Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגן שמש לכל השמשות ברכב (קישור מ EBAY )

Syrex
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם :)

קישור מ EBAY בקישור שהבאתי זה רק לקידמי + 2 דלתות קידמיות .

איך זה נתפס בדלתות הקידמיות :?:

ראיתי מדריך (לא מצאתי את הקישור) של הכנת מגן שמש בגודל מתאים לרכב (בכללי קונים מגן שמש של רכב גדול יותר ומבצעים התאמה לרכב המבוקש) .

לא תכננתי לקנות את זה,יש הרגשה שזה 100$ דולר לא מוצדקים ( 50 קנייה + 50 משלוח ) וזה נראה קל לביצוע .

מה דעתכם על הרעיון :?:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי המגנים הנ"ל לא שווים הרבה ...!

מה שכן, מצאתי את המוצר הבא : קיט חלונות כהים לפי דגם רכב

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HONDA-CIVIC-4DR-SEDAN-06-11-PRECUT-WINDOW-TINT-/360348323107?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3ACivic%7CSubmodel%3AEX&hash=item53e66f0d23

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יצא לי לראות את המוצרים הנ"ל ומוצרים דומים. לפי דעתי, המחיר הרבה יותר גבוה מהשווי האמיתי של המוצרים.

האמת היא שרציתי להשקיע בעניין, אבל בסוף מגן שמש קדמי בעלות של 13 ש"ח, בעל המידות הכמעט מדוייקות של המכונית, עושה בדיוק את אותה העבודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי MJ01 ,

זה רק לשמשות של 2 דלתות אחוריות.

בכל אופן , תודה נשקול את האפשרות.

היי Black Joker,

אני לא יכול לסבול את החודשים של הקיץ , חייב למצוא פתרון :-(

חברים אשמח לשמוע תגובות בנושא (במיוחד הצעות איך לתפוס את בשמשות של הדלתות בצורה נוחה).

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מבין, גם אני לא סובל את הקיץ. ישנם ימים שהמכונית עומדת מספר שעות לא מועט תחת שמש חזקה.

שום דבר (!) לא יימנע חום חזק בפנים הרכב, לא וילון ולא צלון. אם אתה מעוניין להגן מפני השמש, על פנים הרכב, מומלץ לרכוש מידה המתאימה בדיוק למכוניתך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתה תקופה שהייתי מחנה את המאזדיינת באו"פ, בקיץ, במקום שבו השמש הייתה הורגת לי את הפפרצוף מצד שמאל שלי.

אז קניתי מגן שמש נוסף, זבל סיני כזה, וחתכתי ממנו למידת החלון השמאלי שלי, וזהו-נפתרה הבעייה. נכנס "בלחץ", יושב יופי, אין שמש לפנים. עלות = 10 ש"ח לכיסוי שמש.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...