Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מתאר לעצמי שמדובר על Battlefield וModern Warfare 3?

אל תקנה כלום.

אם כל כך בא לך להוציא כסף על משהו, תרום לי. פרטי חשבון PAYPAL יימסרו בפרטי. :-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קשה ומוקדם מדי לענות על זה, לפי איך שזה נראה BF3 צפוי להיות יותר 'מציאותי' עם פיזיקה מתקדמת יותר מMW3, לכן כנראה שהמשחקיות תהיה פחות 'כיפית' מMW3 (מן כלל ברזל שכזה - יותר מציאותי = פחות כיפי).

בנוסף המנוע הגרפי שלו יהיה טוב יותר משל MW3.

מצד שני לMW3 יהיה 'כנראה' מולטיפלייר יותר מוצלח, בעיקר בזכות הנסיון הרב שיש לחברה המפתחת (Infinity Ward) עם כותרי אקשן דומים.

בכל מקרה שניהם צפויים להיות משחקים מעולים עם גרפיקה לא פחות ממדהימה, לשניהם תצטרך מחשב חזק עם חומרה עדכנית כדי להנות מכל מה שיש לשני אלה להציע.

אם יהיה לי מספיק זמן פנוי כנראה שאקנה את שניהם. :-P

למי שעדיין לא מבין על מה מדובר:

BF3:

2zw8SmsovJc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

MW3:

jNjCv9OIF-M דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

המון זמן לא שיחקתי FPS

(עד כדי שהאחרון היה crysis)

עשית לי חשק לשניהם, עם עדיפות קלה ל BF3 כדי לראות מה אני (והמחשב) מסוגלים לו היום.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

כנראה שיהיה גם ל- X, אבל ב- BF למשל שחקני PS ו- PC יוכלו לשחק על אותם שרתים, וה- PS יאפשר חיבור מקלדת ועכבר לשם כך.

אני כיום די נהנה מ- BF2:BC2, במיוחד מההרחבה של ויאטנם, שם לכולם יש את אותם נשקים וגם תרח כמוני יכול להסתדר מידי פעם ...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אין ספק ש BF3 לוקח פה בענק.

הפלוס היחידי של MW3 יהיה קיימפיין לשחק היחיד (למרות שב 2 הם קצת איכזבו לדעתי והוא מתחיל לחזור על עצמו )

פורסם

בלב שלם על BF3. בשונה מסדרת COD, אין משחק BF חדש כל 9 חודשים. ועם כל הכבוד לsweatshop של אקטיביזן, 9 חודשים זה לא מספיק ליצור משהו "יחודי". אין שום הבדל בין סדרת COD האחרונה, וכך גם יהיה במשחק הזה. מאז MW המקורי כולם נראו אותו הדבר, הרגישו אותו הדבר, ולמעט העלילה הבומבסטית, זה למעשה אותו המשחק עם מתיחת פנים וטייטל שונה.

DICE מאז ומעולם הציבה רף משחקים חדש. מה שנכשל די בגדול בסדרת BC (שזכה להצלחה די גדולה, אבל לא במונחים הקלאסיים של DICE). תהיה בטוח שהמשחק ישאף להיות די מציאותי, אבל עדיין כיף בצורה מדהימה. הם יודעים לשלב בין עולמות בצורה חסרת מילים. מעטים הם המקרים שאני מתבטא בהתלהבות כולשהי כלפי משהו, אבל האלפי שעות שבזבזתי על BF2, פשוט עשו את שלהן. ליבי עם BF, מוחי עם BF, וכספי עם BF.

אגב, אפשר גם לא להרחיב במילים ופשוט לציין עובדות- אקטיוויזן לא מעוניינת לתמוך בשחקניה מהמשחקים הקודמים. ז"א, MW2 ברשת הוא בית זונות. יש לא מעט באגים, ובהוראת הצורר אינפינטי לא יכולה לשחרר פאצ'ים, כי זה פשוט לא כלכלי לאקטיוויזן. מנגד, DICE ו-EA סיימו עם התמיכה המלאה שלהם ב-BF2 שנתיים ומשהו אחרי שהוא יצא, ועדיין יש תמיכת מלאה בפורומים שלהם.

פורסם

אם אינני טועה, אוקטובר ל- MW, נובמבר ל- BF.

אגב, לגבי קמפיין לשחקן יחיד, המשחק היחידי שריגש אותי בשנים האחרונות היה Dragon Rising.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הלב בMW3, את הכסף כנראה שהייתי מוציא על הBF3, הוא נראה יותר מרשים.

בנושא הקמפיין לשחקן יחיד, מה עם ME2?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אם אינני טועה, אוקטובר ל- MW, נובמבר ל- BF.

אגב, לגבי קמפיין לשחקן יחיד, המשחק היחידי שריגש אותי בשנים האחרונות היה Dragon Rising.

זה נראה לי אחד המשחקים הכי גרועים ששיחקתי שנה שעברה (באקס בוקס). פשוט בושה לשם Flashpoint.

פורסם

אחרי כמה אלפי שעות שנשרפו על BF2+SKYPE, שזהו בעצם המשחק היחיד שקניתי במחיר מלא (220 ש"ח), הייתי לוקח BF3 ללא כל התלבטות.

לצערי המחשב שלי לא יסחוב בשום דרך BF3, ובנוסף הגיוס שלי הוא בנובמבר, ככה שאשאיר את BF לעוד כמה שנים לחפש"ש.

• תוכן חדש...