Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי אתה צריך לקבל תוצאות טובות יותר.

אני עם לאון 1.2 TSI, עברתי עד עכשיו כ-1500 ק"מ, ובמרחק של חצי מיכל דלק מתדלוק מס' 4.

הרכב בעל תיבה ידנית (6 הילוכים מול 7 ב-DSG) וגם שוקל כ-150 ק"ג יותר (אם אני לא טועה) מהאיביזה שלך.

הרוב המוחלט של הנסיעות הוא מעכו לטכניון דרך הקריות, כך שאני לא יכול להחשיב את זה כדרך בין עירונית (פקק אחד גדול).

ובכל זאת בשני התדלוקים הראשונים (לא מסתמך על מחשב הדרך אלה מחלק מס' קילומטרים בליטרים) קיבלתי כ-12 ק"מ לליטר.

Subaru BRZ 2023 | Citroen C5 Aircross 2019

Hyundai i20 2013 - SOLD | SEAT Leon 2011 - R.I.P | Mitsubishi Lancer 2001 - R.I.P

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נתון צריכת הדלק שלך באמת נשמע מוגזם. אולי סגנון הנהיגה שלך אגרסיבי או שאתה נוסע רק בתוך העיר - בכל מקרה כדאי לך לבדוק את זה. יש לי חבר עם פאביה TSI והאוטו אוכל לו אחד ל-14.5 בממוצע בעיר ומחוץ לעיר ככה שנראה לי שהמקרה שלך חריג

We are the Human Race

פורסם

באמת שזה מוזר,אני עם האיביזה שלי כמעט שנה ,מנוע 1.6 ידני SC עושה בממוצע 1\15 .

בנסיעות ממש רגועות(לא יותר מ-90 קמ"ש) עם לחיצות עדינות הוא מראה לי גם 100\6 (בלי מזגן)

מסתמן שהמנוע לא חסכוני כמו שהבטיחו.

פורסם

לאנדי, בוא ואספר לך עובדה - כבעליה של פאביה 1.2TSI - צריכת הדלק שלה מעולה. נקודה.

בניגוד לכל אלה שמודדים ע"י דבריו של מחשב הדרך, אני מודד ע"פ תדלוקים והיא בחלט מגיע לנתוני היצרן, ואם תנהג בסופר עדינות - גם תעבור אותם במעט.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אצלי בגולף TSI 1.4 עם תוכנת ניהול מנוע APR ף 200 כ"ס, נהיגה לא רגועה עירונית ובינעירונית חצי חצי אני מתדלק 55 ליטר לכ600-610 ק"מ.

פורסם

ממליץ לך על מוסך המכונית בירושלים,הרכב גיר רגיל או DSG?

יבצעו לך בדיקה עיניינית ומקצועית כפי שהנם יודעים לבצע ואם יש בעיה יאתרו אותה ויטפלו בה

בהצלחה

עופר בן צבי

פורסם
לאנדי, בוא ואספר לך עובדה - כבעליה של פאביה 1.2TSI - צריכת הדלק שלה מעולה. נקודה.

בניגוד לכל אלה שמודדים ע"י דבריו של מחשב הדרך, אני מודד ע"פ תדלוקים והיא בחלט מגיע לנתוני היצרן, ואם תנהג בסופר עדינות - גם תעבור אותם במעט.

לא הייתי אומר שזה באמת מגיע לנתוני היצרן , לפי הנתונים זה אמור להיות 1:14.7 בעירוני (ליא יוצא את ה 1:13) ובבין עירוני לפי נתוני היצרן זה 1:22, אני לא הצלחתי לעבור את ה 1:17...

אני לא לוחץ על הגז יותר מדיי, ומשתדל לנהוג כמה שיותר בעדינות (נהיגה עם מזגן)

מה שכן, כבר בנסיעת מבחן, הבחור שהצטרף אלי אמר לי שצריכת הדלק לא באמת זהה למה שרושם, ושזה פחות ב 15% מהצריכה הרשומה.

ואניקדוטה נוספת, נתוני היצרן הן לא של צ'מפיון אלא של סקודה העולמית, כי גם פרוספקטים שלהם בעולם רשומה אותה צריכה...

פורסם

יגאל, האוטו שלך עוד צעיר - יש לו זמן עד שצריכת הדלק תתייצב, ולאחר מכן תחזור אלי עם רשמים...

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
יגאל, האוטו שלך עוד צעיר - יש לו זמן עד שצריכת הדלק תתייצב, ולאחר מכן תחזור אלי עם רשמים...

TSI בן שנתיים עם 30K נחשב ? (אמנם 1.4 אבל עדיין TSI, כמובן שההשוואה שם בהתאם לנתוני יצרן)

גם שם זה לא קרוב לגרד את נתוני היצרן !! (בנהיגה חסכונית)

פורסם

אצלי בגולף TSI 1.4 עם תוכנת ניהול מנוע APR ף 200 כ"ס, נהיגה לא רגועה עירונית ובינעירונית חצי חצי אני מתדלק 55 ליטר לכ600-610 ק"מ.

זה יוצא 1:11 כלומר לא חסכוני בכלל.

איך יתכן שהמחשב של כל הTSI למיניהם מראה צריכת דלק פי 2 יותר חסכונית?

וכל כך הרבה אנשים מתלוננים?

הייתי בטוח שהTSI חסכוני.

פורסם
TSI בן שנתיים עם 30K נחשב ? (אמנם 1.4 אבל עדיין TSI, כמובן שההשוואה שם בהתאם לנתוני יצרן)

גם שם זה לא קרוב לגרד את נתוני היצרן !! (בנהיגה חסכונית)

אל תשווה בין ה-1.4TSI ל-1.2TSI, יש ביניהן הבדל די משמעותי בכל הקשור לצריכת דלק. בדיוק כפי שיש הבדל בין 1.2TSI ידנית ל-1.2TSI DSG.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אל תשווה בין ה-1.4TSI ל-1.2TSI, יש ביניהן הבדל די משמעותי בכל הקשור לצריכת דלק. בדיוק כפי שיש הבדל בין 1.2TSI ידנית ל-1.2TSI DSG.

אוראל, לא תצליח לשכנע אותי :)

בכל רכב שתיקח, אתה בחיים לא תקבל את נתוני יצרן לא משנה עד כמה חסכוני תנהג.

שלא תבין אני לא אומר ש1.2 TSI היא צורכת דלק כמו האמר, אבל היא עדיין לא כמו שהיצרנים מציגים אותם

והבעיה לדעתי במבחני המעבדה הלא מייצגים האלו.

צריך לפרסם נתוני צריכה מקסימאלים ולא מינימאלים ,ורק ככה אנשים באמת ידעו מה הם קונים

ודרך אגב, בקשר ל 1.4 TSI, הצריכת דלק שם הרבה יותר טובה מאשר ב 1.2 TSI (ביחס למשקל רכב)

בשתי המכוניות צריכה עירונית יוצאת 1:12.5 בממוצע רק ש 1.4 גם כבדה יותר, וגם יש לה מנוע גדול יותר

פורסם

יגאל, אני לא מנסה לשכנע אותך, רק ממליץ לבדוק בשנית את צורת הנהיגה שלך / בני הבית. אצלי העובדות מציגות אחרות - ועוד אני אחד האנשים האחרונים לדוגמה של נהיגה חסכונית...

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
יגאל, אני לא מנסה לשכנע אותך, רק ממליץ לבדוק בשנית את צורת הנהיגה שלך / בני הבית. אצלי העובדות מציגות אחרות - ועוד אני אחד האנשים האחרונים לדוגמה של נהיגה חסכונית...

אני בספק שאתה מוציא 1:22 בבין עירוני ו 1:15 בעירוני

פורסם
אני בספק שאתה מוציא 1:22 בבין עירוני ו 1:15 בעירוני

אז צר לי לאכזב אותך - מדדתי מעל 1:20 בביניערוני (נסיעות ארוכות כמובן) וכ-1:14 בעירוני.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...