Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אהא, תודה על ההסבר.

לגבי ההובלה, אני מניח שסוכנות סיאט בהרצליה כבר תדאג לזה...

רק שיעשו את זה כבר ;)

המקום הכי סרטן להביא אליו רכבים.. בחרת את המקום שלדעתי הכי מקפיד על הרכב שהוא מגיע שריטות וכל מה שהיה אפילו נגיעה קטנה בגומי שמעל החלון.

שיהיה במזל טוב..

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
המקום הכי סרטן להביא אליו רכבים.. בחרת את המקום שלדעתי הכי מקפיד על הרכב שהוא מגיע שריטות וכל מה שהיה אפילו נגיעה קטנה בגומי שמעל החלון.

שיהיה במזל טוב..

לא הבנתי את התגובה שלך :)

היא חיובית או שלילית... ?

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
לא הבנתי את התגובה שלך :)

היא חיובית או שלילית... ?

תלוי איך אתה מסתכל על זה.

מצד אחד הם מקפידים יותר מדי על בדיקת הרכב ממש אפילו קילוף קטן בגומי שהוא ממש אבל ממש לא משמעותי ואז יש בלאגן או שהרכב חוזר ואז זה מתעכב עוד כמה ימים או שמקבלים אותו ככה .

פורסם

מר ברידג'ס, רכב חדש שקונים צריך להגיע מושלם. ולא פחות מזה.

למסור רכב עם חתיכת גומי שהתקלפה לא עונה להגדרה הזו.

!AWDSOME

פורסם
מר ברידג'ס, רכב חדש שקונים צריך להגיע מושלם. ולא פחות מזה.

למסור רכב עם חתיכת גומי שהתקלפה לא עונה להגדרה הזו.

אני מסכים איתך :)

מצד שני, אני מתעורר באמצע הלילה ובודק אם במקרה התקשרו מהסוכנות להגיד לי שהרכב הגיע... :)

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

תתחדש. בונדד זה לא סתם "מקום ממנו לוקחים את המכוניות". זהו מחסן ערובה או מחסן יבוא הנחשב כשטח אקס טריטוריאלי לצורכי מכס. כל המכוניות נפרקות מהנמלים ומועברות ישירות לבונדד שנמצא בדרך כלל צמוד לנמל. בשטח האחסנה עצמו רק מי שמורשה על ידי המכס, רשאי להסתובב שם. עד שהמכונית לא יוצאת מהבונדד היא לא נחשבת כרשומה בישראל אבל כדי להוציא אותה משם ולהעביר אותה לידי הלקוח חייבים לשלם עליה את כל המכסים והמיסים ולרשום עליה בעלות. אי אפשר סתם להוציא מכונית מהבונדד ולהעביר אותה למשל לאולם תצוגה במרכז הארץ.

סע בזהירות.

פורסם
תתחדש. בונדד זה לא סתם "מקום ממנו לוקחים את המכוניות". זהו מחסן ערובה או מחסן יבוא הנחשב כשטח אקס טריטוריאלי לצורכי מכס. כל המכוניות נפרקות מהנמלים ומועברות ישירות לבונדד שנמצא בדרך כלל צמוד לנמל. בשטח האחסנה עצמו רק מי שמורשה על ידי המכס, רשאי להסתובב שם. עד שהמכונית לא יוצאת מהבונדד היא לא נחשבת כרשומה בישראל אבל כדי להוציא אותה משם ולהעביר אותה לידי הלקוח חייבים לשלם עליה את כל המכסים והמיסים ולרשום עליה בעלות. אי אפשר סתם להוציא מכונית מהבונדד ולהעביר אותה למשל לאולם תצוגה במרכז הארץ.

סע בזהירות.

אני מבין, תודה על הסבר מקצועי!

חבל שאין דרך לעקוב אחרי מיקום הרכב כמו שאפשר לעקוב אחר חבילה של DHL.

עם SMS ובאינטרנט וכ"ו

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

סע בזהירות.

אתה בטוח במה שאתה אומר לגבי מי שיכול להסתובב בשטח האחסנה של היבואן הנקרא בונדד? אז בוא אני אגלה לך משהו לא משנה כרגע מה התפקיד שלי ובמה אני עוסק, אבל אין לי שום קשר למכס וחבל :lol: מצד שני אם אני רוצה אין לי בעיה לארגן לי כניסה למתחם של היבואן שהוא כביכול הבונדד. מה שכן הוא אזור מאוד מאובטח אבל לא עד כדי כך שלפני שנתיים חבורה של בדואים גנבו מספר של פגרו'ואים, אז בקיצור אפילו אם תבקש מהסוכן שיקח אותך לראות צבע של רכב הוא יוכל להכניס אותך לבונדד.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון :

היום עברו 15 ימי עסקים (שהוא הזמן המקסימלי לאספקת הרכב שצויין על ידי סיאט) מיום התשלום המלא של הרכב שהזמנתי. (איביזה FR)

הרכב לא הגיע, ולא ידוע מתי יהיה מוכן.

על מנת שלא להכפיש את נציג Seat שאני עובד מולו, אומר כנגד סיאט (ולא כנגד הנציג עצמו) שמהלך הקניה מאוד לא נעים לי.

אני לא יודע מה קורה עם הרכב, לא מעדכנים אותי, אני צריך להתקשר אחת לכמה ימים לשאול מה הסטטוס של הרכב וגם אז,

כשאני שואל את השאלות, אני לא מקבל עליהן תשובות קונקרטיות אלא רק התחמקויות.

האם זהו השרות הלקוי שכולם מדברים עליו בצ'מפיון?

אבי חשב לקחת איביזה 1.2 בעצמו, אבל בקצב הזה אני מאמין שלא אמליץ לו לבצע הזמנה.

אני מאוכזב מחווית הרכישה באופן כללי - ואם זה לא היה עולה לי הרבה כסף הייתי מבטל את ההזמנה. (ואולי עוד אעשה כך).

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

מאיזה סוכנות קנית..

אני קניתי החודש סיאט לאון מסוכנות סיאט בהרצליה. חויית הקנייה היתה טובה והרכב הגיע גם די מהר (10 ימים ברוטו).

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
מאיזה סוכנות קנית..

אני קניתי החודש סיאט לאון מסוכנות סיאט בהרצליה. חויית הקנייה היתה טובה והרכב הגיע גם די מהר (10 ימים ברוטו).

קניתי מסוכנות סיאט בהרצליה, ולא אוסיף מידע. (כדי להכפיש את שמו של אף אחד)

אגב, חבר טוב שלי קנה שם איביזה FR חודש לפני, קיבל אותה אחרי 5 ימים והיה מרוצה עד הגג - אני לא אומר שכל מי שקונה שם יהיה לא מרוצה.

זה המקרה שלי, ולאחר שיחה עם נציג הסוכנות, לא התרצתי, לא מהסיבות לאיחור (שאני לא יודע מה הן) ולא מהפיצוי הצפוי לי. כל מה שנאמר לי זה שיש עומס על קו אספקת הרכב, (רק אלוהים יודע באיזה חוליה) ושיש עוד אנשים שהזמינו והרכב שלהם מתעקב. (שזה ממה ממה לא מעודד ולא מעניין אותי, כמו שאני לא מקבל את אותם צ'ופרים שאחרים מקבלים, אין להשוות את זמני האיחור בעסקה שלי לעסקאות אחרות).

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

עדכון : הרכב לא הגיע עדיין.

האם למישהו יש קווי מתאר לפיצוי שיהיה סביר שאדרוש בעבור איחור זה?

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

לא הייתי ממהר עם הFR, בפחות ניתן יהיה לקנות בקרוב את האופל קורסה OPC.

רכב חזק יותר מבחינת BHP ומומנט, בעל שלדה טובה יותר וכתוצאה מזה כנראה יהיה בעל התנהגות יותר טובה, בכללי רכב איכותי יותר מסיאט. אם אתה יכול, שווה לדעתי לשבת על הגדר עוד קצת זמן.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
לא הייתי ממהר עם הFR, בפחות ניתן יהיה לקנות בקרוב את האופל קורסה OPC.

רכב חזק יותר מבחינת BHP ומומנט, בעל שלדה טובה יותר וכתוצאה מזה כנראה יהיה בעל התנהגות יותר טובה, בכללי רכב איכותי יותר מסיאט. אם אתה יכול, שווה לדעתי לשבת על הגדר עוד קצת זמן.

השאלה היא מה זה בקרוב - כבר לקחתי הלוואה מהבנק, לבטל אותה כנראה יעלה לי כמה אלפים - מי יודע אם אצליח לקבל אותם חזרה מ Seat ללא בית משפט ועורך דין - זה יהיה מאוד מסובך.

בנוסף, אני מאוד רוצה איביזה FR, אני לא מחפש רכב כדי לנהוג בו על הקצה, אני בטוח שהאיביזה תספק את צרכיי, הדילמה היחידה שהייתה לי היא אם היא לא קטנה מדי בשביל הפרקטיקה היום יומית, ואז החלטתי שאסתדר איתה וזהו. (במקום לקחת לאון).

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

אולי יש לך בעיה עם האוטו,

אם הוא היה בבונדד ושילמת את כל הכסף אין סיבה שהרכב לא יהיה אצלך.

מצד שני אם היה בעיה עם הרכב והוא עבר תיקונים או כמו שהמוביל אמר לך שהסוכנות לא קיבלו אותו עקב שריטה או שפשוף אז הרכב עבר לתיקון וכשיגיע הוא יגיע אליך, זה גם יכול להסביר למה מתחמקים ממך.

אני סתם אומר מה שנראה לי, לא יודע אם אני צודק אבל תצטרך לבדוק את הרכב טוב טוב כשתקבל אותו.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

:king:

• תוכן חדש...