Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מתלבט לגבי רכישה של פיג'ו 106 ראלי. לאחר רפרוף ביד 2 הבנתי שהמחירים פשוט אסטרונומיים ולא הגיוניים ( 15 מעל המחירון?!) שלא נדבר על היד הגבוהה והעל הקילומטראז'.

רציתי לשאול, האם במידה ואני קונה 106 רגילה עם מנוע 14000 במחיר יד וקילומטראז' נורמלים ( עד 10000 ש"ח) ומשקיע עליה את ההפרש שיעלה לי לקנות ראלי, זה לא הגיוני שהאוטו שלי יעבור הסבה מלאה ואולי אפילו טובה יותר?

אם תוכלו להאיר את עיניי בנושא אני אשמח, האם עשיית דבר כזה היא חוקית ואפשרית מבחינת רשיונות?

תודה לעונים.

פורסם

רוב הסיכויים שלא תוכל לאשר השתלת 1600 ב1400, לא באופן חוקי לפחות.

והסבה מלא לראלי תעלה לך יותר מההפרש המדובר.

חפש לך ראלי שמורה , יש כאלה.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

טוב , אז ככה .

הנה שתיים במצב נורמלי :

1. של בנאדם בשם בוב מאיזור ירושלים , לא מכיר אישית את הרכב , אבל הבנאדם נשמע לי אמין מאוד .

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=519d9980863872fb1d9bffa81a0fc8e4827&Code=3ff8f62c188166010920a8909cf132a7

2.של חבר טוב בשם דקל , האוטו שמור ובמצב מעולה עם יד נמוכה יחסית

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1864527&Code=3ff8f62c188166010920a8909cf132a7

3.יש אחת חצויה לשתיים בצבע לבן . חבר בדק את השלדה לפני קנייה והבוחן נדהם שהרכב עדיין נוסע על הכביש .

פורסם

היי

ההבדל הוא לא רק במנוע !

יש גם הבדלים בשלדה.

אולי כדאי לך לחפש דגם XS שהוא יותר נפוץ ועבר פחות ידיים או אפילו יותר קרוב XSI .

אתה אכן צודק ! בעלי דגם ראלי דורשים סכומים לא היגיוניים עבור הרכבים שלהם אבל הכל עניין של עצה וביקוש.

לשיקולך

נתן

פורסם

היי זאת הראלי שלי ביד 2:-)

כל מקרה,בקשר להסבה של XR לראלי,מדובר בפרוייקט יקר שיעלה לך פי 1.5 מאשר לקנות ראלי דור שני מקורית.

אם אתה חושב שעכשיו המחירים גבוהים,תנסה לבדוק ולשאול בכמה הם נמכרו לפני שנה ולפני שנתיים.

ללא ספק ראלי דור 2 מושתלת מנוע 16V הייתה נמכרת ב35 והיו חוטפים אותה!! אבל אז זה אז והיום זה היום.

ראלי מקורית לחלוטין לא הייתה נמכרת בפחות מ27 אלף שקל גם לא הגמורות!!

היום אפשר למצוא ראלי דור 2 מקורית באיזור ה20,במצב טוב.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

בהחלט אין כמו רכב מקורי מהיצרן!!

אבל זה לא שההשתלה של מנוע ראלי מתלים ובולמיים כזאת יקרה!!

וחוץ מזה אתה בהחלט יכול לשים כבר את הדברים שאתה רוצה או צריך וכך אתה יכול לחסוך (למרות שאלה חלקים יקרים) ולהגיע לתוצאות יותר טובות מבסתנדרט!!

הכוונה לסט אפ רצוי מראש לא משנה היכן הוא יושב !!

• תוכן חדש...