Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרושה תרומה של נייר מים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

itaysamurai, אולי לא משתלם אם קונים יחידה אחת, אבל זה שהנייר מגיע עד הבית שלך ממש (דואר) כבר חוסך לך נסיעות וחיפושים. זה יוצא בחישוב גס סביב ה3-4 ש"ח לכל היותר לנייר. הכמות שקניתי- 50 ניירות 2000 ו25 ניירות של 3000 עלה סה"כ 120 ש"ח שזה יוצא סביב ה1.6 ש"ח לנייר. זה משתלם ובלי לצאת מהכורסא.

אצלי זה לא מיועד רק לי (חידוש פנסים) אלא גם למישהו שהשתתף בקנייה וצריך את הניירות לשיוף סכינים חדות ביותר. שם יש הכרח במספרים גבוהים עד כמה שניתן.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
אלא גם למישהו שהשתתף בקנייה וצריך את הניירות לשיוף סכינים חדות ביותר. שם יש הכרח במספרים גבוהים עד כמה שניתן.

עכשיו אנחנו מדברים באותה שפה. אשמח לשמוע איזה סכינים אלו.

גם בה"פ אם אתה לא מעוניין להיחשף על גבי פורום ציבורי.

עקרונית, אתה מודע לכך שנייר מים טוב להשחזה רק כשמותחים ומקבעים אותו על משטח קשיח (כגון חתיכת קרש), אני מקווה.

חוץ מזה, שבגרעינים האלה, זה כבר לא נחשב להשחזה, אלא ל"הונינג" (HONING), הפיניש של ההשחזה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אותה השפה, אבל במבטא קצת שונה :-D

יודעים ועוד איך יודעים שצריך למתוח ולקבע.

מדובר פה בסכיני שחיטה בעיקר. שם אשכרה צריך להקפיד כ"כ על חדות מקסימלית וחלקות מוחלטת של הסכין עד כדי כך שהסכין צריכה להיראות חלקה לחלוטין ללא כל סימני שיוף כלשהם (או חריצים כלשהם, ליתר דיוק). חבר שלי הוא אמן ההשחזה של סכינים והוא גם משחיז בתשלום חרבות וסכינים מיוחדות לאנשים שמבקשים ממנו. אתה צריך לראות מה מסתובב אצלו בבית מדי פעם :twisted:.

הוא נהנה מאוד מההשחזה עצמה ומהבדיקות האיכות של הסכינים באשר הן.

פורסם

אני באמת צריך (ואשמח) לראות.

אם תוכל לשלוח לי תמונות מדי פעם (בהסכמתו המלאה) אני רק אשמח.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
itaysamurai, אולי לא משתלם אם קונים יחידה אחת, אבל זה שהנייר מגיע עד הבית שלך ממש (דואר) כבר חוסך לך נסיעות וחיפושים. זה יוצא בחישוב גס סביב ה3-4 ש"ח לכל היותר לנייר. הכמות שקניתי- 50 ניירות 2000 ו25 ניירות של 3000 עלה סה"כ 120 ש"ח שזה יוצא סביב ה1.6 ש"ח לנייר. זה משתלם ובלי לצאת מהכורסא.

אצלי זה לא מיועד רק לי (חידוש פנסים) אלא גם למישהו שהשתתף בקנייה וצריך את הניירות לשיוף סכינים חדות ביותר. שם יש הכרח במספרים גבוהים עד כמה שניתן.

איזה נייר מים רכשת במחיר כזה? נשמע זול מידי בשביל נייר מים איכותי (נייר מים של קלינגשפור עולה לי אישית - בתור סוחר , באיזור ה 2 שח ליחידה פלוס מינוס לפני מע״מ ולפני רווח של סוחר שעומד על ממוצע של 40-50 אחוז במכירה אונליין ובטח לפני שילוח בדואר שמוסיף עוד ממוצע של 30 שח) .

נשמע זול מידי וטוב מידי, אלא אם מדובר על נייר מים באיכות ירודה תוצרת סין למרות שייתכן והוא עושה עבודה מספיק טובה. כך או כך המחיר טוב מאוד גם לנייר מים תוצרת סין.

פורסם

באמת היה מדובר במכירה זולה במיוחד. היה מדובר כאן בחיסול מלאי של חנות כלשהי, כך היה רשום. כבר אין את האפשרות לקנות עוד ניירות אצל אותו המוכר. לטענתו מדובר באיכות גבוהה (מארה"ב). נחכה ונראה כשהחבילה תגיע.

• תוכן חדש...