Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן קבלתי טלפון מהסוכנות שמחר האוטו יהיה מוכן (אלא אם יקרה משהו בלתי צפוי).

אעדכן בהמשך.

Peugeot 208 GTI 2016

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום אמור להגיע הרכב, תודה למוד שערך את הכותרת, רציתי לעשות את זה בעצמי - אבל לא הייתה לי אפשרות :)

כמובן, אעדכן במה שיקרה.

קצת Off Topic, מי שמחפש לאון 2002, 1800 20v שמורה בטרוף, יוכל למצוא אותה ב Auto Deal אחרי שאני עושה טרייד היום עבור ה FR :)

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
מי שמחפש לאון 2002, 1800 20v שמורה בטרוף, יוכל למצוא אותה ב Auto Deal אחרי שאני עושה טרייד היום עבור ה FR :)

אם היא באמת שמורה בטירוף, למה לא למכור אותה (אולי אפילו מעל מחירון) ולהסתפק בטרייד אין?

the london underground is not a political movement

פורסם
אם היא באמת שמורה בטירוף, למה לא למכור אותה (אולי אפילו מעל מחירון) ולהסתפק בטרייד אין?

כי שמתי אותה ביד 2 לאיזה חודש וחצי, והתקשרו פעמיים ורצו לתת 20,000 - אני מעדיף לעשות טרייד במחיר הזה.

האמת, אני חושב שזה מגוחך, אף אחד לא בא לראות אותה - אם מישהו היה רואה אותה הוא היה מתאהב במקום.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

לפי קצב הזמן שהרכב הגיע אלייך והגיע לאחרים הרבה לפניך יש מצב טוב שהאוטו עבר איזה שהוא תיקון אולי קיבל מכה וכו' , מקווה שבדקת טוב מאוד את הרכב גם מלמטה!! אנשים לא בודקים את מצב הרכב מלמטה ולפעמים יש מכה או תיקון צבע מאוד חריג ( יכול להשתפשף בעליה למוביל ) , שיהיה במזל טוב בקרוב אצלי !!

פורסם
לפי קצב הזמן שהרכב הגיע אלייך והגיע לאחרים הרבה לפניך יש מצב טוב שהאוטו עבר איזה שהוא תיקון אולי קיבל מכה וכו' , מקווה שבדקת טוב מאוד את הרכב גם מלמטה!! אנשים לא בודקים את מצב הרכב מלמטה ולפעמים יש מכה או תיקון צבע מאוד חריג ( יכול להשתפשף בעליה למוביל ) , שיהיה במזל טוב בקרוב אצלי !!

מכיוון שעד ירידת ערך של 1.5% (או 3? לא זוכר) הם לא מחויבים אפילו להגיד לך - מה אדם יכול לעשות במקרה ואתה צודש ויש סימני פגיעה על הרכב?

the london underground is not a political movement

פורסם

אני קיבלתי איביזה קופרה לפני חודשיים. מרגע ההזמנה והתשלום המלא היא הייתה אצלי תוך 3 ימים כולל התקנת איתוראן ברכב שבוצע על ידי היבואן כמובן.

לפי דעתי הרכב שלך כנראה לא היה במלאי בזמן ההזמנה ואז הם גילו את הטעות כנראה אחר כך ולכן היה עיכוב בקבלת הרכב.

בכל מקרה תתחדש רכב מדהים אני ממש מרוצה מהקופרה שלי. וה FR שלך לא נוסעת פחות טוב כמעט ואין הבדל בין השתיים אני נסעתי גם ב FR לא רואה איזה הבדל רציני בין השניים.

פורסם

תודה לכל המשבחים, זה כיף לשמוע, ועוד יותר כיף לנהוג :)

קבלתי אותה עם 17 ק"מ, ועד שחזרתי הבייתה כבר היו עליה 150 ק"מ.

ב 12 בלילה הרגשתי שאני לא נרדם, נכנסתי לאוטו והוספתי עוד 100 ק"מ :)

נהיגה עדינה עד 3000 סל"ד ובלי לחיצות. מדהים שהרכב הזה מאיץ כל כך טוב גם במגבלות ההרצה... פשוט תענוג.

הרדיו על הפנים, אבל את זה אסדר כשיהיה קצת כסף לזרוק על האוטו.

יש לי כמה שאלות לגבי הרכב, אבל אעשה את זה באשכול הנכון.

את האשכול הזה אפשר לסגור לדעתי. :)

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

מהממת אין ספק

אבל מה שלא אהבתי בסיאט החדשה ובכלל בכל המותג הזה

שמבחינת איבזור פנים הרכב הזה מאוד אבל מאוד דל

כאילו התקמצנו להשקיע

חבר שלי קנה CRZ הונדה - האוטו מבפנים נראה כמו מטוס קרב

הסיאט שהלכנו לראות בסוכנות הם מאוד פשוטות מבפנים וזה פשוט דבר מבאס אתה מוציא על רכב 130 אלף שקל והבפנים שלו לא שווה את הכסף , נכון שהאוטו מדהים מבחוץ והמנוע והכוח עושים חיוך אבל ראבק היה קשה להם לפנק כמו שצריך ?

תראו את ההונדה סיוויק החדשות אתה מרגיש כאילו אתה נוהג בחללית

פורסם
מהממת אין ספק

כאילו התקמצנו להשקיע

הסיאט שהלכנו לראות בסוכנות הם מאוד פשוטות מבפנים וזה פשוט דבר מבאס אתה מוציא על רכב 130 אלף שקל והבפנים שלו לא שווה את הכסף , נכון שהאוטו מדהים מבחוץ והמנוע והכוח עושים חיוך אבל ראבק היה קשה להם לפנק כמו שצריך ?

אגיד לך את האמת, לא חסר לי כמעט כלום.

הייתי שמח אם היה מגיע חיבור USB הרדיו המקורי, ומרגיז אותי שאין מנורות מעל מגיני השמש כמו שהיה בלאון 2002 שהייתה לי, אבל מעבר לזה, כל שכלול מיותר ברכב הוא מקור לתקלות. לדוגמא : המוט הטלסקופי של המכסה מנוע... בהתחלה הפריע לי שאין (בלאון היה), אבל מישהו בסוכנות ישר אמר לי, זה מקור לצרות וחבל על הכסף - אמנם הוא אמר את זה כי זו תשובה טובה ללקוח קרציה, אבל הוא צודק במקרה הזה.

אני אוהב את העיצוב באיביזה, ולא מרגיש שמשהו ממש חסר לי.

האוטו קצת קטן, וכך גם מקומות האכסון, אבל זה מפוצה על ידי מהות הרכב כרכב ספורט קטן מהיר וחסכוני (יחסית).

אתמול הוצאתי ממנו 15 ק"מ לליטר בנסיעה רגועה מאוד מהרצליה להוד השרון. כמובן שהחישוב הוא של מחשב הדרך.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
מהממת אין ספק

כאילו התקמצנו להשקיע

זאת הסיבה שכרגע אני לא ממהר להזמין , הרכב ממש מזונח מבחינת עיצוב פנים , מבחוץ אין ספק שהיא נראת די טוב מבחינת העיצוב , הרכב מאוד דל וככה גם כל הגרסאות ( עליתי על כל מה שאפשרי כבר ) מה שכן אתה יכול לבקש מערכת DVD שזה אולי טיפה מוסיף ואז לדעתי גם לשים שני מסכי DVD מאחורה מה שיכול לשנות לגמרי את מצב הרכב , נחכה לדגם החדש שאמור לצאת בקרוב

פורסם
מכיוון שעד ירידת ערך של 1.5% (או 3? לא זוכר) הם לא מחויבים אפילו להגיד לך - מה אדם יכול לעשות במקרה ואתה צודש ויש סימני פגיעה על הרכב?

לכן בזמן שאתה מקבל את הרכב לא לחתום לפני שאתה בודק הכל הכל , פעם אחת רצו להעלות לי למוביל אלפא רומיאו חדשה באתי להעלות אותו הכל נראה טוב ויפה בלי שריטות ובלי תיקוני צבע אבל אז נשמע מהמנוע רעש מפחיד ובמחינתם היה לשלוח ככה את הרכב אני לא הסכמתי לקחת את הרכב אז הביאו מכונאי שבדק את האוטו ואמר שנדפק משו במנוע האוטו מושבת ,

לבדוק מלמטה לבדוק בדלתות במיוחד יש שפשופים כמעט כל אוטו שלישי ככה אין מה לעשות עד שזה מגיע אליך זה עובר כמה ידיים וידיים , אם חתמת אז אין לך מה לחזור לשמה כי זה כבר לא יעזור .

פורסם
לכן בזמן שאתה מקבל את הרכב לא לחתום לפני שאתה בודק הכל הכל , פעם אחת רצו להעלות לי למוביל אלפא רומיאו חדשה באתי להעלות אותו הכל נראה טוב ויפה בלי שריטות ובלי תיקוני צבע אבל אז נשמע מהמנוע רעש מפחיד ובמחינתם היה לשלוח ככה את הרכב אני לא הסכמתי לקחת את הרכב אז הביאו מכונאי שבדק את האוטו ואמר שנדפק משו במנוע האוטו מושבת ,

לבדוק מלמטה לבדוק בדלתות במיוחד יש שפשופים כמעט כל אוטו שלישי ככה אין מה לעשות עד שזה מגיע אליך זה עובר כמה ידיים וידיים , אם חתמת אז אין לך מה לחזור לשמה כי זה כבר לא יעזור .

עשיתי כבר 250 ק"מ בערך, הכל מצויין - לא רעשים - לא מכות הכל בסדר.

מבחינתי אני לא מחפש מתים עכשיו, עשיתי מה שיכלתי, אני חושב שזה היה מספק.

Peugeot 208 GTI 2016

• תוכן חדש...