Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשמח להמלצה או טיפ בנוגע לרכישת רכב יד שנייה.

הרכב צריך להיות גדול ומשפחתי שמתאים לזוג עם ילד אחד וכלב.

חשיבות רמה לחסכוניות (תצרוכת דלק) ואמינות (מוסך) - תקציב גמיש הוא 70000 ש"ח.

תודה:)

פורסם

הונדה FRV היא משפחתית מעולה, אבל באמת קצת מעל התקציב שלך. מחיר מחירון (לפני הפחתות) של FRV הוא באזור ה-90 אלף ש"ח. בכל זאת, מדובר במשפחתית מאוד מבוקשת ואני יכול לספר לך שהמון מחפשים אותה בגלל שהיא חסכונית יחסית בדלק אבל די מרווחת מבפנים. לי באופן אישי אין ספק שהיא הרבה יותר מתאימה למשפחה עם שני ילדים ומעלה מאשר הראנקס. את הסכום שחסר לך תוכל לפרוס בתשלומים נוחים לכמה שנים טובות ובזמן הזה תהנה מרכב הרבה יותר טוב.

פורסם

הי..

לא רוצה לפרסם.. אבל אם כבר שאלת, אני כנראה מוכר את הפוקוס שלי (מחליף לרכב חדש). שנת 2008, דגם חדש (אחרי מתיחת פנים) 53K ק"מ. באמת במצב חדש לחלוטין. אין עליה שריטה (טסט לשנה כמעט, צמיגים חדשים ועוד...) רכב מדהים. לא חושב שיש משהו יותר טוב בתקציב שאמרת.

בכל מקרה, אחרי כמות נכבדה של רכבים משפחתיים שעברתי, אני יכול להגיד לך שמבחינת היגוי, אחיזת כביש, איכות חומרים ובידוד רעשים, הפוקוס נותנת תמורה כמו של הרכבים הגרמניים במחיר סביר ביותר. אם האמינות חשובה לך אני לא יכול לחשוב על רכבים אחרים שיתאימו (הצרפתיות מאוד נוחות ויפות לטעמי, אבל האמינות ככה ככה).

שיהיה בהצלחה!!

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

תודה, היום מכרתי סופסוף את הרכב שלי - סיריון 2008 ואחרי בירורים וחישובים החלטתי ללכת לתקופת נסיון על ליסינג מהעבודה, תודה על העזרה.

• תוכן חדש...