Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלך הפקונג ראש? [קשה לי מאוד לרשום בכותרת, כמתחייב, שמדובר ברנו 19 ] כ.נערכה

jokop
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רב

לאחרונה (בשבועיים האחרונים) המים נעלמים מהראדיאטור בקצב מסחרר. כל יום עלי להוסיף כחצי ליטר מים כאשר הנסיעות הן רק בתוך העיר.

בנוסף, יש לי עשן לבן מהאגסוסט אולם לא חסר לי שמן.

במוסך אמרו לי שיש לבצע שיפוץ ראש מנוע רק לאור התסמינים שציינתי ללא בדיקה מעמיקה במוסך.

קראתי באתר זה שניתן להשתמש בתרסיס סילקון אדום או תרסיס שרף עצים לאטימת הפקונג ראש ובכך להימנע מתשלום של אלפים בשיפוץ ראש מנוע. האם זה נכון?

לבסוף, האוטו הוא רנו 19. וגם 19 שנה על הכביש.

אודה לכל עזרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום רב !

כל הדרכים מובילות לרומא, וכל הסימנים מראים על אטם ראש שרוף במקרה הטוב, אשר גורם למעבר מי קירור לתא השריפה, סימני לוואי עשן לבן מצינור הפליטה.

לא שרף עצים לא מסטיק בזוקה, ולא פלסטלינה, יכולים להיות תחליף לפרוק ראש מנוע!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני מאמין שאכן אין מנוס מלבצע שיפוץ ראש מנוע. בדוק האם חודרת קומפרסיה למערכת הקירור: הנע את הרכב שהוא קר כאשר מיכסה הרדיאטור פתוח ומיפלס המיים עד למעלה והבט אם בזמן שהמנוע עובד יש קפיצה של מיים אחוצה. במידה וכן זה רק יאמת את העובדה שהראש נחוץ שיפוץ או החלפה.

:)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום רב !

כל הדרכים מובילות לרומא, וכל הסימנים מראים על אטם ראש שרוף במקרה הטוב, אשר גורם למעבר מי קירור לתא השריפה, סימני לוואי עשן לבן מצינור הפליטה.

לא שרף עצים לא מסטיק בזוקה, ולא פלסטלינה, יכולים להיות תחליף לפרוק ראש מנוע!

בברכה

צביקה

צביקה ,יש תוסף מיוחד שמציל כאלו מנועים ,לא זוכר איפה קראתי המלצות שלך עליו .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום רב

לאחרונה (בשבועיים האחרונים) המים נעלמים מהראדיאטור בקצב מסחרר. כל יום עלי להוסיף כחצי ליטר מים כאשר הנסיעות הן רק בתוך העיר.

בנוסף, יש לי עשן לבן מהאגסוסט אולם לא חסר לי שמן.

במוסך אמרו לי שיש לבצע שיפוץ ראש מנוע רק לאור התסמינים שציינתי ללא בדיקה מעמיקה במוסך.

קראתי באתר זה שניתן להשתמש בתרסיס סילקון אדום או תרסיס שרף עצים לאטימת הפקונג ראש ובכך להימנע מתשלום של אלפים בשיפוץ ראש מנוע. האם זה נכון?

לבסוף, האוטו הוא רנו 19. וגם 19 שנה על הכביש.

אודה לכל עזרה.

הנה מצאתי לך בגוגל

http://www.autosport.co.il/viewtc.php?t=11590&postdays=0&postorder=asc&start=0

כתבתי מים נעלמים ומצאתי את זה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה למגיבים

לאון, תודה על העיצה. אמנם כתוב שם על wondarweld. אולם רבים מתייחסים בספקנות ליעילות המוצר.

גם הבנתי שיכול להזיק לרדיאטור.

בנוסף צריך לפרק את הפלג הפגום או משהו ולשפוך לטרמוסטט או משהו ולי אין מושג ירוק בזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה למגיבים

לאון, תודה על העיצה. אמנם כתוב שם על wondarweld. אולם רבים מתייחסים בספקנות ליעילות המוצר.

גם הבנתי שיכול להזיק לרדיאטור.

בנוסף צריך לפרק את הפלג הפגום או משהו ולשפוך לטרמוסטט או משהו ולי אין מושג ירוק בזה.

אין לי נסיון בזה ,אבל החברה היצרנית היא בעלת שם עולמי ,HOLTS !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שם עולמי או לא, holts משמש לסדקים בבלוק מנוע וזה יעבוד רק עם הסדק באמת קטן (זכורים לי מקרים בודדים של הצלחה מהימים שעוד הייתי משתמש בזה). מה שכן תופעות לוואי לא זוכרות לי (לעומת שימוש בחומרים אחרים) חוץ מפעם אחת שיוניט מאוורר החליטה לא לעבוד יותר לאחר השימוש הראשון בחומר וזה גרם לראש מנוע עקום כמו בננה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מכיר את הרנו 19, אבל ידוע לי שברכבים שונים, ישנה אפשרות זליגת מי קירור ממעברי המים בסעפת היניקה, לצילנדרים, עקב אטם לא תקין.

בצע בדיקת לחץ הפוך במנוע/רדיאטור, במידה ותצורת המנוע היא כפי שתיארתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...