Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי פולו 00' 1.6 אוטומטית

הרכב עבר 160,000 ק"מ, מהם 50,000 אצלי ב 4 השנים האחרונות ובהם שמרתי עליו טוב.

אבא שלי לוחץ עלי להחליף את האוטו (הוא מוכן לקנות לי פולו יותר חדשה - לכיוון מודל 2008), אבל אני מאוד אוהב את הפולו בגלל שזה הרכב הראשון ועברתי איתה הרבה קילומטראז'

שיפוץ תיב"ה כבר עשינו, ולכן ההוצאה שמאיימת ברכבים בשנתונים כאלה זה מנוע שישבוק חיים (או ראש מנוע). השאלה שלי היא, מה אורך חיים ממוצע למנוע בנזין ?

רק לציין שהמנוע מרגיש טוב והרכב מאיץ יפה מאוד ולא צורך שמן.

ומה דעתכם, להשאר עם רכב נוסטלגי או להחליף לחדש יותר ?

פורסם

אבא שלך לוחץ עלייך כי הוא מפחד שלא תצליח למכור אותה בעתיד, בשוק הרכב הישראלי 200 אלף ק"מ זה כבר רכב "מת".

לי אישית היו פיאסטה וסויפט ששתיהם חצו את קו ה270 אלף, ולא חסר אנשים שהרכב שלהם חצה את ה400 אלף.

רק להקפיד לשמור על האוטו.

פורסם

לרכבים מתיישנים, יכולות להיות כל מיני תקלות אחרות, קטנות ומעצבנות / גדולות וכואבות בכיס וזה לא ממש חייב להתחיל ממנוע הרכב.

אם הרכב שמור (וגיר הבנתי ששופץ) - לא רואה מניעה להמשיך ולהחזיק ברכב, למעט אולי בעיות סחירות בעתיד (שניתן לפתור ע"י הורדה מסויימת במחיר).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...