Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[אני לא על זה] איך מושכים את הדולרים מהחשבון שלי?

shellcase
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ערב טוב, בעוד ימים מספר אני הולך למצוא את עצמי במקסיקו ואני רוצה לקחת איתי כמה דולרים, יש לי בחשבון הבנק שלי גם שקלים וגם דולרים, האם אני יכול למשוך את הדולרים שלי בכספומט או שאם אעשה זאת זה יעשה המרה וימשוך את זה מהעו"ש השיקלי הרגיל? (הכסף בדולרים לא נעול בתוכנית אלא סתם רובץ לו)

או שמע אני חייב פקיד בנק?

תודה וערב טוב,

דני

נ.ב.

אם זה משנה אז אני בהפועלים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר ראשון: שמא, לא שמע.

את התשובה המוסמכת והנכונה ביותר תקבל מהבנקאי שלך. ממה שאני יודע, משיכה ב-ATM נחשבת לחיוב כרטיס האשראי במט"ח. באפשרותך לפנות לחברת האשראי (יתכן שתצטרך שהבנקאי שלך יעשה זאת עבורך) ולבקש לבצע את החיוב ללא המרה, כלומר: שחשבון הבנק שלך יחויב במט"ח. במצב כזה, הבנק לא ירכוש עבורך מט"ח, אלא פשוט יקזז את יתרת הדולרים שבחשבונך.

תהנה לך במקסיקו ואל תשתה לי שם חשיש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר ראשון: שמא, לא שמע.

את התשובה המוסמכת והנכונה ביותר תקבל מהבנקאי שלך. ממה שאני יודע, משיכה ב-ATM נחשבת לחיוב כרטיס האשראי במט"ח. באפשרותך לפנות לחברת האשראי (יתכן שתצטרך שהבנקאי שלך יעשה זאת עבורך) ולבקש לבצע את החיוב ללא המרה, כלומר: שחשבון הבנק שלך יחויב במט"ח. במצב כזה, הבנק לא ירכוש עבורך מט"ח, אלא פשוט יקזז את יתרת הדולרים שבחשבונך.

תהנה לך במקסיקו ואל תשתה לי שם חשיש.

אחחח אלעד - חיכיתי לתשובה שלך - תודה על התיקון!

מה שציינת נכון לחו"ל, נכון?

ופה בארץ? יש אפשרות כלשהי לבצע משיכה בכספומט (אפילו זה שבסניף שלי) ולקבל דולרים בלי המרה?

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממה שאני יודע, כאשר אתה מבצע משיכה באמצעות כספומט (או כספון או איך שכל בנק מוצא לנכון לקרוא למכשיר הזה) בארץ, מתבצעת בחשבונך באותו הרגע רכישת דולרים, גם אם קיימת בו יתרה לכיסוי המשיכה.

אם יש בחשבון מט"ח ואתה מעוניין למושכו במזומן, היעזר בכספר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממה שאני יודע, כאשר אתה מבצע משיכה באמצעות כספומט (או כספון או איך שכל בנק מוצא לנכון לקרוא למכשיר הזה) בארץ, מתבצעת בחשבונך באותו הרגע רכישת דולרים, גם אם קיימת בו יתרה לכיסוי המשיכה.

אם יש בחשבון מט"ח ואתה מעוניין למושכו במזומן, היעזר בכספר.

כמו שחשבתי... תודה אלעד :)

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה תודה?! תביא בקבוק קוארבו גולד :lol:

בדוק!! :) :)