Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SKODA YETI- התרשמות כללית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיוני, גם עם וולקן גם עם גולף, עולות מסקנות שונות לחלוטין. הואיל ואני מעריך שלא ייצרו אקסמפלרים שונים לכל אחד מאיתנו, כל שנותר הוא להעריך שלך, כמו לי יש נקודות מוצא שונות לשיפוט. בכל מקרה, מהעובדה שהלך לך המחשב בוולקן, כמו גם העדר ההתנצלות, קשה לדעתי להסיק מסקנות נחרצות על גימור ואיכות.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עדיין אין ספק שהצרפתיות לוקחות בנוחות.

כנראה שהתרגלת ליפניות/קוריאניות , הפורטה באמת שידרוג מבחינת הנוחות אבל נחותה מהצרפתיות בהרבה.

אם אני אומר ליד המוסכניק שלי שאני רק שוקל אפילו לקנות רכב צרפתי הוא מעיף אותי מהמוסך שלו

פורסם
אם אני אומר ליד המוסכניק שלי שאני רק שוקל אפילו לקנות רכב צרפתי הוא מעיף אותי מהמוסך שלו

מול אמירה כל כך מוחלטת המגובה בעובדות מוצקות אין אפשרות לערער.

מציע לך להחליף מוסכניק.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
מול אמירה כל כך מוחלטת המגובה בעובדות מוצקות אין אפשרות לערער.

מציע לך להחליף מוסכניק.

לא מחליף אותו בחיים... הוא תותח

חוץ מזה שעשינו מילואים ביחד

פורסם

הגיר הידני אינו מטריד כלל , המצמד רך וקל לתפעול, והחבילה לנהג המשפחתי בהחלט קורצת.

130K לרכב זה בהחלט מוגזם, אם היבואן היה הולך על אופציה ידנית בסביבות ה 100K זה בהחלט היה דיל מעולה, אבל ב 130K זה נראה מתומחר מעט גבוהה מד

צ'מפיון הודיעו על תחילת שיווק של גירסת ה-1.2 הידנית ב-119K לא מדהים אך לדעתי נותן תמורה טובה יותר מהגירסה המקבילה של הניסאן ג'וק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
צ'מפיון הודיעו על תחילת שיווק של גירסת ה-1.2 הידנית ב-119K לא מדהים אך לדעתי נותן תמורה טובה יותר מהגירסה המקבילה של הניסאן ג'וק.

מצחיקים הצמפיון האלו.

גיר DSG שווה יותר מ 11,000 שקל הפרש במחיר , מראה כמה היבואן לא רציני ואו לא רוצה למכור את הגירסא עם הגיר הידני.

פורסם

המחירון הרשמי של ה-YETI DSG הוא כ-135K ש"ח, ההפרש לעומת ידני כ-15K ש"ח.

הם צריכים לרדת עוד.

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

CX, נראה לי שקרובי המשפחה שלך לא שומרים על הרכבים/ גרים בחור בסוף העולם / הרכבים שלהם עברו משה רע / קנו את הגרסאות הכי לא מבוקשות

לדוגמא: גולף V5, גולף 1.4 , גולף SDI , גולף ברמות גימור נמוכות כמו בייסיק או טרנדליין וכו' וכו'.

אמנם הסחירות של קורולה טרום הגיר רובוטי עדיפה , אבל באופן עקרוני גולף זה רכב מבוקש שקל למכור אותו. גם בגרסאות הספורטיביות.

ובניגוד אליך אני מעורב אישית או מהצד בהרבה עסקאות גולף של משפחה,חברים מכרים וכמובן גם שלי עצמי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מישהו יכול להסביר לי למה ההפרש בין ידני ל DSG הוא 15 אלף שקל? גם בשאר המכוניות.... פאביה... פולו.... איביזה....

הכל עניין של ביקוש? או שזה ההפרש גם באירופה? כלומר לפני מכס 1500 יורו?

פורסם

שיקולי תמחור ושיווק (ואולי גם זמינות מלאי) גרידא

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
CX, נראה לי שקרובי המשפחה שלך לא שומרים על הרכבים/ גרים בחור בסוף העולם / הרכבים שלהם עברו משה רע / קנו את הגרסאות הכי לא מבוקשות

לדוגמא: גולף V5, גולף 1.4 , גולף SDI , גולף ברמות גימור נמוכות כמו בייסיק או טרנדליין וכו' וכו'.

אמנם הסחירות של קורולה טרום הגיר רובוטי עדיפה , אבל באופן עקרוני גולף זה רכב מבוקש שקל למכור אותו. גם בגרסאות הספורטיביות.

ובניגוד אליך אני מעורב אישית או מהצד בהרבה עסקאות גולף של משפחה,חברים מכרים וכמובן גם שלי עצמי.

הגולף אכן סחירה ב 20% מתחת למחירון, במחירון הרכב לא זז.

פורסם

ברור החלפים ברכבים היפנים עולים הון וכך גם העבודה , ברכב צרפתי גם אם תטפל במוסך מורשה יקרן זה יהיה רבע מחיר.

כך שהוא מרוויח מהטיפשות שלך !!

פורסם

לפני 9 חודשים אני מכרתי תוך שבועיים גולף V5 במצב מצויין במחיר של מעל המחירון הרכב נחטף .

קצת עובדות הרכב באמת היה שמור ללא תאונות והכל היה בוא תקין ללא רבב , גם יד נמוכה וק"מ נמוך , הכל תלוי במצב הרכב ולאוו דווקא בדגם כזה או אחר.

השכן שלי בעל טיוטה קורולה אוטו מודל 2003 ( לא רובוטי) מנסה כבר למכור את הרכב יותר משנה ולא מקבל מחיר הוגן ( 5 מתחת למחירון הכי הרבה שקיבל) הרכב באמת לא כל כך שמור , משהו בסגנון אחזקה ישראלית טיפוסית בנתיים הוא כבר הפסיד עוד ירידה של מחיר בשנתון ולא מוכר כי הרי " טיוטה נמכר רק מחירון ".

פורסם
ברור החלפים ברכבים היפנים עולים הון וכך גם העבודה , ברכב צרפתי גם אם תטפל במוסך מורשה יקרן זה יהיה רבע מחיר.

כך שהוא מרוויח מהטיפשות שלך !!

כנראה שאף פעם לא היה לך רכב צרפתי (או לכל הפחות רנו) בנוסף עדיף חלקים יקרים שלא צריך לקנות אותם מזולים שקונים פעמיים בשבוע

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
כנראה שאף פעם לא היה לך רכב צרפתי (או לכל הפחות רנו) בנוסף עדיף חלקים יקרים שלא צריך לקנות אותם מזולים שקונים פעמיים בשבוע

היו לי רנו אקספרס , פיזו פרטנר , סיטרואן ברלינגו , פיזו 307 , סיטרואן C4 וC4 פיקאסו מספיק ..

באף אחד מהם לא היו בעיות מיוחדות .

פנס לפיגו פרטנר אחורי 150 ש"ח , פנס למאזדה 323 1500 ש"ח .

• תוכן חדש...