Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנוגע ללחץ האוויר:

אולי זה טיפשי להגיד, אבל אם הצמיג חם/קר יש הבדל די גדול מומלץ לבדוק כאשר הצמיג קר אחרי לילה שלא זז ואז תדע אם הוא מאבד אוויר.

בנוגע לצמיגים:

מקרה שקרה לי במצפה רמון :shock:

התפוצץ לי צמיג במידה 225/55/17, ורציתי להישאר עם הצמיגים המקוריים כדי שאני אוכל לקנות צמיג אחד ולא זוג(הספייר שלי הוא צמיג מלא מאותו הסוג שהרכב נועל, ככה שהשתמשתי בו בנוסף לצמיג חדש על אותו הסרן)

במצפה רמון לא מצאנו אף פנצ'ריה, אז החלפנו לגלגל ספייר ובדרך התקשרתי לאנטון וביקשתי שיזמין לי צמיג חדש, ושאלתי אותו מה אני עושה בינתיים כי יום אח"כ אני צריך לצאת לטיול ואין לי ספייר באוטו. הוא ישר אמר תגיע ותקבל צמיג חליפי, ושהצמיג שהזמנת יגיע תבוא ונחליף לך.

יש לציין שהמחיר היה נמוך ב100ש"ח מאתר TIRES4U.

מסקנה:

מסתבר ש"אחינו" היהודים דופקים אותנו יותר מאשר שכנינו הנוצרים. :evil:

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אריאל, בר, הבדיקה צריכה להיות באותם תנאים, כלומר מלא אוויר בצהרים (חם בחוץ), בדוק בצהריים (חם בחוץ) למחרת (או בצהרי כל יום שתבחר).

אם תמלא בצהריים ותבדוק בבוקר שלמחרת התוצאות לא תהיינה מדויקות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ראשית.

כשרציתי להחליף צמיגים למאזדיינת לפני החורף (זה היה עוד אי שם ב-2008 ), עברתי דרך הצמיגייה הזו.

אחרי 2 דקות הלכתי לבלי שוב- משהו לא נראה לי שם, כולל ב"דיבור" של העובדים, ועצם העובדה שלא משנה מה ביקשתי, הציעו לי את X במקומו- ש"הוא יותר טוב". לכו קיביניפלוך-נס.

שנית.

בכזה מקרה, קונים שניים סינים, עם צינור (ניפוח אוויר) גדול, ומחכים ליום טוב יותר-כמו יום א' על מנת ללכת למקום שבינתיים המליצו לך עליו פה בפורום, כך שגם יהיה לך אחלה צמיג ספייר (יותר טוב מהחברה!) או אפילו נעזרים בגרר שיביא אותך לחנות לבקשתך (ויש לי גם המלצות למקרים דומים, אם תבקש).

או במקרה הכי גרוע? מתקשרים לחבר שיקפיץ אותך לצמיגייה וחזרה, עם הצמיגים- להרכבה עצמית, בשפת העם "פרוייקט מצולם", ואם הוא חבר טוב באמת-גם יעזור לך להרכיב אותם בכיף...

ובנימה של רצינות, אם תיתקע שוב באיזור חיפה רבתי, ואני יכול- אני אשמח לעזור לך, אעביר לך את הנייד שלי בפרטי אם תרצה.

נ.ב.

לא יודע למה, אני לא ממליץ על התחנת דלק בקניון הזה.

פעם זו הייתה התחנה הקבועה שלי (כשהייתי עושה כ-60 ק"מ ליום, היא הייתה נוחה לי), אבל פעם אחרונה שמילאתי שם, המאזדיינת לא אהבה את זה. לא יודע למה. כנראה התרגלה ל"דראגון", הנבלה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
עכשיו מתבר שהם גם מאבדים לחץ אוויר. אני ממלא 40 ואחרי יום הם על 37. בדקתי על פני יומיים. אעדכן.

40 זה יותר מדי...

אני לא זוכר במדוייק את המלצת היצרן אבל לדעתי מדובר ב32 קדימה ו30 אחורה,

אני הגעתי לאיזון יותר טוב מבחינתי עם 35 בקדימה ואחרורה אבל 40 זה כבר יותר מדי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל ערך את ההודעה שלו מיד ומנע מכולכם בדיחה וחידוד פרי מקלדתי לשעת לילה מאוחרת.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

המלצות היצרן לדור זה הינן שונות ולחץ האוויר גבוה יותר. ה- 40 זה סוג של פשרה בין רכב ריק/עמוס.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם אתה ממלא 40 כשהצמיגים חמים הרי שבבוקר כשהם קרים הלחץ יעמוד על כ-37 ואולי פחות.

הסיבה פשוטה:

אוויר קר דחוס יותר מאוויר חם.

פורסם
אם אתה ממלא 40 כשהצמיגים חמים הרי שבבוקר כשהם קרים הלחץ יעמוד על כ-37 ואולי פחות.

הסיבה פשוטה: אוויר קר דחוס יותר מאוויר חם.

נכון, אבל בדקתי תמיד באותם תנאים, ואחרי נסיעה קצרה. חוץ מזה, אם מילאתי ל- 40 במצב חום/קור מסוים, הוא לא אמור להיות זהה באותו מצב (כלומר אחרי אותו זמן נסיעה)?

מעניין, אני אחפש קצת חומר בעניין ואנסה.

לא משהו רשמי, אבל מתייחס גם אליך (ראה תמונה בסוף). אולי זה קשור למזג האוויר בכל מדינה?

http://www.golfgtiforum.co.uk/index.php?topic=153709.0

התקשרת אליהם?

כן, גמגמו משהו על זה שהמחיר באתר הוא לארבעה צמיגים, הבינו שיש בעיה שצריך לפתור, אבל קודם צריך לטפל בזליגת האוויר. הצעתי שאבדוק אם אחרי יומיים (קודם בדקתי כל יום) זה מתייצב על 37 או שיורד מתחת - ואז אתקשר ונראה מה עושים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...