Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין צורך בקישור לכתבה. אני מאמין שאין אחד במדינה שלא נחשף לטרגדיה האיומה הזו.

בחורה צעירה בהריון מתקדם ובעלה הטרי נפגעו ממשאית בזמן שהיו עסוקים בהחלפת צמיג.

אם למשל, אור ירוק היו משקיעים בקמפיין שאומר: "לא עוצרים במקום מסוכן. עדיף להמשיך ולנהוג באיטיות עם הצמיג המרוקן עד למקום שבו ניתן לעצור בבטחה, אפילו במחיר של להרוס את הצמיג, ואפילו אולי לפגוע בג'אנט" , במקום הקמפיינים המגוחכים שלהם נגד מהירות מופרזת, אולי שני הילדים האלה היו עדיין בחיים.

ואם לכל הפחות רק אחד מהם היה יוצא מהרכב ,ואם היו עוצרים בשולים בצד השני (יותר רחבים וגם הפנצ'ר לא היה בצד הכביש) גם אז היה ניתן לצמצם את הנזק.

נהגים צעירים- בבקשה קחו זאת לתשומת ליבכם.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אם למשל המטומטמים ממע"צ לא היו עושים גדר כ"כ קרוב לכביש - המצב היה שונה. קחו למשל את המצב בין עתלית לחיפה - אי אפשר להחליף שם גלגל, או לעצור עם הילד לעשות פיפי. אבל כדי למנוע ירידה לחוף מצאו את הפתרון הכי מטומטם שיש - נמנע עצירה בכלל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

המקרה הזה מאוד מצער ובתור אבא צעיר כואב לי על משפחה שלמה שנהרגה אבל גם אם מע"צ מטומטמים ובמיוחד אם אין מקום לעצור פשוט לא מחליפים גלגל במקום כזה.

לפי התמונות הנהג היה חייב לעמוד על הכביש בשביל להחליף את הגלגל.

יש הרבה מקומות ומקרים שהמדינה עושה דברים מטומטמים/ מרגיזים אבל זה לא אומר שהולכים עם הראש בקיר ומסתכנים/ עוברים על החוק

פורסם
אם למשל המטומטמים ממע"צ לא היו עושים גדר כ"כ קרוב לכביש - המצב היה שונה. קחו למשל את המצב בין עתלית לחיפה - אי אפשר להחליף שם גלגל, או לעצור עם הילד לעשות פיפי. אבל כדי למנוע ירידה לחוף מצאו את הפתרון הכי מטומטם שיש - נמנע עצירה בכלל.

הוצאת לי את המילים מהמקלדת.

איך לא חשבו לשים שם מפרץ כל 2-3 ק"מ?

מצד שני, ישראלים טפשים יחשבו שאפשר לחנות שם בשבת כשהולכים לים.

בקיצור מדינת חלם מא-ת.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אם למשל, אור ירוק היו משקיעים בקמפיין שאומר: "לא עוצרים במקום מסוכן. עדיף להמשיך ולנהוג באיטיות עם הצמיג המרוקן עד למקום שבו ניתן לעצור בבטחה, אפילו במחיר של להרוס את הצמיג, ואפילו אולי לפגוע בג'אנט" , במקום הקמפיינים המגוחכים שלהם נגד מהירות מופרזת, אולי שני הילדים האלה היו עדיין בחיים.

נתקו

על זה נאמר עם לסבתא שלי היה גלגלים .... אור ירוק ישיקיעו בקמפיין שלא יכניס כסף למדינה ? תחזיר את הסרט לבלוקבאסטר .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
הוצאת לי את המילים מהמקלדת.

איך לא חשבו לשים שם מפרץ כל 2-3 ק"מ?

מצד שני, ישראלים טפשים יחשבו שאפשר לחנות שם בשבת כשהולכים לים.

בקיצור מדינת חלם מא-ת.

לא ידעתי ששוטרים נחים בשבת!

בשביל מה יש אכיפה?

פורסם

לעצור אני עוד מבין (אם כי זו לא תהיה הבחירה שלי במקרה כזה), אבל למה לנסות להחליף את הגלגל כשחשופים לתנועה? אפילו כשלא מדובר בגלגל הפונה לכביש, במקרה של עצירה בצד הדרך לא מתקנים שום תקלה, גם אם היא נראית הכי פשוטה לתיקון. ראיתי יותר מידי אנשים רוכנים על מכסה מנוע פתוח, כורעים להחליף צמיג או אפילו זוחלים תחת הרכב כאשר לצדם התנועה נעה במהירות. רק נשאר לחשוב מה מכה ב-80 קמ"ש (אפילו מרכב פרטי ולא ממשאית) תגרום להם בתנוחות האלו. לא עדיף לעבור את גדר הבטיחות או, במקרה הזה, להישאר חגורים ברכב?

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

פשוט כואב הלב,מוות כל כך מיותר.

בכבישים המהירים של איטליה אפשר לראות ממש כל כמה דקות של נסיעה מפרצים ברורים לדברים מהסוג הזה,בנוסף היה גם משהו שמזכיר מאוד תא טלפון ציבורי כמעט בכל מפרץ...אולי כדי להתקשר למוקדי החירום. 

• תוכן חדש...