Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכל מי שקנה קיה פיקנטו

יעקב 1234
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לכל מי שרכש קיה פיקנטו מדגם LX המאובזר ביותר, בצבע אדום- בבקשה צרו איתי קשר דחוף לגבי מריחת זמן האספקה, למספר 052-5274444, בכדי שנשפר ביחד את זמן הגעת הרכב.

ביצעתי הזמנה לקיה פינקטו (2,000 ש"ח) בתחילת חודש מאי 2011.

בעת ההזמנה אמרו לי שביולי אקבל את הרכב ועד היום הוא לא הגיע.

בבקשה צרו איתי קשר למספר שלמעלה ונפעל ביחד על מנת לקבל את האוטו מוקדם יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יעקב היקר,

אני לא יודע מה הניסיון שלך בחיים אבל מה שאתה מתכוון לעשות רק יפגע בך יותר.

כמה שתידאג שיותר אנשים יילחצו על היבואן לקבל את הרכב מהר ככה הסיכוי שלך לזרז את התהליך האישי פוחת :lol:

כמו כן, אתה עדיין לא באמצע חודש יולי וכבר מתעצבן?

מה תאריך ההספקה המקסימאלי שרשום בהזמנה? אולי בכלל רשום שם דצמבר ואז אין לך על מה לבוא בתלונות באמצע יולי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יעקב, אין לך מה לפנות ליבואן, ואני אסביר:

1. גם אני הזמנתי פיקנטו במאי (צבע טיטניום) וגם אצלי כתוב זמן אספקה יולי. עפ"י הסוכן הכוונה היא שהרכב יגיע במשלוח של יולי וזה יקרה ב 25.7 מה שאומר שעד אמצע אוגוסט הרכב אמור להיות אצלך. בנוסף הסוכן לא היה מוכן להתחייב על שום זמן אספקה.

2. אני מניחה שכמו כולם גם אותך החתימו על טופס שזמן האספקה אינו סופי ויתכן עיכוב ובלה בלה ושבדיוק בגלל הסיבה הזאת אתה רשאי לבטל את ההזמנה בכל עת (לפני שמודיעים לך שהרכב שלך הגיע לארץ) ולקבל את המקדמה שלך של ה 2000 ש"ח בחזרה.

3. מכירה כמה אנשים שניסו "ללחוץ" ולהציק וזה עוד כשתאריך האספקה שלהם היה יוני ופשוט נאמר להם שהצבע שהזמינו לא נמצא על האניה, וזה ממש לא עזר להם - גם לא היו מוכנים לשחרר להם רכב בצבע אחר.

לסיכום: לא בא לך לחכות? תבטל את ההזמנה קח את הכסף בחזרה ונגמר הסיפור- אני בטוחה שתהפוך בנאדם אחד שזמן ההמתנה שלו התקצר פתאום למאושר :wink:

שבת שלום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני הזמנתי ב-24/05 את הדגם האוטומט המשפור וגם אצלי זמן האספקה הינו יולי 11.

היום ביקרתי בסוכנות קיה ונאמר לי שהרכב אמור להגיע ארצה בימים הקרובים ושזמן האספקה יכול להתארך מעט.

כמו כן אמרו לי בסוכנות את כל מה שאמרו למגיב מעלי כך שאין ממש מה לעשות בנידון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בבקשה צרו איתי קשר דחוף לגבי מריחת זמן האספקה, למספר 052-5274444, בכדי שנשפר ביחד את זמן הגעת הרכב.

אכן כדאי לאסוף מכל הקונים כסף ולרכוש לאונית המטען טורבו למנוע. כך ישתפר זמן ההגעה בכמה ימים.

לחלופין אתם יכולים לעלות לאוניה עם משוטים ולדחוף.

למיטב ידיעתי יולי בקושי התחיל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פרסומת יפה וכנראה שגם מצליחה לעבוד על חלק מהקוראים.

האחריות היא רק ל-3 שנים מפגוש לפגוש.

עוד 4 שנים הן רק על מנוע, גיר, וציריות.

וכדי לחדד הנקודה - גיר זה רק גיר ללא כל חלק נוסף הקשור לפעילות הגיר. כנ"ל לגבי מנוע.

סטטיסטית, הסיכוי שיקרה משהו לגיר ומנוע, הוא כל כך נמוך, שבעיקרון כמעט כל חברה יכולה לתת כיסוי כזה.

אין מתנות חינם - אם יש אחריות על מנוע, גיר וציריות לעוד 4 שנים, הסיכון לכך מגולם במחיר, גם אם מדובר רק בתוספת של 1,000 שקל לרכב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הארכת תקופת האחריות היא דרך מקובלת של יבואני הרכב להפחית את חששות הקונים מבעיות אמינות של דגם חדש.

כל כתב אחריות מכיל מגבלות, לא צריך להתיחס בציניות לעניין. לכלי רכב חדש יש לעיתים "מחלות ילדות" המתגלות רק כעבור מספר שנים. למשל בעיות בוצה, תמסורות , אטמי ראש, רכיבי חשמל ובקרה לקויים וכו'.

זה בודאי יותר טוב מתקופות האחריות הקצרות להכעיס של יצרנים מסויימים (שמם נישא לשמצה בפי חברי פורום רבים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משלוחים של קיה מגיעים לארץ בספינות לנמל אשדוד כל 25 לחודש

כך שאלא אם יש לך קשר לקיה העולמי/לחברות ספנות אין לך שום דרך להקדים את זה

דבר נוסף, הסכנויות קיה בארץ לא בדיוק שלוטות על כמויות הרכבים שמגיעים לארץ, הם מזמינים את הכמויות שהם רוצים ובמרכז קיה העולמי עושים את ההתחשבנות כמה לשלוח.

להתאגד וללחוץ על הסוכנויות בארץ שקול ללפתוח מאהל מחאה באוגוסט בחרמון כמחאה על החום בת"א

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וכדי לחדד הנקודה - גיר זה רק גיר ללא כל חלק נוסף הקשור לפעילות הגיר. כנ"ל לגבי מנוע.

סטטיסטית, הסיכוי שיקרה משהו לגיר ומנוע, הוא כל כך נמוך, שבעיקרון כמעט כל חברה יכולה לתת כיסוי כזה.

אין מתנות חינם - אם יש אחריות על מנוע, גיר וציריות לעוד 4 שנים, הסיכון לכך מגולם במחיר, גם אם מדובר רק בתוספת של 1,000 שקל לרכב.

.

אם זה כל כך פשוט ולא מתקלקל למה צמפיון לא נותנים אחריות ל7 שנים לDSG.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לכל מי שרכש קיה פיקנטו מדגם LX המאובזר ביותר, בצבע אדום- בבקשה צרו איתי קשר דחוף לגבי מריחת זמן האספקה, למספר 052-5274444, בכדי שנשפר ביחד את זמן הגעת הרכב.

ביצעתי הזמנה לקיה פינקטו (2,000 ש"ח) בתחילת חודש מאי 2011.

בעת ההזמנה אמרו לי שביולי אקבל את הרכב ועד היום הוא לא הגיע.

בבקשה צרו איתי קשר למספר שלמעלה ונפעל ביחד על מנת לקבל את האוטו מוקדם יותר.

הזמנתי פיקנטו מאובזרת (בז' חלבי) אוט' בחודש יוני ואני אמורה לקבל אותה בינואר 2012!! (כלומר, זמן האספקה הוא ינואר 2012, מתי אני אמורה לקבל אותה זה רק ה' יודע וגם לא בטוח...)

בקיצור, תחכה בסבלנות :-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

.

לא לשכוח שצריך לטפל בחברה בשביל האחריות .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...