Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר הרבה זמן חושב על קניית רמקולים לרכב,השאלה שלי מה עדיף,רמקולים 6X9 איכותיים של מורל טמפו :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733180

או להביא קומפוננט טוב גם בטווח מחירים האלה,ואין לי אחד כזה ואשמח לקבל המלצה .

מה ייתן איכות יותר טובה,וליום גבוה,באס טוב(כמובן לא כמו עם סאב)וצליל נקי גם בוליום גבוה ..

תודה רבה לכם :)

פורסם

תתחיל מקומפוננט של מורל טמפו לבמה הקדמית במידה שמתאימה לרכב שלך. לאחר מכן תוכל לקנות גם 6X9 לאחורה במידה ותרגיש שחסר לך.

פורסם

קומפוננט ייתן איכות יותר טובה כי המיקום והבמה יהיו טובים יותר, ואילו 6X9 יתנו באס ועוצמה טובים יותר כי הם גדולים יותר ונצילים יותר, על אף שהבדלי העוצמות לא יהיו ממש גדולים.

ממליץ לך להתחיל עם קומפוננט ולשלב אותו עם מגבר וסאב בהמשך (ואם לא, אז אחוריים).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
קומפוננט ייתן איכות יותר טובה כי המיקום והבמה יהיו טובים יותר, ואילו 6X9 יתנו באס ועוצמה טובים יותר כי הם גדולים יותר ונצילים יותר, על אף שהבדלי העוצמות לא יהיו ממש גדולים.

ממליץ לך להתחיל עם קומפוננט ולשלב אותו עם מגבר וסאב בהמשך (ואם לא, אז אחוריים).

לתשובה כזאת חיכיתי,אני נראה לי בכיוון יותר של 6X9,אשמח אם עוד אנשים ייתנו חוות דעת,כי אני לא רוצה לקנות ואז להתאכזב והלבין שסתם ביזבזתי כסף :)

פורסם

לי כרגע יש רק מורל טמפו 6.5 בקדימה וכל חבר שנכנס אליי לאוטו (לא אודיופולים) מתלהבים מאיך ששומעים ואני מתלהב מהפרצוף שלהם שאני אומר להם שאין רמקולים אחורה בכלל, בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה שהבמה הקדמית חשובה יותר לאוזן של הנהג ולמי שיושב מקדימה. עוצמה לא חסר ועיוותים לא קיים. אולי הבאס לא כמו סאב אבל הוא חזק גם כשהבאס אצלי על 0 והוא איכותי.

פורסם

למה לא לחפש רכב עם 4 רמקולים, לשמוע כל פעם זוג ולהחליט מה אתה יותר אוהב ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...