Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[פוסט בשם חבר]

שלום לחברי הפורום.

לאחר התלבטויות רבות החלטתי שאני הפעם מחזיר את רכב הליסינג ולא חוזר על הטעות מפעם קודמת.

על הפרק, קניית רכב י"ש שיעמוד בצרכים שלי.

שימוש יומיומי - מרחק של 25 ק"מ ליום (הלוך חזור) לעבודה.

בילויי פעמיים\שלוש בשבוע באיזור ת"א (גר בפ"ת -סירקין).

פעם בחודש נסיעה לטבריה לביקור משפחתי בסופ"ש

השימוש הוא אישי בלבד, אני רווק ללא ילדים או מחוייבויות :-P, חושב לי שהרכב יראה צעיר ורענן.

גיר - אוטומט ת אופצייה לרובוטי מוצלח

התקציב, עד 45 K

אשמח לקבל אופציות בעניין

פורסם

סיריון דור שני תהיה נעימה ביותר ונכנסת לך בתקציב.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מצטרף לשאלה

הסיריון מעניינת אבל לטעמי מכוערת

מה אתם חושבים לגבי פיאט פונטו גרנדה שנת 2007 האם הגיר הרובוטי שלה מוצלח ?

פורסם

אתה שואל שאלה מעולה.

הגיר הרובוטי מתאפיין בתחושת נסיעה שונה לחלוטין מגיר אוטומאטי רגיל. אם הוא מתאים לך מבחינת נוחות אז אין סיבה לפסול אותו.

קח בחשבון שיש שם קלאצ' כמו בגיר ידני רגיל שדורש החלפה מדי פעם. מצד שני היא הרבה יותר חסכונית בדלק לעומת הסיריון.

פורסם

תודה

אפשר הסבר לגבי הקלאצ' באיזה אופן אני צריך להחליף הילוך ?

אני מעדיף אוטומט מלא אני נוטה ללכת לכיוון הפיג'ו 307 XT בחסכון של עוד 10 אלף ש''ח כלומר 35 אלף ש''ח שנת 2005

ידוע לי שאין לו שוק אבל לדעתי התמורה למחיר גבוהה דגם ה- XT ממש מפנק

לגבי אמינות וגיר אני לא יודע

פורסם

אתה לא צריך לתפעל את הקלאצ', אבל הכוונה שלי הייתה שכמו ברכב ידני צריך להחליף אותו כל 70,000 - 100,000 ק"מ בממוצע.

בנוסף תחושת הנסיעה שונה במקצת.

פורסם

אמינות בינונית ל-307 משנת 2005.

אם אתה רוצה צרפתיה, הייתי מנסה לדחוף לתקציב שלך רנו מגאן 2007 (דור חדש לאחר מתיחת פנים, ועולה מביקורות שונות שמדובר ברכב די אמין). לפי דעתי אתה יכול למצוא אחת עם ק"מ סביר במחיר הזה.

זה אחלה אוטו במחיר שכזה - מאובזר, בטיחותי!!, נוח.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

לגבי המגאן:

ב-2007 קיבלתי אחת בליסינג, חדשה לגמרי שהאכילה אותי מרורים.

היו לה בעיות בגיר, סלילי הצתה שהלכו, היא זללה מצברים עד שהוחלף האלטרנטור, ואפילו לוח השעונים שלה הוחלף.

היא נתקעה על ימין ועל שמאל. בסופו של דבר חברת הליסינג הסכימה לשחרר אותי לפני המועד כי גם להם היא עלתה הרבה כסף (כל פעם גרר ולדאוג לרכב חלופי).

חברים שהיו להם רנו מגאן בליסינג סבלו גם מתקלות חשמל שונות, כולל הגה חשמלי ששובק ורכב אחד שעלה באש בגלל קצר חשמלי.

בקיצור, אני לא אמליץ עליה לאף אחד.

בצד החיובי היא הייתה מאוד נוחה ומרווחת.

• תוכן חדש...