Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית השנה 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי דעתי תיקח האודי בגלל הגרמניות ואני מיתכוון שהם השקיעו הכל והגיעו גם לפרטים הקטנים עד כמה שאפשר שזה יציאות למזגנים מאחורה ורמקולים ביצידי הדלתות האחוריות

אגב לא ניראה לי שהסמארט והאודי הן אותה קטגוריה

יציאות למזגנים מאחורה?פשש איזה טכנולוגיה... :roll:

רמקולים בצידי הדלתות האחוריות?פשש איזה מערכת שמע...הכי טובה שיש בשוק... :roll:

גם לי לא ניראה שפורשה 911 מתחרה בקאיה ספורטז'.... :roll:

באמת מצחיק הרסת אותי עכשיו טוב שאתה גם מבין מהי משמעות מכונית גרמנית אני דיברתי על הפרטים הקטנים את דיברת על הפרטים הדביליים

עד עכשיו ניראה לי שכל האנשים בפורום היו בוגרים אתה הוכחת אחרת

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אני הייתי הולך על הפזו 407 או הב.מ.וו 645CI

שני מכוניות מדהימות!

דניאל

מחפש ראש מנוע של גולף GTI דור 3 או של פולו 16V!!

יש פתגם סיני עתיק: כשאין מה לומר תגיד יש פתגם שיני עתיק! ( זכויות שמורות ליפתח)!

פורסם
לפי דעתי תיקח האודי בגלל הגרמניות ואני מיתכוון שהם השקיעו הכל והגיעו גם לפרטים הקטנים עד כמה שאפשר שזה יציאות למזגנים מאחורה ורמקולים ביצידי הדלתות האחוריות

אגב לא ניראה לי שהסמארט והאודי הן אותה קטגוריה

יציאות למזגנים מאחורה?פשש איזה טכנולוגיה... :roll:

רמקולים בצידי הדלתות האחוריות?פשש איזה מערכת שמע...הכי טובה שיש בשוק... :roll:

גם לי לא ניראה שפורשה 911 מתחרה בקאיה ספורטז'.... :roll:

באמת מצחיק הרסת אותי עכשיו טוב שאתה גם מבין מהי משמעות מכונית גרמנית אני דיברתי על הפרטים הקטנים את דיברת על הפרטים הדביליים

עד עכשיו ניראה לי שכל האנשים בפורום היו בוגרים אתה הוכחת אחרת

דווקא ניראה לי שאתה הוכחת אחרת.

פרטים קטנים זה לא יציאות למזגן מאחורה ולא רמקולים בדלתות האחוריות.

ובוא לא נתחיל פה ויכוח.

יום טוב לך.

פורסם

בוא נסיים את זה כאן אם אתה היית רואה מה שאני ראיתי היית מבין אולי לא ניסחתי את זה טוב (ואלי זה רק בישבילך)

האמת עכשיו כבר קרוב יותר לערב אז ערב טוב לך

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אני הייתי הולך בעדיפות ראשונה על הפריוס בגלל הטכנולוגיה החדשנית והחיסכון במשאבי אנרגיה מתכלים על כדור הארץ..

בעדיפות שניה הייתי הולך על האסטרה למרות שלא קראתי עדיין מבחנים שלה לפי דעתי היא מסמלת שינוי באסטרטגיה של היצרן ועושה רושם שזה רכב מצויין...

מדינה כושלת, מחשלת את אזרחיה. אז מי אמר שאין משהו טוב במדינה שלנו?

פורסם

לדעתי הכבוד' מגיע למרצדס CLS / סיאט אלתיאה.

לעומת יתר המתמודדות ברשימה אני חושב שהשתיים שציינתי מהוות באופן מסויים תפיסה חדשה ומשמעותית בשוק הרכב.

• תוכן חדש...