Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב פרטי חדש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המשפחה רוצה לקנות רכב חדש וחשבנו על 3 אפשרויות: קיה פורטה VS יונדאי I35 או יונדאי I30CW.

הדרישות:

בגאז' גדול.

מרווח לראש (אבא שלי איש גדול) וגם מאחור, הרכב ישמש 3 נהגים ובעיקרון אנחנו 4 אנשים אך אנו רוצים שיהיה מספיק מקום אם מישהו יצטרף.

צריכת דלק לא גבוהה מידי.

אמינות.

ועלות טיפולים לא בשמיים.

בעיקרון הנטייה כרגע היא לכיוון הפורטה, יש משהו שצריך להיזהר ממנו?

תודה לעוזרים.

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

תוסיף עוד רכב לרשימה - סוזוקי SX4 - רכב גבוה, נוח, בגאז' גדול מאוד (בדקם 4 הדלתות), אמינות של סוזוקי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האמת שלא נראה לי שנלך על הרכב הזה, לא שיש בו משהו רע(למרות שהבנתי שהוא לא הכי מרווח מאחורה, אבא שלי פשוט לוקח את הכיסא של הנהג עד הסוף אחורה) פשוט לא מתחברים לאוטו והאמת שאבא שלי די נדלק על הפורטה.

מה דעתך על הרכב ועל השניים האחרים שציינתי?

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

פורסם

אני מציע לבדוק את היונדאי לפני שאתם מחליטים. ה-I35 יושבת על בסיס גלגלים גדול יותר שתורם למרווח פנימי טוב מאשר בפורטה אבל מרווח הראש בעיקר מאחור פחות טוב. עיצוב הפנים נאה יותר ומרגיש עשיר ומעניין יותר, גם העיצוב החיצוני שונה למרות שאני מעדיף את האלגנטיות של הקיה.

לי יש ניסיון מעולה עם הקיה, חצי שנה עם מעל 30 אלף קילומטרים וללא ציוץ. היא יותר נוחה ומרווחת מה-I30 שהייתה לי לפני (האצ'בק לא CW) ואני אישית מרוצה. אני מקווה שהיונדאי תחליף אותה לקראת סוף השנה כרכב מהעבודה ואולי גם את הרכב המשפחתי הפרטי.

פורסם

לגבי הפורטה, איך היא במהירויות גבוהות? מבחינת רעשי כביש ומנוע. ובאיזה סל"ד הרכב משייט ב 100 קמ"ש? הרכב מרגיש זריז בתוך העיר?

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

פורסם

הפורטה שנמכרת היום שונה משלי. בדגם הנוכחי יש 6 הילוכים ובהתחלה הוא הגיע עם 4.

היא שקטה יותר מה-I30 באופן מורגש גם במהירויות גבוהות (130-150) ובאופן כללי שקטה למדי. ההילוך הראשון הקצר בגיר ה-4הילוכים תורם לזריזות ולתחושה של יציאה מהירה מעמידה אבל בגיר הזה קיים "בור" קטן בין 3 ל-4 שמציק מעט.

אני מציע לכם לגשם לסוכנויות ולקבוע נסיעות מבחן שיעזרו להתרשם מהרכבים וגם להחליט.

בהצלחה.

פורסם

ברשותי קיה פורטה מזה שנה וחצי ו-70K ק"מ. אין לי אלא לחלק שבחים למהנדסי קיה (יונדאי?) על חבילה איכותית ושלמה, בהתחשב במחיר המכונית.

הדגם שברשותי הוא LX, כלומר רמת הגימור הבסיסית (ללא בקרת אקלים, חישוקים קלים, הגה ובורר מצופים עור ופנסי ערפל), אך עדיין מאובזר דיו ומרגיש איכותי מהמתחרות כמו מאזדה3, שברולט קרוז, סוזוקי SX4..

יחד עם זאת, כדאי לבדוק את ה-I35 של יונדאי. דף הנתונים מראה עליונות בכל התחומים, ובכל רמות האבזור;

-בסיס גלגלים

-איבזור

-מנוע

-תיה"ל

-מרווח

-תא מטען

בהצלחה!

פורסם

הבנתי תודה על העזרה !

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

• תוכן חדש...