Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סילברדו או סופר-דיוטי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי המועדון.

אני ואישתי לעתיד מאוד אוהבים את שני הרכבים האלה(חלום).

אנחנו מתחתנים ואנו מאוד מעוניינים ורוצים לשכור רכב שכזה או שבעל רכב יגיע אם הרכב ליום צילומים שלנו(לשעה,תשעתיים).

האם יש שרות כזה או שמישהו מכם יוכל לבזבז את זמנו עבור תשלום(אני מעדיף לשכור אותו אבל איפה ?)

תודה.

פורסם

בעקרון אני מחפס גם וגם כי פשוט רוצה לראות כמה אופציות , לצלומים רציתי יותר את סילברדו או סופר דיוטי(תסכים איתי שלקחת את המפלצת הזאת ליום צילומים לחתונה , זה ממש לא שיגרתי ) אך אישתי אומרת שרכבי הרטרו ממש לא יכזבו אותנו.

ההבדל הוא שאם אני יוכל לשכור את הסופר טנדרים אלה אני יהנה פי שתיים כי אני יוכל לנהוג בו וברטרו לא. :(

פורסם
בעקרון אני מחפס גם וגם כי פשוט רוצה לראות כמה אופציות , לצלומים רציתי יותר את סילברדו או סופר דיוטי(תסכים איתי שלקחת את המפלצת הזאת ליום צילומים לחתונה , זה ממש לא שיגרתי ) אך אישתי אומרת שרכבי הרטרו ממש לא יכזבו אותנו.

ההבדל הוא שאם אני יוכל לשכור את הסופר טנדרים אלה אני יהנה פי שתיים כי אני יוכל לנהוג בו וברטרו לא. :(

אתה יכול לשים מכונית מיני אספנות בארגז של הסילברדו וכך תרוויח פעמיים...

וברצינות, יש גם שברולט c10 אספנות או משהו דומה בקטגוריית הפיק אפ טראק, גם הם נראים טוב וכמובן גם מפלצת וגם רטרו.

מזל טוב.

פורסם

C10 זה הא-רכב , אבל לא ניראה לי שיש למישהו כזה. אז בכל מקרא יש למישהו רעיון איפה אפשר להסיג סילברדו או סופר דיוטי ?(כי רטרו כבר מצאתי).

פורסם
C10 זה הא-רכב , אבל לא ניראה לי שיש למישהו כזה. אז בכל מקרא יש למישהו רעיון איפה אפשר להסיג סילברדו או סופר דיוטי ?(כי רטרו כבר מצאתי).

נסה חברות השכרה

פורסם

אין לעף אחד מהם! (זה עצוב!) רק ל UMI יש אבל הם מוכרים אותם(יד 2).

אני אלך לבקש מהם בכל זאת ויציא להם סכום סבבה עבור יום של השכרה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אם תירצה אני יכול להציע לך אתה הסונומה שלי במצב תצוגה ליום צילומים.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני יכול להציע לך רכב מלחמה, טנדר GMC SIERRA 1987 בהמה שלא רואים כל יום

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אין כמעט H2 בארץ - בטח שלא להשכרה,

אני חושב שלאלדן יש (או היה) H3

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

H2 - זה יותר מדי נפוץ בצילומים , אני שוכר JAGUAR החדש ב AVIS ליום אחד , 1000 ש"ח זה עולה לי.

תודה לכל העונים.

• תוכן חדש...