Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שגם תורי הגיע:

ממש לפני מספר דקות, בעודי עומד ברמזור אדום ברחוב ראשי בת"א, אני מרגיש זעזוע מצד ימין מאחור.

מסתכל מופתע ורואה רכב לבן עם שני אינטיליגנטים חובשי כובע מצחיה המומים בפנים, "מלטף" את הטמבון האחורי שלי.

מכיוון שהיה לי אדום (בפניה שמאלה) והם המשיכו ישר עם רכבים נוספים אחריהם, לא יכלתי לעקוב אחריהם כדי לקבל פרטים.

עד שכבר יכלתי לצאת לכיוונם הם הסתלקו.

אז כל מי שיש שנוהג עם כובע מצחיה, ברכב קופה לבן (סטייל קאווליר/נאון וכו') ונוטה לברוח מאחריות, יום אחד עוד תיפול על מישהו שאין לו בעיה לרדוף אחריך גם באדום.

לפחות הנזק שעשו לצבע של הטמבון לא גדול, ויש שפשופים גדולים ממנו.

אבל זה עדיין מרגיז.

מתחדשת*

פורסם

אני עובד בפארק המדע ברחובות,אתמול בדרכי לאכול צהריים,יש תחנת דלק בכניסה לפארק,משאית יוצאת מתחנת הדלק,לוקחת סיבוב לא טוב ועל הדרך איתה כנף אחורית ימנית ובקלית של מזדה 5 חדשה חונה (שכנראה לא מליסינג אלא פרטית בגלל הצבא שלה וחוסר סימון של חברה )מול עיניים של לפחות 20 אנשים וממשיכה בנסיעה כאילו לא קרה כלום.

אחד זריז רשם את מס' המשאית ושם פתק על השמשה של הרכב,אני מקווה שבעל הרכב יתלונן עליו ושהנהג הונדליסט יבוא על עונשו.

פורסם

אני לא הספקתי לרשום מספר. אבל כנראה שבסופו של דבר גם לא הייתי עושה איתו כלום.

יש מצב שנהג המשאית בכלל לא הרגיש למה גרם, החברה ברכב המדובר הסתכלו עליי וידעו טוב מאד.

מתחדשת*

פורסם

קרה לי מקרה דומה לא מזמן , סובארו DL ישנה

נכנסה בי מאחור ועשתה קצת נזק לטמבון

למזלי הצלחתי לרשום את המספר רכב , ואפילו קיבלתי מהמשטרה

את פרטי בעל הרכב כולל כתובת וטלפון

את הבן אדם אי אפשר להשיג, אפילו חיכתי לו מתחת לבית

אנשים שלא עוצרים כשהם דופקים מישהו צריכים להיות מוצאים להורג עם סכין חלוד

פורסם

חייב לפרוק, לא קיטור אלא סתם צחוק.

אני עומד היום על מעבר חציה בהשתלבות לכביש ראשי (לגטימי לחלוטין לעמוד שם כי זה המקום היחידי עם שדה ראיה, זה או מרכז הכביש) וממתין בנחת שיתפנה כדי שאני אוכל להשתלב כמו בן אדם. אחרי 10 שניות אני מרגיש מעין נגיעה קטנה בכידון ורואה שרוכב אופניים מוכשר פשוט נתקע לי בגלגל הקדמי. אני לא מבין איך לכל הרוחות הוא הצליח לעשות את זה אבל מה שבטוח - טוב שהוא רוכב על אופניים ולא נוסע ברכב כי הוא כנראה היה מצטרף למועדון מנגחי הטמבונים מהר. הסתכלתי עליו במבט מלא תמיהה, הוא עשה לי פרצוף של "למה אתה עומד איפה שאני רוצה לסוע" והלך :)

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אם כבר הזכרת אופניים, אני חייב להזכיר משהו שקרה לי לא מזמן

אני רוכב בעיר על אופני הדאונהיל שלי לפעמים, ועובר מעברי חצייה בירוק בלבד בהליכה או ברכיבה, תלוי במצב הצבירה שלי.

יום אחד קיבלתי שיחה בטלפון בדיוק על מעבר החציה ווידאתי שהיה ירוק והתחלתי לדבר בטלפון ושאני על מרכז ועל קו העצירה עומדת מאזדה 3 עם 2 גברים בפנים וקלטתי שהם מדברים אחד עם השני

אחרי ממש שניה או שתיים כשעוד לא הספקתי אפילו לעבוד את הרכב, הוא גלש לו כמיטב כל הישראלים לתוך האופניים שלי, שעולות בערך כמו הבן שלו.

אני מסתכל עליו בצורה משועשעת כי לא קרה שום נזק ושניהם ביקשו ממני סליחה.

לפחות זה:)

מה הקטע של הגלישה לתוך מעבר החצייה ברמזור אדום? זה מקדם מישהו לאנשהו?

אני לא זוכר ב 10 שנות רשיוני שגלשתי יותר מ 20 ס"מ אחרי הקו העצירה בין אם זה בטעות או בכוונה

על אחת כמה וכמה כשעובר מישהו במעבר

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...