Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע במפתיע גם המפלץ הזה, בבעלות אילן מאירי (בתמונה על הכלי), מנהל מוזיאון יד מרדכי שקנה אותו בקנדה ב-2006, שיפץ אותו למופת באנגליה והביא אותו לארץ באביב 2008. מדובר בכלי צבאי ששימש בעיקר את כוחות בעלות הברית בצפון אפריקה במלחמת העולם השנייה. יוצרו ממנו 350,000 יחידות, אך בודדות שרדו בשל כמות המתכת העצומה שעליהם. בארץ היו כאלו, אך רק שלד של אחד כזה נשאר בצפון הארץ. תוצרת שברולט, שנות ה-40, מנוע V8, הגה ימני. למיטב הבנתי הוא אינו רשאי לנוע בכבישים, ויובא לשימוש המוזיאון. אבל נוסע, נוסע...

עוד פרטים - בכתבה בגיליון הקרוב של "הגה", מדור מועדון החמש.

מישהו אמר שהכלי מתאים בול, גם בגודל וגם במיקום, לשאת מערכת כיפת ברזל...

רון פז

DSCN0780.JPG

DSCN0781.JPG

DSCN0788.JPG

DSCN0790.JPG

DSCN0793.JPG

DSCN0794.JPG

DSCN0795.JPG

DSCN0796.JPG

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מוזר...

רק עברתי את יבנה, לכוון דרום והשועל כאילו קיבל חיים חדשים. נכון, זו נסיעה מנהלתית, על כביש רחב, אבל כנראה שהאויר הדרומי מוכר לו מימים ימימה.

שעון החום מתנדנד קלות בין 170 ל180. פרנהייט. כן, גם הוא יצא לכוון יד מרדכי, יחד עם אחיו צלסיוס.

הג'יפ לא מתלונן כאילו נהיה צעיר יותר ורק אני נוטף אגלי זיעה מהמזגן שסביבי...:evil:

הגענו לחניה ומיד "תפסנו עמדה" מתאימה, משקיפה, כאילו שלא עזב את משמרתו מעולם.8)

כמובן שחלק מהצילומים המרהיבים נעשו תוך כדי עמידה על הטמבון הקדמי שלו... הצילום בביצועו של רון פז.

אבל מי מתלונן. לי חם והוא נהנה מהנוף.

תודה לצביקה ובעלי המוסך היפה על האירוח המעולה.

DSCN0767.JPG

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

היה מפגש מדהים , בלי קשר אם ייצא משהו בהמשך או לא?! ואני מקווה שכן.

היתה נוכחות שהפתיעה אותי מאוד,ועל כך תודה לכל החברים שטרחו והגיעו למרות החום הדרומי.

בהזדמנות זו , המון תודה לדובי וערן , על האירגון והאירוח הנפלא.

המון המון תודה לנשים שתרמו מזמנם ודאגו לנו לעוגות הטעימות,

תודה לחברי וועד המועדון והיו"ר שכיבדו אותנו באירוע.

תודה למתניה שלא שכח את דגלי המועדון.

ותודה לסמדר , מזכירת המועדון, שעזרה בפרסום האירוע.

וקצת תמונות

IMG_2339.JPG

IMG_2342.JPG

IMG_2343.JPG

IMG_2344.JPG

IMG_2346.JPG

IMG_2347.JPG

צביקה מרגלית

פורסם

הבטחתי הפתעה של רכב מיוחד.

כבר היה לי חשש שאני לא עומד בהבטחתי והרכב לא מגיע.

אלא שפתאום הוא הגיח משום מקום.

המון תודה לאילן מאירי שהסכים להוציא לכבודינו את הבולדוג / שברולט שחבוי בסליק.

IMG_2351.JPG

IMG_2353.JPG

IMG_2354.JPG

IMG_2355.JPG

IMG_2356.jpg

IMG_2357.JPG

IMG_2358.JPG

צביקה מרגלית

פורסם

קצת היתבלבלת בענין הרכב המיוחד. נכון, הכילים הללו יוצרו בקנדה בתקפת המילחמה. יוצרו על פי תכניות של הצבא הבריטי. כך גם נושאת הברן. וניקראו CMP canadien millitery pattern בערך משהוא כמו "דוגמא צבאית קנדית".

גם השברולט, וגם פורד יצרו משאיות שמיבחוץ ניראו זהות. אלא שהמנועים לא היו זהים.

הפורד היה מצויד במנוע פורד 8v (ראשים שטוחים) ואילו השברולט במנוע 6 טורי, כמו זה של הGMC המוכר.אחד כזה מישתפץ לו במוזיאון הטרקטור בעין ורד.

אריה

• תוכן חדש...