Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין לאנסר למזדה 3 בין השנים 2006-2008 התקציב הוא בסביבות ה 55 עכשיו השאלה שלי איזה רכב פה יותר אמין פחות תקלות ושטויות כאלה לפי מה שהבנתי שניהם בסדר אבל חשוב לי לשמוע חוות דעת של אנשים שמבינים תודה.

ואם יש הצעות לעוד רכבים אתם יכולים להמליץ

פורסם

סה"כ מדובר על שני רכבים אמינים מאוד, לדעתי לך על הרכב שיותר אהבת, אני אישית מעדיף את המאזדה, אבל לשאלתך שני הרכבים יענו לדרישה של האמינות.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

לשניהם יש מוניטין של רכבים אמינים מאוד, המאזדה 3 בעיר צורכת דלק רב יותר מהלנסר, כניראה בגלל הגיר שנוטה למשוך הילוכים.

לדעתי הפאנל והסלון כולו נעים יותר בלנסר.

בהצלחה.

אוהב מוטוריקה וגם רטוריקה.

פורסם

הלנסר יותר משפחתית פול זייס, יענו גדולה, מרווחת, כמו שמשפחתית צריכה להיות.

המאזדה 3 יחסית קטנה.. כבר עוד מה323 של שנות ה2000 הציגו את המכונית כ-משפחתית קומפקטית, למשפחה קטנה

בעלת ילד או 2, חסכו שם במקום ומרחב על מנת לחסוך בכסף.

פורסם

אני חושב שהמאזדה עדיפה בהרבה. למרות שציינו כאן שהיא צורכת יותר דלק ופחות מרווחת אני גם לא מסכים עם זה.

הלאנסר צרה יחסית והמושבים האחוריים שלה לא נוחים, המאזדה רחבה ונעימה יותר באיזור המושב האחורי. היא גם מבודדת טוב יותר מרעשים וזריזה יותר. בתחום עיצוב פנימי ואיכות חומרים היא עדיפה גם כן, מציעה מערכת שמע מקורית ובקרת אקלים שלא קיימים בלאנסר ולוח שעונים נאה ומודרני הרבה יותר.

בנוסף, מדגמי 2007 ומעלה (מתיחת פנים, ניתן לזהות לפי טמבונים שונים ולוח שעונים שכולו מואר בכחול) המאזדה מציעה גם 6 כריות אויר לעומת 2 או 4 בלנסר. המלצתי היא מאזדה 3 ועדיף מדגמי 2007 ומעלה.

בהצלחה ושבת שלום.

• תוכן חדש...