Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה שאני שואל את עצמי בעקבות המקרה הזה.

לאן הגענו? את כל השיחות שלנו אנחנו מקליטים, את הנהיגה שלנו אנחנו מתעדים, לפני כל ז*ון מחתימים על הסכם טרום סטוץ, מה השלב הבא?

מה זה אומר על חיינו כאן?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
שאלה שאני שואל את עצמי בעקבות המקרה הזה.

לאן הגענו? את כל השיחות שלנו אנחנו מקליטים, את הנהיגה שלנו אנחנו מתעדים, לפני כל ז*ון מחתימים על הסכם טרום סטוץ, מה השלב הבא?

מה זה אומר על חיינו כאן?

היום הסגרת את גילך כשכתבת שהוצאת רישיון לפני 20 שנה, אז יאללה תארוז לפני שיהיה ממש מאוחר.

אני אאסוף אותך מהשדה.

haters will hate

פורסם

מי זה אנחנו ? אני לא מקליט את כל השיחות שלי.

בנוסף, כפי שמדגים זאת נהדר המקרה של דניס, אני לא רואה שום דבר רע בלתעד נסיעות שיגרתיות.

לפני כשבוע מישהו שעמד לפני ברמזור (בשעות הערב המאוחרות, לא היו מכוניות נוספות באזור) העביר ל R במקום ל D וכמעט דפק לי את האופל (סנטימטרים ספורים), אם אכן הוא היה דופק אותה, צילום היה הדבר הכמעט יחיד שהיה יכול להוכיח ללא צל של ספק שהוא האשם - במידה והוא היה מתכחש לכך. מה רע בזה ?

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני חושב שאתה לוקח את זה לקיצוניות גדולה מדי.

כשמדובר במדינה כמו שלנו (שלצערי חלק מהשוטרים וחלק עוד יותר גדול מהנהגים מתנהגים על הכביש כאילו דחפו להם פלפל חבנרו ל***), מצלמה יכולה להציל אותך מכאב ראש גדול. במדינות אירופה וארה"ב הנסיעה עם מצלמה תופסת שם לא רע-הייתכן שיש משהו שהם יודעים ואנו לא?

כנ"ל לגבי הקלטת השיחות בטלפון-לצערי, עם כל אווירת ה"תחמוני" שיש פה בארץ (החברות הסלולריות זו דוגמה נפלאה) וסגירת עסקאות בטלפון, אין שום סיבה שלא יקליטו שיחות.

בסופו של דבר, כל הטררם של ההקלטות מתנקז ל3 דברים-הכסף שלך, הבריאות שלך-וה"integrity" שלך לעומת מי שנמצא מולך.

"לפני כל ז*ון מחתימים על הסכם טרום סטוץ, מה השלב הבא?"

להקליט את החתימה על ההסכם ולצלם את קיום החוזה (עם אבטיח לקנה מידה) :twisted::wink:

פורסם

הפכנו לחברה מגעילה. חברה שכל אחד דואג רק, אך ורק לתחת של עצמו.

על כל פיפס רוצים לתבוע, ומשתמשים בצמד המלים שעבר אינפלציה- עוגמת נפש. את זה למדנו מהאמריקאים.

אחד חוזר הביתה ורכב משטרה חונה לו בחנייה. מבקשים ממנו לחכות 3 דקות- אני אתבע אותם על עוגמת נפש... אפשר לחשוב.

רמת האמינות של אנשים ירדה. מצד אחד נשארנו חברה ידידותית, כזו שמתאחדת בעת צרה. אם תיפול באמצע הרחוב יושיטו יד ויעזרו לך. מנגד, כל אחד חושב רק על עצמו, כמה אפשר לדפוק את הצד השני, לא לצאת פראייר ו"אני לקוח עסקי שלכם. תביא לי את המנהל, מגיע לי כל מה שאני רוצה ואם לא אז אני עוזב למתחרה"

חבל

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
מנגד, כל אחד חושב רק על עצמו, כמה אפשר לדפוק את הצד השני, לא לצאת פראייר ו"אני לקוח עסקי שלכם. תביא לי את המנהל, מגיע לי כל מה שאני רוצה ואם לא אז אני עוזב למתחרה"

חבל

השאלה מי הכריח אותנו להגיע למצב הזה?

אותם אירגונים גדולים שמנסים לעשות כסף על הגב שלנו ולתחמן כל עוד נפשם בם.

לא צריך ללכת רחוק- אורנג', הוט, יס, בזק, כולם ככולם- מחפשים לצל אותך ולתחמן אותך עד שתעלה עליהם ותדרוש מה שמגיע לך, וגם אז- אם לא תדרוש את זה בצורה הנכונה, רוב הסיכויים שיגידו לך שאתה אשם במה שקרה, ושהם מוכנים לבוא לקראתך אפילו שזה באשמתך...

פורסם

להתנהג מול חברות גדולות כאלה- ניחא.

אנחנו גם מתנהגים ככה אחד עם השני

פורסם

אני חושב שדווקא הגיע הזמן לתעד את חיינו.

ממילא כולם חושבים שאנחנו הדפוקים, ולא נותנים לעובדות לבלבל אותם.

אז לפחות שיהיו הוכחות.

המצב העצוב הוא, שלא כולם מתעדים את עצמם, ונדפקים מזה כהוגן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
הפכנו לחברה מגעילה. חברה שכל אחד דואג רק, אך ורק לתחת של עצמו.

על כל פיפס רוצים לתבוע, ומשתמשים בצמד המלים שעבר אינפלציה- עוגמת נפש. את זה למדנו מהאמריקאים.

אחד חוזר הביתה ורכב משטרה חונה לו בחנייה. מבקשים ממנו לחכות 3 דקות- אני אתבע אותם על עוגמת נפש... אפשר לחשוב.

רמת האמינות של אנשים ירדה. מצד אחד נשארנו חברה ידידותית, כזו שמתאחדת בעת צרה. אם תיפול באמצע הרחוב יושיטו יד ויעזרו לך. מנגד, כל אחד חושב רק על עצמו, כמה אפשר לדפוק את הצד השני, לא לצאת פראייר ו"אני לקוח עסקי שלכם. תביא לי את המנהל, מגיע לי כל מה שאני רוצה ואם לא אז אני עוזב למתחרה"

חבל

זה שבארצות הברית יש תביעות על ימין ועל שמאל לא אומר הרבה, אויימתי על ידי מספר לקוחות בתביעה, כי כן יש גם כאלה שמההתחלה מתכננים לעשות קופה, למזלי הרבה אני ממלא חוזים בצורה ברורה ומפורטת ומחתים את הלקוחות על כל שינוי ובקשה.

אבל, הבאסה של להתעסק עם זה - גדולה.

זה לא שאין פה חארטות וקשקושים, אבל הכל מגובה בחוזים והחוקים פה מסייעים רבות לאזרח הקטן.

ככה שלאזרח יש כוח ולגופים גדולים יש פחד להתעסק על סתם.

וד"א החברה בארה"ב היא סופר ידידותית, גם פה אם תיפול באמצע הרחוב יושיטו לך יד וגם פה כולם מתאחדים בעת צרה. למרות שמשום מה בישראל חושבים אחרת.

haters will hate

פורסם

גדול, באמריקה אתה תפרסם כזה סרטון ואף אחד לא ירק עליך.:-D

וברצינות - לדעתי אנשים פה מגזימים. לא חסרים מניאקים ונוכלים מצד אחד אבל מצד שני אתה לא קורא בעיתון על הדברים הטובים ואנשים שמנהלים אינטראקציה אחד עם השני בצורה נורמלית וידידותית. לא הפכנו לשום חברה מגעילה והעובדה היא שעל כל פלצן\שמוק פוגשים פי כמה וכמה אנשים טובים כמו בכל מדינה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
שצריך לעזוב, וכמה שיותר מהר.

רק אל תשכח שכל שיטות הנוכלות הומצאו בחו"ל, ורק אחר כך הגיעו לארץ.

מוזר שעוד לא היו פה מקרים של הונאת פונזי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפני כמה ימים שמעתי לראשונה על הונאת פונזי בפרק של "שני גברים וחצי"

לתומי חשבתי שמדובר בפונזי אחר :-):-)

• תוכן חדש...