Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

יש לי תקלה עם מאוורר הרדיאטור בסיטרואן AX שלי. חשבתי להחליפו עם מאוורר של פז'ו 309 שהייתה לי, אבל אני לא יודע אם המאוורר עובד בוודאות.

האם יש איזושהי דרך לבדוק אותו לפני שאני מרכיב ועושה לו התאמות בסיטרואן?

פורסם

יש לו שני חוטים פלוס ומינוס, חבר אותם ישירות למצבר, עם חוטים ארוכים, את המאוורר תניח על הריצפה ותדרך על המסגרת שלו כאשר אתה עם נעל סגורה, ותוך כדי חבר לו חוטים ישירות למצבר.

תזהר על האצבעות המאוורר חזק מאוד ועלול לגרום לפציעה חמורה!.

פורסם

אפשר עם כבלי התנעה לא תהיה שום בעיה אתה רק צריך להקפיד על הבטיחות כמו שרשמתי לך קודם, וגם להיזהר שבמהלך הבדיקה התנינים של הכבלים לא יגעו אחד בשני!.

פורסם

כבלי של רב-מודד עם תנינים בקצוות יתאימו? או שהם דקים מדי?

עוד שאלה,

אם אני מסובב את המאוורר עם היד והוא הולך קצת קשה, זה אומר משהו על תקינותו?

פורסם

המאוורר צריך להסתובב עם היד חופשי ללא התנגדות, אולי התנגדות ממש ממש קלה שכמעט ולא מורגשת.

תנינים של רב מודד ישרפו תוך שניה הם נורא דקים.

• תוכן חדש...