Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשנה את השלט על הדלת למשהו בסגנון "כאן גרים בכיף משפחת מולנר/אברג'יל/אלפרון מלכי ישראל", יכול בהחלט להרתיע.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמובן שיש קוד ויש גם אזעקה בבית כמו שציינתי בתחילת השרשור :wink:

תשנה את השלט על הדלת למשהו בסגנון "כאן גרים בכיף משפחת מולנר/אברג'יל/אלפרון מלכי ישראל", יכול בהחלט להרתיע.

מעניין באמת מה רשום על הדלתות שלהם:headscratch:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

היית צריך להתקשר למשטרה קודם ורק אם יש התקדמות בפריצה לעשות רעש ולהבריח אותם.

זה גם מוזר מאוד שהם שמעו אותך ולא ברחו.

במצב כזה אני הייתי פותח אבל זה אני, חוץ מזה אפשר גם לחשמל אותם עם כבל חשמל חשוף שנוגע בפלדלת.

פורסם
כמובן שיש קוד ויש גם אזעקה בבית כמו שציינתי בתחילת השרשור :wink:

מעניין באמת מה רשום על הדלתות שלהם:headscratch:

לא רשום. בכניסה עומד לך מקרר אנושי עם desert eagle, ועל הדלת תלוי ראש מפוחלץ ששייך לאדם הקודם שניסה לחשוב על לפרוץ.. :twisted:

פורסם

מחבט ביסבול צמוד אליך שאתה ישן.

למכר שלי פרצו הביתה, הוא חיכה מאחורי הדלת עם מחבט ברזל, הגנב נכנס בשקט בשקט וקיבל אחת לראש, איבד את ההכרה במקום.

אני לא בטוח שהוא שב לפרוץ שוב.

Got To love It

פורסם
מחבט ביסבול צמוד אליך שאתה ישן.

למכר שלי פרצו הביתה, הוא חיכה מאחורי הדלת עם מחבט ברזל, הגנב נכנס בשקט בשקט וקיבל אחת לראש, איבד את ההכרה במקום.

אני לא בטוח שהוא שב לפרוץ שוב.

ומה החבר עשה לאחר מכן? הזמין משטרה? הגנב לא רץ לבית המשפט? :shock:

פורסם
היית צריך להתקשר למשטרה קודם ורק אם יש התקדמות בפריצה לעשות רעש ולהבריח אותם.

זה גם מוזר מאוד שהם שמעו אותך ולא ברחו.

במצב כזה אני הייתי פותח אבל זה אני, חוץ מזה אפשר גם לחשמל אותם עם כבל חשמל חשוף שנוגע בפלדלת.

במצב כזה לא חשבתי פשוט פעלתי כמו סוג של רובוט, התקשרתי למשטרה ופשוט התפללתי שיגיעו כבר... אני מודה, פחדתי!:-P

ולגבי מחבט בייסבול, אני לא בטוח שזה בכלל חוקי לכסח פורץ במכות עם אחד כזה, עוד בסוף אני יקבל תביעה על הראש

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עד כמה שאני יודע החוק אומר שאם גנב (או כל אחד אחר) נפצע בשטח שלך האחריות היא עליך.

כלומר שאם תכה את הפורץ חזק מדי והוא ימות / יפצע קשות אתה תענש...

שמעתי שזה שונה בעקבות המקרה של החוואי שירה בגנבים בדואים, אני לא עוקב.

בכל אופן, זה נשמע מאד מטריד להיות בכזה מצב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ליאור-עכשיו ברצינות,לא נראה לי הם דווקא הלכו לבית שלך סתם או בטעות,כנראה שהיה להם איזה מידע לפני על מה שיש בבית,יכול להיות כל דבר,אפילו המפתחות של ה CB* זה גם מישהו שמכיר את הבניין כי הוא יידע לבטל את המצלמות,בקיצור תחשוד בכל אחד שאתה מדבר איתו :lol: חוץ ממני כן? חחח:oops:

Scan Speak

פורסם

את חוק דרומי חוקקו במיוחד ע"מ שלאזרח שומר החוק (אפילו שדרומי עצמו החזיק נשק ללא רישיון) יהיה את הגיבוי החוקי כשהוא מתמודד עם מקרים כגון זה.

הנה לשון החוק:

(א) לא יישא אדם באחריות פלילית למעשה שהיה דרוש באופן מיידי כדי להדוף מי שמתפרץ או נכנס לבית המגורים, בית העסק או המשק החקלאי המגודר, שלו או של זולתו, בכוונה לבצע עבירה, או מי שמנסה להתפרץ או להיכנס כאמור.

(ב) הוראת סעיף קטן (א) לא תחול אם -

(1) המעשה היה לא סביר בעליל, בנסיבות העניין, לשם הדיפת המתפרץ או הנכנס;

(2) האדם הביא בהתנהגותו הפסולה להתפרצות או לכניסה תוך שהוא צופה מראש את אפשרות התפתחות הדברים.

(ג) לעניין סעיף זה, "משק חקלאי" - לרבות שטח מרעה ושטח המשמש לאחסון ציוד וכלי רכב במשק חקלאי.

חשוב רק לשים לב לסעיף שהדגשתי.

כלומר להקפיד על סבירות כשמתמודדים עם מקרים כאלה.

V5

פורסם

1. אל תחזיק בבית כסף מזומן, בכלל. תפקיד הכל מחר בבוקר בבנק.

(ה200 שקל שיש לך בארנק אתה יכול להשאיר)

2. ביטוח תכולה. אם יש לך פריטים יקרים אז שיבוא מעריך של הביטוח לרשום אותם.

3. דבר עם השכנים שלך, במיוחד אלו שהם קצת חזקים.

תעשו רשימת טלפונים שלכם כך שבמידה וקורה אירוע כזה תוכלו לקרוא אחד לשני מייד.

4. תקפיד מאוד על סגירת הסוגר העליון של הדלת (זה שסוגרים רק מבפנים).

5. תחשוב בכיוון של אזעקה, אפילו מהמעפנות האלו שמורכבות משני חלקים, אחד צמוד לדלת ואחד צמוד למשקוף, מדליקים את המפסק ואז אם הדלת נפתחת יש סירנה.

לפחות שתתעורר (+השכנים) אם יפתחו לך את הדלת.

6. לא ממליץ לך בכלל על נשק חם. יותר סיכוי שיביא לך צרות מאשר יפתור אותן.

במקרה הטוב האקדח עלול להיגנב, במקרה הרע תירה בפורץ ותשב בכלא, במקרה העוד יותר רע יתפתח מאבק בינך לבין הפורץ על האקדח ואתה תחטוף כדור.

פחד אלוהים מה שאתה מתאר.

פורצים שלא בורחים אפילו אחרי שקלטו שבעל הבית ער ומודע לקיומם :shock:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

פורץ שלא בורח כשבעל הבית ער ועדיין ממשיך לנסות להיכנס לדירה זה פורץ שהיה תוקף את בעל הבית במידה והיה מצליח להיכנס, ובמקרה הזה לדעתי ינסה שוב לפרוץ בעתיד. אני הייתי מתייחס למקרה הזה בחומרה ולא עובר לסדר היום, אם ניסו להיכנס דרך הדלת תתקין אמצעים נוספים על הדלת - עיניין סוגר הביטחון זה רעיון טוב.

מעבר לכך אני מתחיל לחשוב שלא מדובר בפורץ, אלא אדם שרצה להיכנס לדירה כדי לסגור איתך או עם בני הבית חשבון ולא כדי לגנוב (תתחיל לחשוב בכיוון של האם אתה מסוכסך עם מישהו או חייב כסף למישהו). ושוב: אף פורץ לא ימשיך לנסות לפרוץ לדירה כשהוא יודע שבעל הבית ער, וכאן אני שומע על המון פריצות שנמנעו אפילו בגלל שבעל הבית הדליק את הפרוג'קטור בגינה, ובגלל שראו את האור הם פשוט ברחו!

• תוכן חדש...