Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה לא מזמן ניכנס לי ג'וק חדש לנסות כמה שיותר להעלים רעשים של המנוע ושל הגלגלים קידמיים (וגם אחוריים,תלוי בתקציב) אשמח לשמוע על פתרונות יצירתיים לבודד ולהעלים כמה שיותר את הרעשים מבחוץ ע"י ספוגים למיניהם,חומרי בידוד..

לגבי חומרים של דיינמאט וכאלה אני מכיר אותם טוב מאוד והם ייקרים מדי בשביל לשים את זה,מחפש משהו יותר זול.

ראיתי אדי מצא איזה משהו בדיל אקסטרים,מישהו ניסה אולי לעבוד איתו מאז? שווה את ה 18$ בכלל?

תודה.

Scan Speak

פורסם

בנוגע לרעשי גלגלים, איתמר העלה פעם שרשור על מילוי בתי הגלגלים בשקית אשפה גדולה ממולאת בספוג.

לגבי רעשי מנוע:

תנסה להוסיף בידוד על קיר האש מבפנים.

על בידוד למכסה המנוע לא הייתי חוסך, מפני שנזק לבידוד יכול להוביל לנזק בתא המנוע (הפרדות מהפח ונזילה על רכיבים בתא המנוע)

מתחדשת*

פורסם

ראיתי אדי מצא איזה משהו בדיל אקסטרים,מישהו ניסה אולי לעבוד איתו מאז? שווה את ה 18$ בכלל?

אם ראית את השרשור של אדי אז גם היית צריך לראות גם את התגובה המפורטת משהו שלי עם העבודה איתו.

השורה התחתונה היא שכדי להעלים רעשי כביש חייבים להשתמש בחומרים ייעודיים יקרים (עבים או כבדים ברוב המקרים). אין קיצורי דרך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר אם אני יזמין נגיד שיכבה כפולה של זה למכסה מנועףזה יספיק לא?

ושיכבה אחת בכף כנף..

יש לי גם חתיכה מחומר שמבודדים איתו את הצינורות מזגן(נראה לי כמו שSOUND MAN שם על הקיר אש) הבעיה שהיא חתיכה קטנה.

יש איזה ניסוי שאפשר לעשות איתו לראות אם הוא משפיע? אשמח לשמוע על רעיונות יצירתיים אם יש.

Scan Speak

פורסם

תגיד, קראת את מה שרשמתי בשרשור ההוא או שממש התעצלת? כי אם היית קורא לא היית שואל את השאלה הזו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קשה מאוד להשתיק רכב מרעשי צמיגים וכביש.

חומרי בידוד אקוסטי הם מוצרים יקרים ובעיקר דורשים נפח (ספוגים עבים) שלא תמיד יש להם מקום ברכב.

לדחוס אקרילן או ספוג אקוסטי כדוגמת סונקס בבתי הגלגלים נותן שיפור מסויים, אך לא בכל רכב ולא שיפור של 180 מעלות. עם זאת מדובר בפתרון זול של כמה עשרות שקלים במקרה של האקרילן וכמה מאות שקלים אם הולכים על הדבר האמיתי.

לבודד את קיר האש זה גם סיפור מהת$ת, כנ"ל לגבי הרצפה ובתי הגלגלים.

בקיצור - ותר על התענוג, אלא אם יש לך הרבה מאוד כסף להשקיע ומדובר בהשקעה שלא מחזירה את עצמה במכירת הרכב או שניתן למכור כיד 2.

איתמר.

• תוכן חדש...