Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר KICKER ZX 650.4 מתחמם ונכבה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על המגבר מותקן סאב של CERWIN VEGA 250 RMS בגישור ורמקולים קדמיים של SONY די פשוטים מה שקורה זה שהוא מתחמם ממש חזק ואז נכבה ומה שמוזר לי שלפעמים אני יכול לשמוע מוזיקה כמה שעות והכל בסדר והוא לא נכבה ולפעמים אחרי 20 דקות הוא נכבה ונהיה רותח... והיום קרה למגבר משהו מוזר ביותר.. שמעתי מוזיקה בווליום שאני רגיל לשמוע שזה די חזק ואז הגעתי לאיזה מקום וחיפשתי חניה בזמן שחיפשתי חניה הנמכתי את הווליום לממש נמוך ואחרי כמה שניות הפסיק לעבוד הסאב והקדמיים יצאתי לבדוק מה קרה.. וגיליתי שהמגבר היה רותח אש אז אמרתי אוקיי גם ככה אני לא הולך לשמוע מוזיקה בשעה הקרובה אז שיתקרר בינתיים אחרי שחזרתי והדלקתי את המערכת עדיין המגבר לא עבד יצאתי לבדוק לראות אם הוא נדלק בכלל ולהפתעתי גיליתי שהוא דולק והוא לא נמצא במצב הגנה אבל משום מה הסאב והרמקולים לא עובדים חשבתי אולי הם נשרפו אבל לא כי חיברתי אותם למגבר השני שיש לי ברכב והכל עובד... יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ולמה הסאב וקדמיים לא עובדים למרות שהמגבר נדלק??

פורסם

אני מציע לך לבדוק את החיבורים אולי הכבל - יצא מהמקום,לי זה קרה המגבר הייה מתנתק לי עד שעליתי על זה שהאדמה של המגבר הייתה בכלל מנותקת.

seat leon fr ​20VT

Indian System

145.84db

פורסם

הכל מחובר כמו שצריך כבר בדקתי כמה פעמים..

וכמו שרשמתי המגבר נדלק אבל הסאב והקדמיים לא עובדים.

יכול להיות מהחום נשרפו הערוצים?

פורסם

אני ממליץ לך לסוע לאיש מקצוע,הוא יבדוק לך את המגבר ויגיד לך בידיוק מה יש לו

seat leon fr ​20VT

Indian System

145.84db

פורסם

אני יקח אותו למקום שקניתי אותו הוא עדיין באחריות...

חשבתי על עוד משהו אולי הסאב והמגבר עובדים על התנגדות שונה... זה יכול לגרום לו להיתחממות חזקה מדי?

פורסם

לא, המגבר שלך לא יכול לעבוד ב- 2 אוהם.

אם הסאב בעל שני סלילים- תחבר אותו כך שיצור התנגדות גבוהה יותר ( 8 אוהם ), או .. שתחליף סאב, לכזה עם סליל בודד של 4 אוהם.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אוקיי זה מוזר כי על הקופסא שלו איפה שהנתונים רשומים אז רשום שם גם על 2 אוהם..

2 Ohm stereo all channels driven (watts): 170 x 4

4 Ohm bridged mono all channels driven (watts): 325 x 2

והסאב הוא בעל שני סלילים איך אני יכול להפוך אותו ל 8 אוהם?

פורסם

מצאתי פה שרטוט לאיך להפוך אותו ל 4 אוהם אם אני הופך אותו ל 4 אוהם והרי המגבר עובד על 4 אוהם אז זה אומר שזה יהיה תקין לא?

פורסם

2 סלילים של 4 אוהם יכולים ליצור 2 אוהם בחיבור מקביל, או 8 אוהם בחיבור טורי.

אם אתה מכיר שיטה אחרת אשמח להכיר גם.

מתחדשת*

• תוכן חדש...