Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

AMD phenom II x4 Quadcore 955 socket AM3.2Ghz

Gigabyte GA-890GPA-UD3H AM3 890GX DDR3 1333, ATI HD4290 HDMI HD Audio

Kingston HyperX 2x2GB DDR3 1600Mhz PC3

Sapphire Radeon HD6750 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E

אני מריץ אותו על HIGH אני יכול להריץ על ULTRA גם אבל כנראה יהיו ירידות FPS

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבטא הזו פשוט גרוע לדעתי, ביטלתי את ההזמנה המוקדמת של המשחק עקב כך.

הם הרסו את המשחק בכך שעשו אותו יותר מידי HARDCORE ויותר מדי מבולגן , אפילו BF2 לא היה כזה ארד-קור כמו הדמו הזה.

עקב זה שעשו אותו כ"כ מציאותי הלך כל הכיף של המשחק, אתה לא יכול לפרוץ קדימה עם רובה כמו בBF2, אלה אתה חייב להתקמפר בכל פינה מחשש שיורידו אותך ביריה. כולם שם מתקפרים מאותה הסיבה והמולטי הזה הופך למשחק hide&seek אחד גדול.

הסיבה לכך היא שלנשקים יש יותר מדי כח, 2-3 יריות מורידות אותך או לחליפין יריה אחת של רובה צלפים, אפילו אם היריות בכלל לא לכיוון החזה! :evil:

בנוסף, למשחק יש הרבה מאוד באגים וגליצ'ים, לא מבין איך משחק שהיה כמעט 3 שנים בפיתוח עדיין מלא בכ"כ הרבה בעיות.

עכשיו הגענו לחלק הכי גרוע במשחק הזה, מערכת הBATTLELOG, למה צריך ממשק אינטרנטי כדי לשחק במולטיפלייר?!

מדובר ברעיון כ"כ גרוע שאני לא מבין איך זה יצא לפועל בסופו של דבר. הם חשבו להיות מודרניים ולעשות ממשק 'דמוי פייסבוק' אבל בפועל זה פשוט לא עובד ומוציא אותך מהמשחק.

בתור מעריץ של BF2, אני יוצא מאוכזב מהבטא הזו.

אני עדיין חושב שMW3 יהיה משחק יותר מוצלח מזה, במיוחד המולטיפלייר.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

גם בBad Company 2 מספיקות כמה יריות כדי להוריד מישהו.

למרות שגברים אמיתיים צריכים רק hot carl אחד 8)

אני בקושי מצליח להריץ את הבטא הזו, הCPU שלי מזנק ל100% והסאונד מקרטע. הגיע הזמן לגרוטאה חדשה (חבל, עד עכשיו סחב הכל).

Modern Warfare לדעתי לא מתקרב לקרסוליים של BF:BC2. קניתי בסייל האחרון של סטים את MW2 ואני לא מבין איך המשחק הפך לכל כך פופולרי.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

יש לי כרגע XBOX פרוץ. אם אני אקנה את המשחק המקורי ואשחק איתו ברשת הבנתי שאני אקבל באן ממיקרוסופט. זה נכון?

אם כן המוצא היחיד שלי הוא לקנות PS3 או XBOX לא פרוץ ולקנות משחק מקורי?

המשחק הפרוץ בטוח לא יפעל במולטיפלייר נכון?

עוד דבר, בXBOX אני יודע שצריך לקנות נקודות רשת או משהו כזה כדי לשחק. זה כך גם בPS3? אם כן הדרך המשתלמת ביותר היא לשדרג את המחשב ולשחק בו לא?

תודה לעוזרים.

VW PASSAT 1.8T

פורסם

בדקתי ב CAN YOU RAN IT ומצאתי שרק המעבד שלי לא מתאים למשחק (חלש מדי).

מה ההשלכות של זה? המשחק לא יפעל לחלוטין או ייתקע?

VW PASSAT 1.8T

פורסם

לפי מה שהבנתי מחר זה נגמר:|

לפני שאני קונה, יש איזה קוד הטבה או משהו בסגנון?

מי שקנה כמה שילם? חוץ מ Origin יש אופציה אחרת?

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• תוכן חדש...