Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

**כותרת***

אני הייתי רוצה נטו איכות בלי שום תוספות מיוחדות,פשוט את הרדיו דיסק הכי איכותי שיש למחיר הזה(בלי חריגה)

תודה מראש

פורסם

אם אתה רוצה אני מוכר אחד כזה ב370 ש"ח, הוא בן חודש בלבד ועדיין באחריות ל11 חודשים - הכל תקין בו ואני סה"כ רוצה להשתדרג למשהו יותר רציני...

יש לו USB , AUX , SD CARD , בלוטוס - דיבורית פלוס השמעת מוזיקה, פנאל נשלף , יציאה למגבר וכמובן יציאות מובנות...

לעוד פרטים תסתכל פה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=392347

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
בתקציב שלך נכנס הקלריון cz200 והפיוניר 3050

הקלריון יש לו חיבור USB מאחורה וזה לא נוח לי. לגבי הפיוניר,הוא נחשב הכי איכותי למחיר שלו?

פורסם

אני כבר 3 שנים לא ראיתי פיוניר 3050. והאמת שאין כבר 3 חודשים בשיוק של SG את הקלריון 200.

כך שמה שרלונטי הוא

פיוניר 3250

אלפיין 100UB

קנווד 346UB

קלריון CZ201

ועוד

• תוכן חדש...