלק עדיפה ולדעתי גם מראה נחמד, מצד שני - יקרה יותר לאחזקה, מושכת שוטרים (בגלל בני דודנו), ביטוח סביר להניח יהיה יקר יותר, אבל אני חושב שעדיף ללכת על בטוח, אוטו שנת 2000 סה"כ, עם ק"מ יותר נמוך, בסה"כ גם יפני, ולרכב ראשון לא צריך יותר מידי.

פורסם

בקיצור אני צריך לנהוג בלנסר שיהיה לי דרך להשוות אותה לסיויק,כי הסיויק מאוד זריזה מגיבה מהר מאוד.

נהגתי קצת בכריזמה וזה יום ולילה,כריזמה נותנת הרגשה של כבדות ואיטיות בניגוד לסיויק,אתם יודעים אם הלסנר דומה בכך לכריזמה ובכללי איזה רכב יותר חזק כריזמה או לנסר?

ואיזה רכבים קטנים אתם ממליצים בתקציב 20K?

פורסם

אם אין לך בעיות עם גיר ידני, אפשר איביזה 2000 ואולי לגרד 2001, גרסאת ה100 כ"ס, זריזה ועם ביקורות טובות פה, לא יודע לפרט עליה אבל זה מה שאני יכול להגיד לך מהמלצות שראיתי פה, חכה לעוד תגובות.

פורסם

ספייס,206,גטס אך לא חסכונית עם גיר אוטומט

אתה מחפש ידנית או אוטומטי?

• תוכן חדש...