Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דניאל -

יש פה בפורום מדי פעם שרשור שתורם המון מידע ואחר כך המידע הזה מצוטט ומועבר הלאה. אני מבטיח לך שבערוב הימים - מרבית שרשורי התלונות/טענות/שאלות לגבי בעיות במצברים ייקבלו המון מידע מהשרשור הזה שכן יש בו המון פרטים ועובדות רלוונטיות, כולל מאנשים מהתעשייה. החלפת מצבר נוגעת לכל בעלי הרכבים בישראל ואני בטוח שכל מי שנכנס לשרשור הזה למד דבר או שניים. זאת מטרת הפורום לדעתי - יותר מאשר שוב ושוב אותו ייעוץ של "כמה אמור לעלות טיפול 10K להונדה סיוויק." או "מה יותר טוב פיז'ו 205 או פיאט אונו".

הכותרת -

הייתה: "מדיניות החלפת מצבר של VARTA- נראה לי דפקו אותי - מה דעתכם?"

צריכה להיות:"מדיניות החלפת מצבר של VARTA- נראה לי דופקים אותנו - מה דעתכם?"

רן הסביר את המדיניות.

לא דפקו אותי.

אבל זכותי לחשוב שמגיע לי מצבר חדש מאותו דגם במסגרת האחריות, נכון?

וגם אתה צריך להודות שזאת לא בקשה כל כך מוגזמת.

מה לעשות שזאת לא האחריות והשירות אותו התחייבו הספק לתת.

אני קיבלתי אחלה שירות מטלרון ומחנות המצברים - כפי שהם התחייבו אלי בכתב האחריות ואתה יודע מה, אפילו למעלה מזה.

אני לא קראתי את כתב האחריות לפני (מי מאיתנו כן קורא את זה?) ולכן הייתה לי הרגשה לא נעימה באותו הרגע.

כעת אין לי משקעים בנושא.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אייל, השכנים ראו שהגולף הדנדשה לא התניעה לך ? :-)

תשמ'ע ידידי, אני העדיף מצבר שמחזיק פחות זמן אבל לפחות שלא יפלוט אדי חומצה רעילים לסביבה ובפרט לקטבי המצבר ויגרום לנזק אסטטי ומכני.

מאז גולף דור 4 קרי לפני 10 שנים אני מרכיב אך ורק מצברי וורטא ולעולם לא זכור לי שהייתי צריך להוסיף מים מזוקקים למצבר.

אכן שמתי לב שהמצברים המקורים תוצרת וורטא שמגיעים עם רכב חדש תמיד מחזיקים זמן רב יותר למה ? לא יודעת :shock:

ההתבזות היתה שלמרות שב99.9 אחוז מהמקרים אני חונה ברוורס עם האף לכיוון חוץ, דווקא באותו יום שנגמר המצבר האחרון חניתי עם האף פנימה בעומק מגרש החניה כי שטפתי את הרכב,ואז נוצר מצב שהייתי צריך לצאת החוצה לרחוב ולצוד אנשים חסונים שיעזרו לי להוציא את הרכב החוצה ברוורס מהחניה בין המכוניות, לסובב אותו ב90 מעלות בתוך חניון צפוף ולאחר מכן לדחוף אותו החוצה לרחוב שהוא כולו בירידה והנעתי ע"י זריקת קלאץ'.

:)

מילא זה חד פעמי אבל בגלל שהמצבר באחריות שבק אחרי חודשים ספורים ביותר (פחות מ4 חודשים לדעתי) חזרתי על ההתבזות.

כשהלך המצבר הראשוני נתקעתי בעבודה בלילה בחניון והייתי צריך לצוד ברחוב אנשים עם כבלים כי לא היה סיכוי להגיע למצב הנעה בדירדור.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הכותרת -

הייתה: "מדיניות החלפת מצבר של VARTA- נראה לי דפקו אותי - מה דעתכם?"

צריכה להיות:"מדיניות החלפת מצבר של VARTA- נראה לי דופקים אותנו - מה דעתכם?"

+1!

גם אני חושב שהבעיה היא במדיניות, הוא לא מדבר על מקרה ספציפי שלו אלא משהו כללי.

כמו שלא תילך ותקנה צמיג של גודייר במיטב כספך ולאחר תקלה יתנו לך צמיג של SAVA, אני בטוח שאתם לא תרקדו ותצהלו נוכח כך.

הבעיה היא שאנחנו שותקים ואוכלים אותה.

קובי

פורסם

חברים נראה לי שהשרשור קצת יצא מפרופורציה.

יש הסכמה טכנית שאין הבדל בין המצברים. החברה יכלה לספק מצבר משומש שיחזיק רק את יתרת האחריות ובמקום זה היא סיפקה מצבר חדש. אני לא רואה שום פסול בהתנהלות הזו, בשעה שכולם יודעים שההבדל בין המותגים שבנדון הוא רק תקופה האחריות.

אם מישהו היה מרגיש טוב יותר אילו הוא היה מקבל מצבר משומש עם אותה מדבקה כמו במצבר המקורי, והמצבר הזה היה מחזיק בערך עד תום תקופת האחריות אז אני חושב שתפיסה המצרכנות שלו מעוותת.

אני ממש לא מצליח להבין איפה בדיוק הדפיקה. יכול להיות שאתם מלינים על שלא דפקו אתכם?...

השרשור ננעל לאחר כבוד מפוקפק. אם מישהו חושב שיש לו משהו ענייני להוסיף לשרשור הוא מוזמן לפנות אליי בפרטי.

פורסם
רן הסביר את המדיניות.

לא דפקו אותי.

אבל זכותי לחשוב שמגיע לי מצבר חדש מאותו דגם במסגרת האחריות, נכון?

וגם אתה צריך להודות שזאת לא בקשה כל כך מוגזמת.

אני מודה. זכותך לחשוב מה שאתה רוצה, זכותך גם לחשוב שאם מתקלקל לך משהו באוטו אתה צריך רכב חדש, זכותך.

אבל שאתה מעלה את מחשבותך בפומבי ומשמיץ בית עסק (להלן כותרת) זה כבר מוגזם! בטח כאשר ברור ללא ספק שלא דפקו, לא אותך ולא אף אחד אחר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...