Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רענון נהיגה - מה באמת קורה פה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אה יש גם מבחן?

כמו תיאוריה כזאת?

בערך, רק שזה יותר כמו מבחן אמריקאי.

אתה שואל את השאלה, האמריקאי עונה, אתה מסמן את התשובה בדף. :roll:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

-הקפצה חשובה-

אני דווקא כן עשיתי את הקורס לפני משהו כמו שנה, אולי יותר...

היה בלאגן שלם במשרד הרישוי והם לא יודעים מי עשה ומי לא, הייתה על כך כתבה זועמת ב-YNET.

הם שלחו לי טופס ובו רשום שלא עשיתי קורס, כמו כן לא נשלח לי חידוש רישיון ואין אפשרות לחדש דרך האינטרנט (ניסיתי).

במשרד הרישוי אמרו לי שאכן היה להם בלאגן, כמוני מתקשרים אליהם כל יום, ושאני צריך לשלוח להם אישור

מהמכללה שבה עשיתי את ההשתלמות (מכללה למנהל - מול גלידה אנדריי בראשון) + אישור תשלום בפקס.

לא שמרתי קבלה מלפני שנה וחצי (טעות חמורה) ואני לא יודע אם שילמתי באשראי או מזומן. כי אם שילמתי במזומן

יש מצב שאין לזה תיעוד בשום מקום?

הזכיין של הקורסים האלו באיזור המרכז התחלף באפריל השנה, אין לי איך לקבל אישור מהמכללה הזו,

ללכת לשם פיזית? יתן לי משהו?

התוקף של הרישיון שלי הולך לפוג עוד שבועיים!

למישהו היה מקרה כמו שלי? מה אני אמור לעשות עם חבורת הליצנים הזו?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

** סליחה על ההקפצה אבל חשבתי שעדיף להוסיף לשרשור הזה מאשר לפתוח נושא חדש**

לפני כשנתיים קיבלתי זימון לרענון נהיגה והאמת שהתעלמתי כי חשבתי (ואני עדיין חושב) שזה בזבוז זמן ורק דרך להוציא כסף מהאזרחים.

וגם אצלי כמו אצל אחרים כשהגיע הזמן לחידוש הרישיון קיבלתי כרגיל את האגרה לחידוש הרישיון.

חודש שעבר סיימתי קורס לרכב ציבורי ציבור כדי להוציא רישיון מסוג D1 (מונית) שבמהלכו גם עברתי תאוריה ו12 שעות של נהיגה מונעת.

מתוך אתר משרד התחבורה:

attachment.php?attachmentid=291036&stc=1&d=1339069279

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=417:ahshara-rechev-ziburi&catid=73:drv-prof-c&Itemid=87

השבוע כשניסיתי לגשת לטסט קיבלתי סירוב מפני שלא עברתי רענון נהיגה :mad2::mad:

התקשרתי למשרד הרישוי (לא שחשבתי שיצא מזה משהו, אבל בכל זאת ניסיתי) והסברתי להם שעברתי במהלך הקורס, תאוריה ו12 שעות של נהיגה מונעת, אז למה אני צריך לעשות את הרענון נהיגה?

התשובה שלהם הייתה כי אין קשר בין השניים ומה שעברתי בקורס היה רק בשביל לקבל דרגה חדשה... :brickwall:

• תוכן חדש...