Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צלחות הגלגלים נגנבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

גנבו שתיים מהצלחות של הגלגלים באוטו שלי. זה העלה לי שתי שאלות:

1) האם יש משהו לא בטיחותי בלנסוע בלי כל ארבעת הצלחות, או שזה רק עניין אסטטי?

2) בכמה זה מוריד את שווי האוטו? אם נגיד האוטו עלה 100,000 ש"ח כשהוא חדש, אז אחרי שנה הוא אמור להיות שווה בערך 85,000 ש"ח. אז כמה הוא שווה בערך אחרי שנה אם אין לו את כל ארבעת הצלחות?

פורסם

האוטו כבר לא שווה, אני מציע שתזוק אותו לפח ותקנה חדש.

ועכשיו ברצינות, זה כולה חתיכת פלסטיק.... תקנה עוד שתיים ותתקין. זה לא יקר, ולא סיפור, ובטח שלא מוריד מערך האוטו.

סט רביעיה חדש לא אמור לעלות מעל 100 שקלים אז אם לא תמצא 2, פשוט תקנה ארבע טסות חדשות. העניין אסטטי לחלוטין.

פורסם

הפחת משקל,הרכב יהיה עם עוד 30 כ"ס בלי 2 הצלחות אם תוריד את ה2 האחרות אתה תוסיף עוד 50 כ"ס

אם הם מאחורה :shock:

לא משעמם בחופש הגדול :lol:

חן

פורסם

לא, זה לא יוקיד מערך הרכב.

אני מציעה שתמתין לסיום "החופש הגדול", כי בתקופה הזו יש נזקים וגנבות של אביזרים בצורה מוגברת יותר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...