Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההונדה שלנו (2002) קרסה לתוך עצמה בעזרת רכב חזיתי, ואנו נאלצים לשדרג. אוהבים בד"כ ללטף את המכוניות שלנו 5-6 שנים ולא פחות.

חשוב שלשני יושבי הבוסטר מאחור יהיה מרווח, וגם יהיה מקום לפעמים לעוד חבר (או סבתא).

חשוב שיהיו מוגנים - אז מינ' 4 כריות אויר ו-5 כוכבי בטיחות

וחשוב שהרכב יהיה אמין כי אני נורא נלחצת כשהרכב במוסך....

מתלבטים בין ההונדה האצבק (- אגב מה הדעה כאן לגבי הרובוטית? פשוט זה מה שיש בעיקר למכירה)

לבין המיצובישי ספורטבק 2009 מולטיטרוניק

האפשרות האחרונה - יונדאי I30 בעיקר כי מאפשר לקפוץ שנתיים קדימה בשנתון לעומת האחרות. הבעיה איתו - נו, טוב אתם יודעים... חווית הנהיגה, תחושת הפלסטיקיות וכו'

אשמח לכל דעה /חווד/ הפניה /המלצה

פורסם

אני ממליץ לא לרכוש רכבים עם גיר רובוטי אלא אם אתה צולח איתו נסיעת מבחן. זה לא נעים, מטלטל, דורש תשומת לב בביצוע זינוק בעלייה וגם החלפה של קלאצ'ים.

בנוגע למיצובישי והיונדאי, דווקא המיצובישי מרגישה הרבה יותר פלסטיקית ופשוטה בפנים ואשמח לשמוע את דעתך בנוגע להתנהגות הכביש ב-I30. לדעתי מדובר בדגם מאוד מוצלח ונשמע שהוא מתאים לדרישות.

אני מציע לבדוק גם את הפולקסוואגן גולף, מאזדה 3 ופיג'ו 308. כולן האצ'בקיות מרווחות ובטוחות ובעצם עונות על הדרישות הבודדות שהעלית כאן.

בהצלחה ושבוע טוב.

פורסם

תודה על המהירות... חשוב במיוחד כי תוך שבוע הרכב חלופי חוזר לחברת הביטוח :-(

המיצובישי (2008 ) הרגישה פחות "זולה" מהיונדאי 2010 (!!) שראיתי . השאלה מבחינה טכנולוגית/בטיחות / התנהגות כביש והנאה מהנהיגה. מחר אקח יונדאי לנסיעת מבחן. הגולף יקרה בטיפולים - גדול עלי.מזדה לא נוחה לדברי בעלי וצרפתי לא עושה לנו טוב....

מה לגבי ההבדל בין ההונדה ליונדאי בשיקלול השנתונים?

פורסם

היונדאי ברמות הגימור הגבוהות יותר מגיעה עם תא נוסעים נעים בהחלט, מורכב היטב ולא נופל מהמתחרות. מבחינת בטיחות יש לה 5 כוכבים ו-6 כריות הכביש, התנהגות הכביש טובה, כיול מתלים נוקשה שמכתיב גם נוחות נסיעה מעט נוקשה ואחיזה כביש טובה.

לא ממש הגדרת תקציב אבל ההונדה עם הגיר האוטומטי הגיעה ארצה בשנת 2008 והיא עדיפה בהרבה על הדגם הרובוטי.

פורסם

אני מניח שהתקציב באזור ה-100K ש"ח (מחיר ביונדאי 2010..)

אם את מוכנה לשקול גיר ידני יש את הפוקוס החדשה ב- 105K ש"ח.

הרכב איכותי ומאובזר בנדיבות כבר בגרסה הבסיסית.

פורסם

מוכר 2010 כי קיבל רכב מהעבודה, אה? הייתי בודק את זה טוב טוב, זה התירוץ הכי שחוק בספר.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...