Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת פידבק באיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי מוצר לפני 35 יום והוא עדיין לא הגיע, בנתיים אני בהתכתבות עם המוכר אבל משום מה באיביי אין לי אפשרות להשאיר לו פידבק בכלל.

האם השארת הפידבק גם היא מוגבלת בזמן?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

נעלמה לי האפשרות לתת פידבק למוכר הזה ספציפי בזכיית המוצר הספציפי הזה.

שלחתי לו היום מייל נוסף, אם לא תהיה תגובה רצינית לגבי ביטול עסקה אני אפתח דיספוט, אבל אני רוצה לתת לו פידבק (שלילי) ואין לי אפשרות

some people need a high five

in the face

with a chair

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

יוב - הייתה לי פעם אחת בלבד שבה לקח למוצר יותר מחודש להגיע, 60 יום זה מטורף!!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

נשמע לי הזוי 60 יום!

בדרך כלל מוצרים שמגיעים מסין מגיעים בין שבועיים לחודש וחצי(תלוי בתקופה).

מארה"ב, אף פעם לא לקח יותר משבועיים ולרוב זה תוך 5-6 ימי עסקים.

Got To love It

פורסם

במוצרים שנשלחים עם TRACKING NUMBER אפשר לדעת בדיוק איפה העיכובים.

מסין - 2-3 ימים מההזמנה עד שמופיע באתר של הדואר הסיני, יום יומיים ליציאה לישראל, ואז חור שחור של שבועיים שלושה ולפעמים יותר עד שמופיע באתר של דואר ישראל (אחרי בדיקת מכס), יום יומיים עד מעל לשבוע (!) עד שמגיע לישוב שאני גר בו (לא אי שם בערבה, אלא בשרון, ליד נתניה), ועוד יומיים (!) עד שהפתק מופיע אצלי בתיבה (את זה אני עוקף ומתייצב בסניף עם ה- TRACKING NUMBER).

:turn-l:
פורסם
לא חובה להשאיר פידבק.

35 יום זה כלום, רוב ההזמנות שלי מגיעות אחרי. האחרונה הגיעה יותר מ-60 יום.

הזמנתי בסביבות 100 מוצרים עד היום (רובם מסין והונג קונג) ומעולם לא קרה שלקח למוצר חודש להגיע.

בסביבות 3 שבועות בד"כ והמוצר אצלי.

פורסם
יוב - הייתה לי פעם אחת בלבד שבה לקח למוצר יותר מחודש להגיע, 60 יום זה מטורף!!

במקרים כאלה אני פותח דיספיוט כשמתקרבים ל45 יום וכותב משהו בסגנון "item hasn't arrived yet, i'm aware it might take up to 60 days, this dispute has been opened as a cautionary measure".

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...