Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואם להגיד את האמת לא התלהבתי במיוחד מה-159 לעומת המיטו והג'ולייטה. סורי הפעם זה לא זה

בנוסף למה שאמר אלעד על השם, נהגת עליהן, או שאתה מדבר על העיצוב נטו?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בנוסף למה שאמר אלעד על השם, נהגת עליהן, או שאתה מדבר על העיצוב נטו?

על העיצוב נטו. לא נהגתי עליהן כך שאני באמת לא יודע לעשות את ההשוואה בין הביצועים המוטוריים.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

הסנטימנטים שיש לי לאלפא ג'ולייטה באים מהאלפא ג'ולייטה שהייתה לנו פעם. בשבילי לשמוע את השם הזה ולדעת שיש גירסה חדשה(אפילו שלא מתקרבת לישנה) עושה לי קצת צמרמורת.

בהזדמנות אני גם אסרוק כמה תמונות ואעלה פה כמה.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
הסנטימנטים שיש לי לאלפא ג'ולייטה באים מהאלפא ג'ולייטה שהייתה לנו פעם. בשבילי לשמוע את השם הזה ולדעת שיש גירסה חדשה(אפילו שלא מתקרבת לישנה) עושה לי קצת צמרמורת.

אתה יכול באותה מידה לחפש בדפי זהב מישהי עם אותו שם של החברה הכוסית הנחמדה שהיתה לך בצבא.

יכול להיות שבניגוד לחברה הכוסית שהיתה לך, זאת מדפ"ז היא מכוערת, מגעילה עם אופי חרא, אבל יש להן אותו שם, אז צמרמורת מובטחת...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בעקבות השרשור הזה עלה בי שוב הרצון העז לרכוש לעצמי 159 שכזאת, ההעדפה שלי הייתה בצבע שחור עם פנים בהיר.

אז זהו, חיפשתי ומצאתי את מבוקשי וכעת היא כבר אצלי, מדהימה כמו שתמיד ידעתי.

IMG_4864.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
תתחדש, זו ההיא מביי אנד דרייב?

לא מגלים פרטים :-).

עמיקם תודה לך על הייעוץ, עזר לי, אגב, היא גיר רגיל 6 הילוכים.

159 פנים.jpg

159.jpg

159-1.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...