Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון עם חלפים OEM [שאלות לגבי ברקסים]

usafun
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לאחר שדיווחתי כאן בפורום על ברקסים מצפצפים, ביקרתי במוסך ובוצע להם "פזות+משיכת רפידות (ללא חיוב).

ראשית, מה בדיוק הטיפול הנ"ל?

שנית, התברר לי להפתעתי כי בתיקון הבלמים שבוצע מספר חודשים קודם לכן, המוסך (מרכזי - של היבואן) תיקן כאשר חלק מהרפידות והצלחות שהוחלפו הם OEM. לדעתי מן הראוי היה לפחות ליידע אותי על כך (הטענה היא שניסו לחסוך לי ואין בעיה בטיחותית).

המצב כיום הינו שעל גלגלים שונים יש לי עירוב של חלפים מקוריים ו - OEM. לדוגמא, צלחת בלם אחורית היא מקורית, אבל רפידות OEM.

אז אם המוסך כ"כ רוצה לחסוך, מדוע לא הכל OEM?!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...