Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רדיו דיסק חדש לרכב, שיכלול את כל הפיצ'רים הבאים:

USB,SD CARD, BT.

הרדיו דיסק היחיד שמצאתי שיש בו את שלושת אלו, הוא מחברת BOSS.

השאלה שלי היא איך הרדיו דיסקים של החברה הזו? האם יש מכשיר אחר מחברה יותר טובה שיש בו את כל אלו?

תודה.

פורסם

ממליץ לך להתרחק מהר

חפש מוצר יותר איכותי

המוצר שאתה מדבר עליו יגרום לך מעבר לנזק הכספי גם נזק בריאותי של תסכול ועצבים :oops::cry:

חוס על עצמך ועל כספך והשל ידיך ממנו :wave2: כמה שאפשר מהר יותר זה טוב יותר

דרור

פורסם

הרעיון הכי איכותי שאני יכול לחשוב עליו שמתקרב לתקציב שלך הוא

רכישת Pioneer DEH5250SD עם מתאם BT של פיוניר CD-BTB200

זה כמובן אם אתה רוצה "דיל" בילד אין דרך הרדיודיסק.

אישית אני הייתי הולך על רדיודיסק כמו ה-5250 או ה-7250 עם BT פארוט בניפרד.

פורסם
הרעיון הכי איכותי שאני יכול לחשוב עליו שמתקרב לתקציב שלך הוא

רכישת Pioneer DEH5250SD עם מתאם BT של פיוניר CD-BTB200

זה כמובן אם אתה רוצה "דיל" בילד אין דרך הרדיודיסק.

אישית אני הייתי הולך על רדיודיסק כמו ה-5250 או ה-7250 עם BT פארוט בניפרד.

אוקיי הבנתי. אני אוותר על ה BT בילד אין.

איזה רדיו דיסק הכי מומלץ שיש בו USB ו SD?

בנוסף, איך החברות JVC ו KENWOOD מבחינת הרדיו דיסקים? משתוות לפיוניר אלפין וקלריון?

תודה.

פורסם

הייתי מתרכז ב-5250 שהמלצתי לך עליו הוא מכשיר שיתן לך את התמורה הגבוהה ביותר לכסף

הוא גם מכשיר איכותי וגם מלא פיצ'רים ובמחיר מאוד משתלם,כך ישאר לך סכום ניכבד לדיבורית BT איכותית בניפרד.

פורסם
הייתי מתרכז ב-5250 שהמלצתי לך עליו הוא מכשיר שיתן לך את התמורה הגבוהה ביותר לכסף

הוא גם מכשיר איכותי וגם מלא פיצ'רים ובמחיר מאוד משתלם,כך ישאר לך סכום ניכבד לדיבורית BT איכותית בניפרד.

בעקרון יש לי כבר דיבורית של PARROT בבית, פשוט אני לא משתמש בה כי צריך להתעסק איתה המון, ולכן היה לי טוב שיהיה BT ברדיו דיסק שפשוט לא צריך להטעין וכו', אז אם אני מוותר כבר על ה BT, אין לי בעיה להוציא את הסכום הנל על רדיו דיסק משוכלל אחר.

פורסם

אני אקצר לך את העניין -אין מכשיר איכותי בתקציב שלך {וגם לא אחד שאני מכיר מעבר לו}

שכולל את כול הפיצ'רים הנ"ל -אתה תצתרך לוותר על איזה שהוא פיצ'ר מסויים בדרישות שלך

או ללכת על הפיוניר 5250 עם מתאם BT או BT בניפרד

אתה גם יכול לוותר על SD CARD וללכת על קלריון CZ500A

זה החלטה שלך.

פורסם
אני אקצר לך את העניין -אין מכשיר איכותי בתקציב שלך {וגם לא אחד שאני מכיר מעבר לו}

שכולל את כול הפיצ'רים הנ"ל -אתה תצתרך לוותר על איזה שהוא פיצ'ר מסויים בדרישות שלך

או ללכת על הפיוניר 5250 עם מתאם BT או BT בניפרד

אתה גם יכול לוותר על SD CARD וללכת על קלריון CZ500A

זה החלטה שלך.

אני מוותר על פיצ'ר ה BT.

יש משהו של חברת ALPINE/CLARION שיש לו כניסת SD? ומה לגבי JVC ו KENWOOD - הם נחשבים גם טובים בתחום?

• תוכן חדש...