Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב סוף סוף אחרי המון זמן של חיפושים, התחדשתי בפיג'ו 206 XS 110 :)

עכשיו לשאלתי, הפנסים הקדמיים קצת דהויים ובאחוריים יש קצת שריטות, חשבתי להחליף את הפנסים קדימה ואחורה ואם כבר להחליף אז להחליף לפנסים שקופים מאחורה ואנג'ל אייז מקדימה.

מישהו יודע איפה אפשר להשיג פנסים כאלה ומה עלותם?

ועוד שאלה על האנג'ל אייז - הם לא מגיעים עם קסנון או משהו בדומה נכון? כי כל מי שראיתי עד היום עם פנסי אנג'ל אייז גם היה לו קסנון או מנורות דמוי קסנון.

פורסם

תעשה חיפוש באתר YAD2 בקטגורייה של אביזרים לרכב. אני בטוח שתמצא בקליות שקופות שם במחיר זול יותר מהחנות.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

אם אתה רוצה להחליף פנסים רק בגלל הדהייה זה מיותר, אפשר לחדש את הפנסים בקלות.

אם אתה רוצה להחליף את הפנסים בשביל מראה זה משהו אחר:wink:

פורסם

תכננתי מראש להחליף את הפנסים אבל לא כל כך מהר.

אבל אחרי שראיתי את המצב של הפנסים החלטתי להחליף אותם בזמן הקרוב ולא למשוך את זה.

מצאתי באינטרנט כל מיני פנסים למכירה אבל כולם נמצאים רחוק ממני ובאמת שלא בא לי לנסוע שעתיים בשביל לראות פנסים.. \:

מישהו מכיר חנות\מוסך או מקום כלשהו באיזור הקריות\חיפה שמוכר בקליות שקופות או אנג'ל אייז ל-206?

עריכה:

ומישהו יכול לענות לי על השאלה אם פנסי אנג'ל אייז מגיעים עם קסנון?

פורסם

היי ממה שאני יודע האנג'ל אייז הם ללא קסנון.

אתה יכול לחפש בפירוקיות ככה חבר השיג לעצמו לרכב ישן יותר ולא נפוץ כמו שלך.

רוב הפניסם החדשים עולים 1500 ש"ח לדעתי לא שווים את המחיר.

אם אתה (או אחד מהחברים..) יכול להזמין מEBAY זה יצא יותר זול

404

פורסם

אני עצמי יכול להזמין מEBAY אבל פעם אחרונה שבדקתי שם אני זוכר שראיתי אנג'ל אייז שעולים סביבות ה-500-600 דולר שזה המון כסף!

עריכה:

מצאתי פנסים אחוריים שקופים ב-77 דולר, אבל רשום שהם ל-206CC.

מצאתי את אותם פנסים רק שחורים, ניראים אותו דבר בדיוק רק צבע שונה וכתוב שהם ל-206 רגילה.

זה אומר שהפנסים השקופים שמצאתי יכולים להתאים רק ל-206 רגילה?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Peugeot-206cc-Design-Tail-Lights-chrome-1-/120777677780?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item1c1ee91bd4#ht_1043wt_979

• תוכן חדש...