Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שונא מבחנים.

נסיעה למכללה עם מזגן ומוזיקה טובה, בדר"כ עוזרת לי להירגע.

מצחיקים אותי, כל האנשים שמביאים סנדביץ'+חטיף+בקבוק שתייה למבחן של שעתיים.

פורסם

שוקולד ורד-בול, לא XL.

XL נחמד אבל בבדיקות המאוד-לא-מדעיות שערכתי

רד-בול השפיע עליי *קצת* יותר.

...

(קצת כי בהשוואה לכמות הקפאין שאני דוחף לגוף במנה רגילה של קפה זה לא רציני...)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ארוחה משביעה אך לא מפוצצת בעלת אינדקס גליקמי נמוך שלא תהיה לך קפיצת אינסולין

סקס טוב וקצר ללא משחק מקדים מתיש

ואז כוס תה ירוק חם

ואתה מוכן למבחן

דווקא לא מומלץ לצרוך משקה אנרגיה כי אחרי הבוסט מגיעה נפילה

ומשקה עתיר קפאין יגרום לאותה תגובה וגם ישתן אותך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
ארוחה משביעה אך לא מפוצצת בעלת אינדקס גליקמי נמוך שלא תהיה לך קפיצת אינסולין

סקס טוב וקצר ללא משחק מקדים מתיש

ואז כוס תה ירוק חם

ואתה מוכן למבחן

מוכן למבחן?? חשבתי שעושים את כל זה בזמן המבחן וכבר התחלתי לתכנן זמנים :cry:

בנימה רצינית יותר - פעם אחת לקחתי שוקולד למבחן, ומיציתי. לדעתי זה לא עוזר ומסיח את הדעת.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

נקודה נכונה שרק בוריס שם לב אליה: קופאין הוא חומר משתן. כמו כולם, הדבר הראשון שאני עושה אחרי שאני קם מהמיטה בבוקר זה פיפי. אחרי כל ההתארגנויות לעבודה שותה כוס קפה ויוצא.

כמו שעון, איך שאני מגיע לעבודה אני נכנס לשירותים לפיפי השני של היום. וכל זה, להזכירכם, כשבין פיפי 1 לפיפי 2 כל הנוזלים שנכנסו אלי זה בסה"כ כוס קפה אחת (ואולי עוד איזה שלוק או שניים מבקבוק המים שיש לי בקביעות באוטו).

מהסיבה הזאת, חשוב לזכור שאם מכניסים לגוף קופאין, חייבים במקביל אליו להכניס נוזלים אחרים שאינם מכילים קופאין, כי מה שנכנס עם הקופאין גם יצא תוך זמן קצר לאחר מכן.

בנוגע לשילוב של מבחן וקופאין:

הפסקת פיפי במבחן, בהנחה שיש לך זמן, זה דבר מרענן. כשהייתי בלימודים, השתדלתי בכל מבחן לצאת להפסקה כזאת - גם כדי לרוקן את השלפוחית וגם כדי למתוח קצת את האיברים. מצד שני, אם זה מבחן שברור לי שאתה תזדקק לכל שניה שניתנת לך, ותר על הפסקת הפיפי ובעיקר על משקאות שמכילים קופאין.

מעבר לכך, כאשר מאזן הנוזלים בגוף בשפל (כפי שמתרחש כאשר צורכים קופאין ללא שתיה משלימה), סביר להניח שגם לא תתפקד מבחינה מנטלית באופן האופטימלי.

בהצלחה!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מניסיוני, פעילות גופנית קלה-בינונית שמסתיימת עד שעה לפני המבחן.

כשהאדרנלין זורם בדם, המוח רץ הרבה יותר מהר, אתה יותר יצירתי ושנון.

תוכל לנצל את זה גם כדי להוציא טלפונים מבחורות בדרך למבחן :)

אני הייתי משתדל לשחות לפני המבחנים שלי בתואר וזה עזר יופי - מעולם לא עשיתי מועד ב.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
מזל טוב! הגירסה הרגילה או 745Li ?

ממש הרמתי להנחתה אה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...