Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

1000 שקל ל"מערכת"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 1000 שקל להקים משהו שישמע טוב ברכב שלי, אני מודע שזה תקציב קטן, אבל זה מה שיש.

אז חשבתי על HU + קומפוננט(ולהעיף את האחוריים שכרגע יש לי) או HU + רמקולים אחוריים(ולהעיף את מה שיש לי מקדימה). מה עדיף?

בכל מקרה אני צריך של-HU יהיה AUX לחיבור אייפון נגיד ואיזה קורא USB שפשוט אוכל להכניס USB ולהריץ מוזיקה.

המוזיקה שלי די רחבה - שחורה, מטאל, מזרחית ודאנס.

אשמח להמלצות. חריגות רק אם באמת זה משמעותי..

* לא בטוח שאני אוסיף חלקים בהמשך הדרך

פורסם

אתה יכול להעמיד לדעתי HU מגבר וקומפונט קדמי ביד שניה, אויל עם טיפונת חריגה.

תציץ פה בפורום יד שניה אולי תמצא לך איזה סט.

אל תשכח שיש לך התקנה, חיווט וכו' זה עוד כסף...

פורסם

קומפוננט מורל טמפו, ורדיו דיסק פיוניר 3050 יכנסו לך בדיוק בתקציב, וזאת התמורה הטובה והמשתלמת ביותר שתקבל בתקציב שלך.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

לא חשבתי על ההתקנה והכבלים. כמה זה עולה בימנו?

בקשר ליד שנייה, תוכלו להכיוון אותי לכמה דגמים מכל סוג, שיהיה לי מושג מה לחפש..

פורסם

התקנה של רדיו דיסק עולה 100 שקל +-. התקנה של קומפוננט עולה בין 150-350.

לגבי יד שנייה אני לא חובב גדול.

1+ להמלצה של RUDY.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

אני יוכל לעזור לך לגבי הרדיו דיסק

בתקציב כזה הרדיו שיתן תמורה הכי טובה זה פנסוניק

לא פיוניר ולא נעליים יש לפי מה שראיתי אחד שמוכר 5400u ב300 או שקל400 שווה ביותר

פורסם

יקחו ממני כסף על פירוק האחוריים?

נראה לי שאני אחפש HU יד שניה(לא רואה סיבה שלא) וקומפוננט אני אקח טמפו חדש.

ההתקנה שאמרת כוללת כבלים? וממה נובע הבדלי מחיר ההתקנה?

עוד שתי שאלות

קומפוננט וHU יספיקו לי לשמוע טוב (ובווליום)?

עד כמה מגבר ישפר את העסק?

אה וחיפשתי את 5400u גם פה וגם ביד 2 ולא מצאתי - תוכל להביא לינק?

פורסם

לפרק אולי אתה יכול,

ההבדלים בהתקנה נובעים מאיכות הכבלים והחלקים שהמתקין משתמש, כמו כן מתקין חאפר בטח יקח פחות כסף ממתקין איכותי.

לשאלה הראשנה זה אינבידואלי, כעקרון ההגברה הפנימית שבתוך הHU תגביר לך את הרמקולים, יש כאלה שיגידו ששומעים חבל על הזמן, ויש כאלו שיגידו לך לא. יותר טוב מהמקורי? זה בטוח.

מגבר יוסיף לך כוח ואיכות לכל העסק, גם כן, בטוח ישפר.

פורסם

אז חשבתי על HU + קומפוננט(ולהעיף את האחוריים שכרגע יש לי)

למה לך "להעיף" את הרמקולים האחוריים? אתה עדיין יכול להשתמש בהם. אתה יכול להגביר את הקומפוננט ואת האחוריים בעזרת הרדיו דיסק.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

כי הם חרא, בווליום טיפה גבוהה מהממוצע, או קצת באס והם מתפרקים לי..

ראיתי כאן את כל האלפיין למיניהם ה9855, ...

ממה שזכור לי, מהתקופה שהתעניינתי (שזה היה לפני שנתיים שלוש) הם נחשבו לממש HIGH END

ואני רואה שאנשים מוכרים אותם כאן באיזה ה500-600 שקל, השאלה האם זה שווה את זה? יש להם רק AUX ובכלל, מה אני צריך HIGH END? לא נראה לי שאני אגרד את היכולת שלהם. אני טועה?

פורסם
כי הם חרא, בווליום טיפה גבוהה מהממוצע, או קצת באס והם מתפרקים לי..

ראיתי כאן את כל האלפיין למיניהם ה9855, ...

ממה שזכור לי, מהתקופה שהתעניינתי (שזה היה לפני שנתיים שלוש) הם נחשבו לממש HIGH END

ואני רואה שאנשים מוכרים אותם כאן באיזה ה500-600 שקל, השאלה האם זה שווה את זה? יש להם רק AUX ובכלל, מה אני צריך HIGH END? לא נראה לי שאני אגרד את היכולת שלהם. אני טועה?

בנוסף, איך ה-MEX-BT2500 בהשוואה נגיד ל3050?

• תוכן חדש...