Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תתחדש,

הלבן הוא השחור החדש!

עידן

תודה :)

עכשיו בחיפושים אחר סאב וופר טוב מאוד אבל, קטן :)

Peugeot 208 GTI 2016

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לשם ההשוואה והספורט הנה שתי תמונות של רכבים כמעט בעלי אותו מחיר

SEAT IBIZA CUPRA 2011

Seat-Ibiza_Cupra_2009_photo_34.jpg

Honda civic TYPE R 2011

209_2007-honda-civic-type-r-interior-1280x960.jpg

עכשיו אתם תגידו לי מה יותר סקסי ...

חבר'ה לצערי הרב מיהרתי מהר מידי בהשוואה לא נכונה

הטייפ R נמכרת בארץ במחיר לפי דעתי מוגזם בכל זאת הונדה ולא אוודי נמכרת בה 235 אלף שקל שזה כמעט יותר במאה אלף מהקופרה

ולכן ההשוואה כאן אינה נכונה

ובכל זאת נשאיר את השירשור סתם שסיאט יקבלו רעיונות עיצוביים

פורסם

נתחיל בזה שלא מייצרים יותר את ה-CTR.

נמשיך בעובדה שהיא עלתה הרבה יותר מ-170K בזמנו....

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לשם ההשוואה והספורט הנה שתי תמונות של רכבים כמעט בעלי אותו מחיר

SEAT IBIZA CUPRA 2011

Seat-Ibiza_Cupra_2009_photo_34.jpg

Honda civic TYPE R 2011

209_2007-honda-civic-type-r-interior-1280x960.jpg

עכשיו אתם תגידו לי מה יותר סקסי ...

חבר'ה לצערי הרב מיהרתי מהר מידי בהשוואה לא נכונה

הטייפ R נמכרת בארץ במחיר לפי דעתי מוגזם בכל זאת הונדה ולא אוודי נמכרת בה 235 אלף שקל שזה כמעט יותר במאה אלף מהקופרה

ולכן ההשוואה כאן אינה נכונה

ובכל זאת נשאיר את השירשור סתם שסיאט יקבלו רעיונות עיצוביים

אני לא אגיד שאין בתמונה ששמת אלמנטיים מעניינים, אבל זה נראה לי מצועצע, ואני אוהב את העציוב הגרמני יותר / ספרדי הרבה יותר מאשר את זה של ה CRZ.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

זה כבר עיניין של טעם , אבל אני אישית אוהב תחכום,עתידניות,חדשנות

הבפנים של הקופרה פשוט נשאר כמעט וזהה לכל הקודמות לה, אז מה ? רק מבחוץ אתה מרגיש שזה איביזה קופרה 2011 ? אני רוצה להרגיש את זה גם כל דקה מבפנים , אני לא רוצה לנסוע ברכב שאני לא מבדיל אם הוא שייך ל2003 או ל2012, אז מה הקטע בלקנות חדש ?

פורסם
זה כבר עיניין של טעם , אבל אני אישית אוהב תחכום,עתידניות,חדשנות

הבפנים של הקופרה פשוט נשאר כמעט וזהה לכל הקודמות לה, אז מה ? רק מבחוץ אתה מרגיש שזה איביזה קופרה 2011 ? אני רוצה להרגיש את זה גם כל דקה מבפנים , אני לא רוצה לנסוע ברכב שאני לא מבדיל אם הוא שייך ל2003 או ל2012, אז מה הקטע בלקנות חדש ?

אפרופו ההפרש במחיר שדיברת עליו, עכשיו ה FR והקופרה ירדו בעוד 10K :)

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

כנראה השיטת שיווק שעליה החברה נשענת זה מחיר לכל כיס ולכן יש קיצוצים בהשקעה

זה יוצר מצב שיש רכב ספורט שניתן לרכוש בארץ וזה מעולה אבל מצד שני אותו רכב ספורט יש לכל ילדון שני והרכב פשוט ניהיה המוני ולא מיוחד

הCRZ לא ממש רכב ספורט אנחנו מדברים פה על 125 כוח סוס משולב משהו כזה , אבל עדיין הוא נדיר במחוזותינו וכיף לראות רכב פעם בה ולהתפעל ממנו מאשר לראות סיאט איביזה כל רמזור שני

פורסם
כנראה השיטת שיווק שעליה החברה נשענת זה מחיר לכל כיס ולכן יש קיצוצים בהשקעה

זה יוצר מצב שיש רכב ספורט שניתן לרכוש בארץ וזה מעולה אבל מצד שני אותו רכב ספורט יש לכל ילדון שני והרכב פשוט ניהיה המוני ולא מיוחד

הCRZ לא ממש רכב ספורט אנחנו מדברים פה על 125 כוח סוס משולב משהו כזה , אבל עדיין הוא נדיר במחוזותינו וכיף לראות רכב פעם בה ולהתפעל ממנו מאשר לראות סיאט איביזה כל רמזור שני

אני לא יודע על מה אתה מדבר, 129K זה לא זול ולא כל אחד יכול להרשות לעצמו.

בנוסף, אני חושב שראיתי סה"כ 3 Ibiza Cupra Mk5 בשנה האחרונה, ו - FR Mk5 אחת (לא שלי).

אז, כשאתה רואה איביזות בכל רמזור, הן לא FR/Cupra, הן אולי SC אבל חלשות וזולות משמעותית.

אגב, לא מפריע לי בכלל שלכולם תהיה FR, ככה אולי יש סיכוי שאשרוד יותר מחודש ללא פס שריטה של מפתח ממישהו שרע לו שיש לי רכב נקי וחדש.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

תראה זה לא שהקופרה והאף אר נראת שונה לחלוטין מהגירסאות הרגילות אז יש קצת הבדלים והמראה יותר חד ונושך אבל בסופו של דבר זה אותו רכב מבחינה חיצונית ויש המון איביזות, ו130 אלף שקל בארץ לרכב ספורט זה לא יקר ! בארהב זה גניבה , בארץ זה המצב המעוות שלנו . זה מזכיר לי שהייתי בארהב ובחור אמר לי שם שהוא קנה 350z ב15 אלף דולר ! קולטים ? מה הוא קנה ובאיזה מחיר ? כמובן שיד שניה וכו כן ...

• תוכן חדש...