Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי על מלא אשכולות כאן בפורום ולא מצאתי מקום כמו שצריך שקרוב לבייתי חיפה אזור נשר מצויין עבורי.

אני מחפש מקום לשטיפת רכב ידני חיצונית במחיר זול.

הייתי שוטף ליד הגראנד קניון ב12 שקל במכונה אוטומטית, אבל כל הזמן היה לי באוטו ריח של ביוב לכן הפסקתי עם זה ואני מעוניין לחזור לשטיפה ידנית.

היכן אני שוטף היום את הרכב במחיר נורמאלי של 20 שקלים חיצונית סביבות המחיר הזה הכוונה.

אשמח לתשובה בבקשה.

פורסם
עברתי על מלא אשכולות כאן בפורום ולא מצאתי מקום כמו שצריך שקרוב לבייתי חיפה אזור נשר מצויין עבורי.

אני מחפש מקום לשטיפת רכב ידני חיצונית במחיר זול.

הייתי שוטף ליד הגראנד קניון ב12 שקל במכונה אוטומטית, אבל כל הזמן היה לי באוטו ריח של ביוב לכן הפסקתי עם זה ואני מעוניין לחזור לשטיפה ידנית.

היכן אני שוטף היום את הרכב במחיר נורמאלי של 20 שקלים חיצונית סביבות המחיר הזה הכוונה.

אשמח לתשובה בבקשה.

מצאתי מלא במחירים של 30 -35

יש משהו יותר זול?

פורסם

אני כבר מעל שנתיים שוטף ע"י מכונה אוטומטית, אבל זה לא באזור שלך. עולה לי 20 ש"ח ואין שום ריחות.

בנשר המקומיים אומרים שיש שטיפה ידנית מול הביניין של רמי לוי וכ' (אם אתה בא מיגור, אתה עובר את רמי לוי וזה נמצא בצד ימין שלך). התחנת דלק זה פז או סונול, נראה לי פז.

פורסם

בעבר הרחוק שטפתי את הרכב כמה פעמים בתחנת "פז הנשרים" נמצאת מול תחנת "דלק" בתל חנן (כביש 752 המכר גם כדרך בר יהודה, מול הכביש לטכניון). לא זכורות לי בעיות מיוחדות, אבל זה לפני הרבה זמן.

בשנים האחרונות, אם איני שוטף את הרכב בעצמי, אני עושה זאת בתחנת "פז יזרעאליה" הסמוכה לגרנד קניון - תמורת 20 ש"ח מקבלים 5 דקות שואב אבק (די והותר לרכב מקובל), שטיפת שטיחונים (הם מסריחים יום יומיים כיון שהייבוש לא מספק) ושטיפה במנהרה.

בסיכומו של דבר אני מעדיף לשטוף את הרכב בעצמי, גם אם הוא פחות מבריק - כיון שהוא ניזוק פחות מאשר מהמטאטים הגסים המשמשים את המנקים ומהמברשות המסתובבות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בעבר הרחוק שטפתי את הרכב כמה פעמים בתחנת "פז הנשרים" נמצאת מול תחנת "דלק" בתל חנן (כביש 752 המכר גם כדרך בר יהודה, מול הכביש לטכניון). לא זכורות לי בעיות מיוחדות, אבל זה לפני הרבה זמן.

בשנים האחרונות, אם איני שוטף את הרכב בעצמי, אני עושה זאת בתחנת "פז יזרעאליה" הסמוכה לגרנד קניון - תמורת 20 ש"ח מקבלים 5 דקות שואב אבק (די והותר לרכב מקובל), שטיפת שטיחונים (הם מסריחים יום יומיים כיון שהייבוש לא מספק) ושטיפה במנהרה.

בסיכומו של דבר אני מעדיף לשטוף את הרכב בעצמי, גם אם הוא פחות מבריק - כיון שהוא ניזוק פחות מאשר מהמטאטים הגסים המשמשים את המנקים ומהמברשות המסתובבות.

לגביי פז יזרעליה אמרתי וצייניתי שהם משתמשים נראה לי במיי ביוב המים מאוד מסריחים ובריח יש ריח של ביוב בעיקר שנוסעים עם מזגן.

יש עוד מקומות באזור לשטוף בזול?

שמעתי שהייתה פעם מכונה שמכניסים כסף והיא נותנת לחץ מים כמו גרניק כזה שאתה שוטף לבד המכונה והמים על חשבון בעל המכונה זאת הכוונה הרחיצה היא ידנית עדיין קיים?

פורסם

אני שוטף רק בעוספיה, באקדמיה לרחיצת רכב של רענן. עולה 30 ש"ח (תכלס 45 כי אני משאיר לכל החברה שם טיפים). חיצוני+פנימי.

עושים עבודה לא פחות ממדהימה, עד לדברים הכי קטנים וכל הנזילות.

מומלץ בחום.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...