Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניסיון שלי במקרים כאלה של עוגמת נפש:

1. הדבר הכי חשוב, תפסיק לשאת ולתת מול נציג זוטר. בקש שנציג שירות בכיר / מנהל יטפל בתיק שלך.

2. שב עם עצמך ותחליט מה אתה מעוניין לקבל כפיצוי על המצב הנוכחי, שיעשה אותך מרוצה ותוכל לצאת עם חיוך מהסניף. חשוב רק שתהיה ריאלי. גש עם המסקנות לסניף ונסה לבקש את מה שאתה רוצה (בנימוס ובכבוד).

3. אם זה לא צלח, בסך הכל הם הפרו חוזה כתוב. יש לך את העילה לתבוע על הפרת חוזה - הם במצב נחות כאן. גש לעו"ד טוב, שייעץ לך כיצד להתקדם הלאה. יכול להיות שמכתב מעו"ד יספיק, ויכול להיות שתצטרך להגיע לבית משפט.

מצד אחד הטעות נעשתה בתום לב, אבל מצד שני זה גוף עם מוניטין ומחוייבות גדולה (מדובר במוצר יוקרתי ולא במשחת שיניים), ולכן על טעויות משלמים.

172

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עידן ובר היקרים!

צ'מפיון ממש אבל ממש לא עושים טובה וממש לא "עוזרים" ללקוח להביא רכב מיוחד, כל לקוח רשאי להזמין רכב עם תוספות מיוחדות כראות עיניו,על עוד שהיבואן המקומי תומך בייבוא הדגם שהוזמן,וכמובן גם מקבל על כך תשלום.

הלקוח שילם מחיר גבוהה ממחיר הסטנדרט הכדי לקבל רכב לפי רצונו,והחוזה שנחתם הינו על הרכב המיוחד ולא על הסטנדרט, זכותו של הלקוח לתבוע את צ'מפיון על עוגמת נפש/אי עמידה בחוזה/או סתם כי בא לו, על כך יחליט שופט ואם לשפוט רק על פי המידע שניתן כאן, סיכוייו לא כ''כ 'קטנים כמו שאתם חושבים.

עניין סוללת עו''ד לא רלוונטי אם אין לך קייס בריא.

פותח השירשור,אני דווקא חושב שתתעקש לקבל את הרכב עם פיצוי מצידם של צ'מפיון,במידה והם לא מוכנים להסתדר איתך קח את כפסי המקדמה ותמשיך הלאה.

אף אחד לא חייב להביא לך שום דבר. נראה אותך משכנע את פורד להביא לך מנוע שונה מה- 1.6 עם הגיר העתיק שלהם, או איזו ST נניח... ויודע מה - נלך על קל יותר, נראה אותך משכנע את אאודי להביא לך סטיישן. זה משמעותית יותר קל, ואני משוכנע שלא תצליח. ויודע מה, עם כל ההתלהמות פה - גם אני לא הייתי מתאמץ. ועצות משפטיות אני מקווה שאתה לא נותן מידי יום, משום שאתה טועה (לדעתי האישית, ומניסיוני בתחום).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

למה זה לא מפתיע אותי..?

ובנימה יותר רצינית,

צ'מפיון הידועים לשמצה עשו עוד טעות. הם הפרו חוזה בכתב ועל כן זכות התביעה עם פותח השרשור ואפילו קייס בידו.

יחד עם זאת, תחשוב מה תתן לך תביעה?

עיכוב הגעת הרכב עד סיום הפרשה (דבר שעלול לקחת זמן רב בישראל), תשלום טרחת עו"ד וכאב ראש אחד גדול.

אני מציע אפשרות אחרת,

אתה הרי מעוניין להבנתי בשירוקו 1.4 רק כי אתה מעדיף ידנית ולא מסלידה מסויימת ממנוע ה2.0 ליטר, נכון?

אז למה לא להמיר את הזמנתך לגולף gti ידנית 3 דל' וזהו?

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
אף אחד לא חייב להביא לך שום דבר. נראה אותך משכנע את פורד להביא לך מנוע שונה מה- 1.6 עם הגיר העתיק שלהם, או איזו ST נניח... ויודע מה - נלך על קל יותר, נראה אותך משכנע את אאודי להביא לך סטיישן. זה משמעותית יותר קל, ואני משוכנע שלא תצליח. ויודע מה, עם כל ההתלהמות פה - גם אני לא הייתי מתאמץ. ועצות משפטיות אני מקווה שאתה לא נותן מידי יום, משום שאתה טועה (לדעתי האישית, ומניסיוני בתחום).

אני לא מסכים עם התגובה שלך .

בוצע כאן חוזה קניה - זה לא מעניין אם הרכב הנ"ל מיובא בצורה סדירה או הזמנה מיוחדת .

ברגע שהיבואן חתם , בדעה מלאה על הסכמתו להביא את הרכב הנ"ל ללקוח

והלקוח , עמד בתנאי החוזה , שילם מקדמה רצינית , ואח"כ תשלום על הרכב .

והרכב לא הגיע במועד המוסכם - ישנו צד שלא עמד בתנאי החוזה .

מעבר לכך - אם היבואן צפה לבעיות ביבוא הרכב הנ"ל , מדוע הסתיר זאת מהצד השני .( לא נרשמה הערה או התניה כל שהיא )

ואולי אם היה נותן הודעה זאת - הלקוח היה משנה את דעתו , ומזמין רכב אחר , ואלי אצל יבואן אחר .

מדוע לכבול את הצד השני בחוזה לכאורה , שקשה לך לבצע , או שיש קשיים בביצועו .

לרשום כי עושים לנו טובה , או יבואן אחר לא היה מזמין זו בריחה מאחריות - חתמתה על חוזה , הסכמתה להזמנת הרכב

וקבעת מועד , הצד השני עמד בתנאי החוזה - מה הקשר להתנהגות יבואנים אחרים - הם לא צד בחוזה הנ"ל .

וכמובן לדעתי , כדאי להגיע לפשרה ולמצוא הסדר נכון .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

על מה אתם מדברים? את מי לתבוע ועל מה?

צמפיון התחייבו לייבא רכב מסוים, קיבלו מקדמה וביצעו הזמנה (שזה בעצם החוזה), לאחר חודש הם מתקשרים למזמין, מתנצלים ואומרים שהרכב בטעות לא הגיע והמזמין יכול לרכוש רכב אחר בהנחה, יכול לחכות בסבלנות ולקבל בינתיים רכב חליפי או שיכול לקבל את כספו.

על מה בדיוק הוא יתבע ואיזה שופט בארץ יפסוק לטובתו?

על מה בדיוק?

על הריבית שהוא מפסיד בבנק באותו חודש?

בהחלט יש מקום לפיצוי בצורת הנחה על הרכב או על טיפולים או מה שהקונה והמוכר יסכימו בניהם לשביעות רצון שני הצדדים אבל מפה ועד תביעה? תהיו קצת מציאותיים, הוא לא יצא משום בית משפט ישראלי עם כסף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תבקש 2.0DSG ללא תוספת... מה יש לך להפסיד ? .

צריכת דלק.

בוודאי שהוא יכול לתבוע אותם על הפרת תנאי חוזה .

והוא גם יזכה

מתן ייעוץ לא מבוסס זו עבירה על חוקי הפורום.

צ'מפיון ממש אבל ממש לא עושים טובה וממש לא "עוזרים" ללקוח להביא רכב מיוחד, כל לקוח רשאי להזמין רכב עם תוספות מיוחדות כראות עיניו.

לא נכון (ראה הערה למעלה).

ייבוא רכב במפרט מסויים זו החלטה של היבואן, לא של הלקוח.

הלקוח שילם מחיר גבוהה ממחיר הסטנדרט הכדי לקבל רכב לפי רצונו,והחוזה שנחתם הינו על הרכב המיוחד ולא על הסטנדרט, זכותו של הלקוח לתבוע את צ'מפיון על עוגמת נפש/אי עמידה בחוזה/או סתם כי בא לו, על כך יחליט שופט ואם לשפוט רק על פי המידע שניתן כאן, סיכוייו לא כ''כ 'קטנים כמו שאתם חושבים.

שטויות.

סיכוייו דלים ביותר.

אני מציע למי שאין לו מושג, שלא ייתן עצות אחיתופל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא רק שאתה חי על הצד, אתה גם חי בסרט...

ליבואן מסודר כמו צ'מפיון תיהיה סוללת עורכי דין שתדע לתגבר את המקרה הנ"ל וכמו שבר ציין לגלגל אותו מכל המדרגות.

הפרת תנאי חוזה? איפה רשום שהם מחוייבים להביא את הרכב הנ"ל לארץ? הם ב"טוב ליבם" רצו לעזור ללקוח להביא רכב בהזמנה מיוחדת, הנושא לא צלח ולכן האחריות לא תיהיה על צ'מפיון. כן יהיה אפשרי לנסות ולהזמין מחדש את הרכב.

כשצ'מפיון התחייבו לספק סחורה מסויימת עד זמן X ולא עמדו בו זו הפרה של תנאי החוזה ועל כן אפשר לתבוע.

פורסם
צריכת דלק.

מתן ייעוץ לא מבוסס זו עבירה על חוקי הפורום.

לא נכון (ראה הערה למעלה).

ייבוא רכב במפרט מסויים זו החלטה של היבואן, לא של הלקוח.

שטויות.

סיכוייו דלים ביותר.

אני מציע למי שאין לו מושג, שלא ייתן עצות אחיתופל.

הייעוץ שלי מבוסס ונכון,כל עורך דין בארץ היה מסכים איתי שיש פה עילה לתביעה משפטית,אני מבקש ממך לחזור בך ולהסיר את אזהרתך, זה לא מוסיף לכבודך .

פורסם

התנהלות צ'מפיון בנושאים כאלו ואחרים נכנסה למערכת השיקולים שלי בבחירת הרכב החדש. צר לי עליך, אך אני "שמח" לראות שלא טעיתי בהערכה..

אנשים ימשיכו לשלם להם כסף והם ימשיכו להשתין מהמקפצה.

פורסם
הייעוץ שלי מבוסס ונכון,כל עורך דין בארץ היה מסכים איתי שיש פה עילה לתביעה משפטית,אני מבקש ממך לחזור בך ולהסיר את אזהרתך, זה לא מוסיף לכבודך .

שני עורכי דין כבר לא הסכימו אתך בשרשור הזה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
שלום.

הזמנתי שירוקו 1.4 160 כ"ס עם גג פנורמי בהזמנה מיוחדת ממימון ישיר דרך צאמפיון לפני כ 3 חודשים

הבטיחו לי שהרכב יגיע באמצע יולי שלשום קיבלתי טלפון שהרכב נכנס לארץ ומהרגע שאני יעביר את שאר הכסף תוך 14 ימי עבודה אני מקבל את הרכב (כמובן ששילמתי מקדמה בהזמנה).

אתמול שילמתי את שאר הכסף בבוקר בצהריים מתקשרים אלי להגיד לי שחלה טעות והרכב שהומן לא עלה על המכולה

מה עושים ?????

הם הציעו לי כפיצוי רכב חלופי והם יזמינו שוב ויזרזו את זה הפעם (שזה אומר משהו כמו חודש וחצי) שזה לא קרוב אפילו לפיצוי הולם.

הם גם הציעו לי לקחת את השירוקו מנוע 2.0 בתוספת של 16,000 במקום 33,000 ואני בכלל לא רוצה את ה מנוע 2.0

מה כדאי לעשות לתבוע או לחכות שוב או לבטל???????

לדעתי חלק מן המגיבים פספסו משהו, הוא כבר שילם את מלא הסכום! לא רק מקדמה.

ועל כן צ'מפיון מעוניינים לפצות אותו.

אם לא היה משלם את כל הסכום סביר להניח שלא היו מפצים כלל מאחר ובחוזה אף פעם לא מצויין התאריך שנמסר בע"פ אלא תאריך הרבה יותר רחוק ממנו וזאת להגן על היבואן מפני מקרים כאלו.

מאחר והוא העביר להם את כל הכסף הם מחוייבים לספק לו רכב תוך תקופה קצרה (בדר"כ שבועיים) ולכן הם בבעיה.

לדעתי צ'מפיון נוהגים כאן בהגינות ומציעים פיצוי הולם בהחלט!

הם מספקים לו רכב חליפי עד להגעת הרכב שהוזמן ואף מציעים לו הנחה משמעותית על שידרוג (וזוהי רק ההצעה ההתחלתית שאני מניח שניתנת למו"מ).

לדעתי הלא מקצועית אין כאן שום הצדקה לתביעה משפטית מאחר והיבואן לוקח אחריות מלאה ולא מתחמק.

ולכל יועצי אחיתופל,

את המלחמות תעשו על חשבונכם בבקשה, הכי קל לתקתק על המקלדת: "אני הייתי בלה בלה בלה"...

זה לא עוזר ולא תורם לאף אחד!

פורסם
על מה אתם מדברים? את מי לתבוע ועל מה?

על מה בדיוק הוא יתבע ואיזה שופט בארץ יפסוק לטובתו?

הוא לא יצא משום בית משפט ישראלי עם כסף.

שני עורכי דין כבר לא הסכימו אתך בשרשור הזה.

רק למען גילוי נאות, אני סתם הדיוט ולא חו"ח עורך דין ! :lol:

ועדיין אין פה שום עילה לתביעה, הם התנצלו ונתנו ללקוח את מלוא החלופות האפשריות כולל אופציה לפתיחת מו"מ על איזה פיצוי, מה עוד אתם רוצים שהם יעשו, יביאו את אחת המנהלות ויארגנו לא טובות הנאה במושב האחורי של ה S8 שבתצוגה?

פורסם

חי_על_הצד: צריך להפריד בין התיאוריה שקוראים באינטרנט/ספרים/מחברות בחינה, ולומדים באוניברסיטה/מכללה, לבין המציאות. זה שאולי (ואני מדגיש - אולי) יש פה קייס למבחן בדיני חוזים, לא מקשר את זה למציאות. ואגב, אני מזכיר שבישראל אין כזה דבר פיצוי עונשי והפיצוי הוא רק בגין נזק. עכשיו עולה השאלה האם נגרם כאן נזק? אם הנזק היחיד (למעט ריבית שולית לחלוטין שהציעו בתור הנחה ו/או שיצטרכו להחזיר אם תבוטל העסקה לגמרי) הוא שהרוכש לא יוכל לנהוג על שירוקו עם גג נפתח אלא רק בלי גג נפתח או עם מנוע גדול יותר וגג שכן נפתח, אז תסלח לי אבל זה נשמע לי כמו "אוי אוי אוי", והסיכוי ששופט יפסוק משהו (אגב, גם במדינות בהן קיים פיצוי עונשי) דומה לסיכוי שצ'מפיון יציעו לי ככה סתם לשדרג את ה- GTI שלי לג'טה GTI (שבכלל לא מיובאת, כמובן).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ותרשה לי להוסיף, ללא כישורי עריכת דין, על פי הנתונים שנמסרו פה, יש פה לצמפיון עוד הקלה משמעותית בכך שהם יכולים לספק שטר הזמנה של הרכב שהם הזמינו מגרמניה וזאת איזו שהיא טעות תמימה בגרמניה שגרמה לכך שהרכב לא היה על הספינה.

אין פה רשלנות או התנהלות לא תקינה של צמפיון.

זה לא שהם שכחו להזמין את הרכב והתרשלו בעבודתם.

אז נכון, צמפיון הם נציגי VAG בישראל ולא בטוח שאלא ישיויות משפטיות שניתן להפריד בניהן אבל עדיין , בעיניי כל שופט מצוי מדובר בנתון חשוב לטובת צמפיון שמצביע על התנהלות נכונה ותקינה.

פורסם
רק למען גילוי נאות, אני סתם הדיוט ולא חו"ח עורך דין ! :lol:

ועדיין אין פה שום עילה לתביעה, הם התנצלו ונתנו ללקוח את מלוא החלופות האפשריות כולל אופציה לפתיחת מו"מ על איזה פיצוי, מה עוד אתם רוצים שהם יעשו, יביאו את אחת המנהלות ויארגנו לא טובות הנאה במושב האחורי של ה S8 שבתצוגה?

חה חה, גדול. תגובה לעניין. אנשים קצת מאבדים פרופורציות בחיים וחושבים שמכל שטות הם יכולים להתעשר ולהפסיק לעבוד. בדרך כלל יש כמה עורכי דין חסרי מעש ולקוחות שדוחפים להם לראש שיש להם סיכוי לקבל מיליארדים כפיצוי על עוגמת נפש.

• תוכן חדש...