Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש יעד לטוס עליו בימים הקרובים, בתנאי שהמלון + הטיסה (ואולי רכב) לא יעלה מעל 3500 ש"ח למשך שבוע ושיהיה שם קצת בטן גב, ובעיקר טיולים, תרבות והסטוריה.

למשל ב- buy2 יש את הדיל הזה: http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/de8043d9-f353-443f-90be-f186cec7dc1b?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+Center&utm_campaign=a15c6f6afe-Buy2_ROMA_19_08_2011&utm_medium=email

אבל הוא לא רלווטי כלפי וכלפי בת זוגתי כי שנינו כבר היינו באיטליה.

כל כמה זמן יש דיל כזה אבל תמיד באיטליה.

אשמח להמלצות רלוונטיות!

תודה

פורסם

אין דבר כזה. אפילו הדיל שקישרת יעלה לך 6,000 ש"ח.

תביא בחשבון שרק טיסה לעידים קרובים יחסית תעלה כ-$500 לאדם, כלומר זוג כרטיסים יחסל את התקציב לפני שקנית כרטיס אוטובוס למלון. אם מדובר על 3,500 ש"ח לאדם זה יספיק לחופש קצרה ספרטנית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בכזה סכום הדיל היחיד שתוכל למצוא זה בעקבה (שזה בכלל לא מקום רע לנפוש בו).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ב 3500 שח לאדם אפשר להסתדר על...

בולגריה (בורגוס\ורנה)

יוון

תורכיה

סרביה

מלטה

צכיה

בודפשט

אין שום בעיה למצוא דיל ב 3500 שח לאדם כולל הוצאות בלי קמצנות

פורסם

הוא לא מתכוון זוג, הוא מתכוון לאדם - גם בדיל המחיר הוא לאדם בחדר זוגי.

בכל מקרה יש הרבה אפשרויות, תמצא טיסה זולה, את המלון תזמין באינטרנט, ואז נשאר רק לתכנן טיפה.

דילים במחיר כזה יש בדקה ה90 וכו' אבל אני עדיין מעדיף לתכנן את הטיולים של עצמי.

פורסם

סליחה אם לא הייתי ברור, התקציב הוא לאדם.

גיליתי שגם לסלובקיה שווה ללכת והמחיר לשבוע של טיסה, מלון ורכב נכנס בקלות בתקציב כי די זול שם הכל.

טורקיה אני מוותר, יוון כבר הייתי כמה פעמים.

יש עוד המלצות?

פורסם

אני נסעתי לאחרונה לבודפשטעם אשתי.

הטיסות עלו כ-$550 לאדם (אלעל).

המלון - אינטרקונטיננטל - עלה 440 אירו ל-5 לילות. העניין הוא שמה שקרה היה שהזמנתי את המלון באוקטובר 2010 לחנוכה, אבל נאלצתי לבל את הנסיעה בשניה האחרונה. למרות שהיה מדובר בעסקה ללא ביטול מחלקת ההזמנות של המלון הסכימה לדחות לי את השהיה בחצי שנה ואח"כ בעוד חודשיים - צריך לת להם מחמאות על היחס הטוב.

אני חייב לציין שהמלון הוא מלון 5 כוכבים במיקום הכי יוקרתי בעיר והמחיר שציינתי הוא ללינה בלבד. המחירים שרצו לארוחת בוקר או עוד כמה תוספות היו אסטרונומיים - אז ויתרנו על חדר עם נוף לנהר (תוספת 25 אירו ללילה) ואת האוכל לארוחת הבוקר קנינו בסופרמרקט הסמוך. סה"כ הטיול עלה לנו בערך 8,500-9,000 ש"ח ל-5 לילות, כולל אוכל, כניסות לאתרים, תחבורה ואפילו טיול מאורגן לכפר האמנים\תיירים סנטאנדר שהתברר כמיותר לחלוטין. אם תסתפק במלון 3-4 כוכבים ותסע בעונה פחות בוערת טיול כזה יהיה יותר זול וסביר שיתאים לתקציבך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...