Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי בעיה ביונדאי גטס 2005 הדגם הכי פשוט.

אני נסעתי והחזקתי את הידית של הבלם יד (אני סתם אוהב להחזיק שמה כי זה נוח לי).

בטעות אני נשענתי על הידית והיא התחלקה קדימה והחלק שלה יצא טיפה קדימה, דחפתי את זה בחזרה וזה היה בסדר.

לאחר שהגעתי למחוז חפצי הכנתי את הרכב ובעתי להרים את בלם היד אבל אינני יכולתי כל פעם שאני הרמתי את הידית היא ירדה למטה ולא נתפסה. אני חושב שזוהי בעיה במנוף או שהחיבור יצא) משום שמתי שאני מרים את הידית המעצור עוצר והרכב לא מדרדר הוא פשוט לא נתפס.

מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה? ניסיתי לחפש איזה מקום שלבורג בשביל לפרק את החלק אבל לא מצאתי בשום מקום זה נראה כאילו הוא לא מחובר עם ברגים.

תודה לעוזרים

פורסם

ניראה שפשוט הלחצן של בלם היד היתנתק מהמנגנון שלו. אני מאמין שהיתעסקו עם בלם היד בעבר ולא החזירו כמו שצריך כי זה חלא אמור לקרות גם מהישענות קלה עליו. צריך להיסתכל כדי לראות איך לסדר זאת ואם אינך יודע לעשות זאת פשוט קפוץ למוסך.

:)
  • תוכן חדש...